Şimdi Ara

Umudu Olan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok

• 2006 sezonunda Hasan Kabze'nin son saniyede golünü yiyen de Beşiktaş'tı, 2010'un son maçında Bursa'ya yatan da Beşiktaştı.Diceğim boşuna ümitlenmeyin.

• Bizde de var, umarim seneye gondeririz lanet gelsin oyle Umut'a
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    :( O beğenmediğin adam son dakikada gol atarsa napacan :D
  • İnşAllah be kardeşim.Bir kerede şans yüzümüze gülsün kaç sefer son maçta kaybettik şampiyonluğu
  • Şampiyonlar ligi şansları var hala.Tamam oynayıpta kaybedebilirler ama yatacaklarını sanmıyorum.Umarım yatmazlar.
  • İbra Kadabra kullanıcısına yanıt
    Hocam düşün kaç sefer son maçta kaybettik şampiyonluğu belkide bu sefer biz kazanacağız :)))
  • Şampiyon olursun yada olamazsın, sportif bir hikayenin sonudur.

Ancak ben Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe'nin geleceğinden umudumu kaybettim.

Bu adam hiçbir hatasından ders çıkarmadığı gibi ceza evi sonrası dönemde de ağır psikolojik çöküntü içerisinde olduğunu düşünüyorum.

Bu rahatsızlık tabiki onun suçu değil ancak FB'nin başında olduğu her saniye dolaylı yada direkt olarak kulübe zarar veriyor.
  • Bence hesap kitap yapmaya düşünmeye değmez . Bjk taş çatlasa beraberlik alır ki haftaya Gs biz değil ya ! Parçalar Rize'yi . Şampiyonluk kazanmak bu vakitten sonra bize gelecek kadar basit bir olay değil .....

Hem önce kendimizde biter olay bu takım değil mi herşey elinde iken haftalardır kötü oynayan, geçelim biz bu seneyi...

Lig bittiğinde ilerde puan durumuna baktığımızda ooo üç BÜYÜKLER şampiyonluk yarışa girmiş bile diyemicek kimse. Gs rahat rahat şampiyonluğu almış dicekler...

Içiniz karardı belki ama Gerçekler acıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdus Salam

İnşAllah be kardeşim.Bir kerede şans yüzümüze gülsün kaç sefer son maçta kaybettik şampiyonluğu

benim bjk maçından umudum yok rize maçından var

bjk her sene 6 puan free gs için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

2006 sezonunda Hasan Kabze'nin son saniyede golünü yiyen de Beşiktaş'tı, 2010'un son maçında Bursa'ya yatan da Beşiktaştı.Diceğim boşuna ümitlenmeyin.

Peki bjk yattida fener ne yaptı?sen kendi maçlarını kazan sonra bjkye laf soyle canım benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdus Salam

Hocam düşün kaç sefer son maçta kaybettik şampiyonluğu belkide bu sefer biz kazanacağız :)))

Alırsın ama

• Aziz Yıldırım illeti varken yerin dibine girsek üzülmem.

• Var..
  • Sen şampiyonluk yolunda erciyeste puan kaybedersen umudun da olmaz hiçbir şeyin de olmaz
  • Gitti umutlar ulan o kadar top girmedi geldi adamlar attı gitti bi şampiyonluk daha lanet olsun böyle işe ya.
  • Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar rezil bir futbolla 2 tane atmak nasıl bir duygu ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.