Şimdi Ara

Ümraniye oto sanayi tavsiye usta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    91 model hyundai scoupe aracım var. Ön takımdan zincir sesleri gibi sesler gelmeye başladı. Sanırım sol ön teker tarafından geliyor. Neyden kaynaklandığını bilmiyorum ancak komple ön takımı da bir ustaya göstermek istiyorum. Ümraniye sanayide tanıdığınız/yönlendirebileceğiniz ustalar varsa çok makbule geçer.

-Ayrıca araca yeni teyp aldım ancak eski teybin soketi ile uymuyor. Yine tanıdık bir bir ustanız varsa bunun içinde rica edeceğim :) ( ümraniye civarı)

- Son olaraaaak kornam çalışmıyor. korna var ancak sadece kablo çekilecek.

Bunları yaparsam aracta kusur kalmıyor. Şimdilik teyp önemli değil ama zincir sesi olayı oldukça önemli.
    Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Yarın sabahtan gideceğim sanayiye.

Teşekkürler

• hocam ben ümraniye de yaşıyorum.5-6 kere gittim sanayiye ümraniye.Gittiğim adı usta olan şahısların hepsi beni kazıklamaya çalıştı, ve hepside benden bilgisizdi.Belki aralarında iyi vardır bilmiyorum ama ben kartal oto sanayisini daha güvenilir buluyorum.İsim aklıma gelirsse editlerim
  • Ümraniye Sanayi'de adam gibi usta bulamazsınız. Bostancı'ya bakın.
  • O kadar kötü mü yahu :S Bostancı da yönlendirebileceğiniz ustalar varsa oralar da olur. Minimum maliyet ile halletmem gerek.
  • seçkin oto var ustalar dürüsttür defalarca gittim,adresini internetten bulursun parçacı almen otonun yanında,teyipçide huzur mağazası var hemen yanındaki sanayide yol kenarında kime sorsan söyler adını unuttum işini iyi yapıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

seçkin oto var ustalar dürüsttür defalarca gittim,adresini internetten bulursun parçacı almen otonun yanında,teyipçide huzur mağazası var hemen yanındaki sanayide yol kenarında kime sorsan söyler adını unuttum işini iyi yapıyor .

Ümraniye sanayide mi hocam bu seçkin oto?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizaltı Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

seçkin oto var ustalar dürüsttür defalarca gittim,adresini internetten bulursun parçacı almen otonun yanında,teyipçide huzur mağazası var hemen yanındaki sanayide yol kenarında kime sorsan söyler adını unuttum işini iyi yapıyor .

Ümraniye sanayide mi hocam bu seçkin oto?

çakmak köprüsünün orada ,güven sanayi sitesinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA OTO SERVİS ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Ankara oto yıkama tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EGZOZCU BERKE OTOMOTIVDEN UZAK DURUN BANA TAM BIR PROFOSYONEL DOLANDIRICI GİBİ GELDI . EKZOZA BAKTIRACAM DIYE GITTIM BANA BU KATALITIK DOLU DEDI. BIR ILAC KOYDU 250 LIRA PARA ALDI 30 DK SURMEDI İŞİ. Egzozdanda oyle bir sey cikmadi. Sonra konvektor oynamis bunu degistir dedi bendev tamiri oliyomu dedim bakariz olursa yapariz dedi. Yapmsi 15 dk surmedi onada 250 tl aldi.Bana hic dusust gelmedi. Dikkat etmenizi tavsiye ederim

• AKSOY OTO ELEKTRİK
    Adres: KaDoSan Oto Sanayi Sitesi - H BLOK NO:4
    Yetkili: ÖMER AKSOY
    Telefon: 0216 540 56 51
    Cep: 0532 774 70 23
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.