Şimdi Ara

Umudu Olan Var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sezona dair umudumu Kartal açıklandığı gün yitirdim.
    Yıllardan beri şu takımın başına adam gibi bir TD gelmedi hemde baya uzun yıllardır.
    Kimse kusura bakmasın hep 3-4 ncü sınıf TD ler ile 1 nci sınıf başarı diye milleti kandırdılar.
    Hani çokkk uzak bir ihtimal ama oldu da biz şampiyon olduk ne olacak
    Bu basiretsiz futbol unutulacak, İsmail Kartal TD olarak devam edecek, bu ruhsuz futbolcular yine kral, Kuyt'de ile 3 yıllık sözleşmede imzalandımı
    seneye de şampiyonluk garanti olmuş olur...

Yani çok üzülerek söylüyorum ama şu heriflerden kurtulalım da şampiyonlukta gitsin diyen, içi acıyarak bu sözü
    sarf eden çok taraftarımız var.
  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt
    Diyecek laf bırakmamışsın hocam.Artık şu aziz dönemi sona ermeli ama sanmıyorum.İçimden bir ses gelecek sene löwün geleceğini söylüyor löwü getirerek yine göz boyayacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdus Salam

Bu kadar rezil bir futbolla 2 tane atmak nasıl bir duygu ?

Top oynada şampiyon ol. Son sıradaki Erciyes' e puan kaybediyorsun, ona buna b*k atıyorsun. Deli gibi saldıran değil akıllı oynayan Galatasaray vardı, Beşiktaş iyi pozisyonlar buldu olmadı, Sneijder çıktı yazdı.
    Önce kendinize bakın. Dur bakalım Başakşehir maçı var.
  • Insurrection kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçenin oyununu beğendiğimi mi sanıyorsun?Hiç beğenmiyorum ama kusura bakmada gsnin oynadığı oyuna akıllı oyun diyorsan sende bir sorun var demektir
  • Bu sene kimse top oynayamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sanane kardeşim? hayırdır cok iyi futbol oynayıpta 3 puan alamasak memnun mu olacaktın? büyük takım olmak böyle bişi. sonuca bakacaksın. 1-0'dan sonra geride kabul edildi oyun. ona ragmen umutun penaltısı felan verilmedi verilse o zaman kopardı mac coktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sócrates

Benim var,neden bilmiyorum ama hala var.

oha la nasıl bi umuttur bu

siz önce başakşehirden bi puan alın(ki cok zor) sonra rize'nin bizi yenmesini bekleyin ki berbaerlik bile yetiyor bize.
  • Benim yorumu - leyen arkadaş neye istinaden - lemiş çok merak ettim:)
  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt
    gsliler bizden daha aktif :(
  • Ben rahatım, Fener bugün kazansa biz Rizeye yenilsek bile onlar haftaya kazanamaz nasıl olsa :)

• Fener şampiyon olacak gibi at fava bekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne umudu ya dalgamı geçiyosunuz adamlar işi bitirdi bile.
  • Umut bu toprakları terketti
  • Hocam konuyu dünkü maçtan önce açmıştım bjk belki yener umuduyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

sanane kardeşim? hayırdır cok iyi futbol oynayıpta 3 puan alamasak memnun mu olacaktın? büyük takım olmak böyle bişi. sonuca bakacaksın. 1-0'dan sonra geride kabul edildi oyun. ona ragmen umutun penaltısı felan verilmedi verilse o zaman kopardı mac coktan.

Gayet akıllı oynadı takım. 1-0 olduğu için maç geri çekildik, maç 0-0 gitse oyun da öyle olmazdı. Bjk bastırdı ama birkaç pozisyon dışında aman aman pozisyonları yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicPower

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Gayet akıllı oynadı takım. 1-0 olduğu için maç geri çekildik, maç 0-0 gitse oyun da öyle olmazdı. Bjk bastırdı ama birkaç pozisyon dışında aman aman pozisyonları yoktu.

ya kendierinin işlerine gelmediğini konusuyorlar. onlara göre cekilme gümbür gümbür oyna sonucunda yenil bişi olmaz

ula sampiyonluk macı bu oyuncularda nasıul stres var tabi geri cekilecekler.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın işimize göre konuşuyoruz ama burası fenerbahçe forumu neye göre konuşacağım peki ?
  • quote:

Hocam haklısın işimize göre konuşuyoruz ama burası fenerbahçe forumu neye göre konuşacağım peki ?

Fb forumuyla ne alakası var ki? siz bjk yensin diye dua ediyorsunuz hadi eyvallah onu geçtim üstüne bizim için belkide en kötü 1 puan bile iyidir amacıyla maca cıkıyoruz golü erken buluyoruz dogal olarak koruma güdüsüyle geri cekiliyoruz.

1-0 olmasa maç erkenden bjk cıkamazdı sahasından. siz diyorsunuz ki GS yattı mac boyunca nasıl top oynadı bune arkadaş bjk üstün oynadı. e nasıl oynanamızı beklıyorsunuz? sampiyonluk macı bu 1 hata affedilmez. kaldı ki durduk durduk tek pzisyonda sonrasında 2.yi attık. Bjk net 1-2 poizyon dısında topla oynamaktan başka bişi yapmadı. kaldı ki iyi savunma yaptık. bunlar hep 1-0 psikoloji iger cekilme

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    tamam
  • hort

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.