Şimdi Ara

Ümiz Özdağ güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sinan Oğan zaten 5 haftada güvenilmeyecek, sözünden dönen biri olduğunu gösterdi. Hatta hakkında RUS AJANI olduğuna dair söylemler var.


    Bu adamla oturup kalkan Ümit Özdağ güvenilir midir? Sinan'ı başımıza aday gösteren adam güvenilir midir sizce?


    Herkes CHP'ye yükleniyor. Bence Ümit Özdağ'da da bir sıkıntı var. Söylemleri hoşumuza gitse de Sinan meselesi onun da bizi satabilecek biri olduğunu gösteriyor.


    Ne CHP ne Zafer partisinden gönlüm razı değil. Cemal Enginyurt'un bugüne kadar bir falsosunu görmedim. O yüzden Demokrat partiye geçmeyi düşünüyorum.




  • Adam seçimi 2. tura bırakmak, Türk milliyetçilerini anahtar konumuna getirmek için aday gösterdi. Bunuda başardı. Hem de 1.5 milyon tl ile. Sinan Oğan'ın cumhur ittifakını desteklemesi, Ümit Özdağ'ın millet ittifakını desteklemesi kendi kararlarıdır. Her zamanki gibi iftira atacağınıza saygı duyacaksınız.

  • Sinan Oğan bence MHP'nin gelecekte ki liderliğini kafasına koymuş.Çünkü Bahçeli'nin çok yaşlandığı için gelecekte başına geçirebilirim diye Cumhur ittifakını tercih etti.

  • Milliyetçiliğin borusu senden güçlü millet milliyetçi olana kadar öter. Kürt milliyetçiliği revaçtaydı 10 sene önce o zaman önde koşanlar şimdi ya hapiste ya ölü. Şimdi türk milliyetçiliği revaşta 10 yıl sonra güçlü bir batı devletine savaş kaybedip ölü yada hapiste olmayacaklarının garantisi yok. O zamanın en popüler en sevilen ismi Selahattin Demirtaş’tı şimdi Ümit Özdağ. Obamaya benzetiliyordu sosyal medyada demirtaş, şimdi bebek katili deniliyor. İki ismin birbiriyle uzaktan yakından alakası yok ama dışarıdan gözlemliyorum o zaman sosyal medyada olan selo sevgisiyle şimdi özdağ sevgisi aynı.
    Bu akımların hiçbirine katılmamak en iyisi. 10 yıl sonra ümit özdağa ırkçı yabancı düşmanı faşist diyebilir şu an sevgi gösterenler ama şu an namusumuzu afganlardan surilerden kurtarmaya çalışan tek kahraman gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 31 Mayıs 2023; 18:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin en büyük problemi sığınmacı, kaçak ve parayla satılan vatandaşlıklardır.


    Bu konuda kim ciddi anlamda tepki gösteriyorsa ve samimiyse onu desteklerim.


    Siyasetçilerin hiçbiri güvenilir değildir fakat Ümit Özdağ'ın bu konuda yan çizmeyeceğini düşünüyorum.

  • bamorex kullanıcısına yanıt

    Erdoğan ve Bahçeli'nin 2 sene içinde sağlık sorunları nedeniyle bırakacağını düşünüyorum. Cumhur ittifakını boş bırakırsak, mhp'nin başına soylu, akp'nin başına Gül geçebilir. Ben Sinan Oğan oradaki boşluğu doldurmasından memnunum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.