< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ümitcan evleksiz olayı ne ? (6. sayfa)

-
-
@umit.evleksiz Hocam parabol geometrisi videonuza denk geldim gerçekten zehir gibi kafanız var , sizi twitter tayfanın önüne yem atan hocaya ders verecek kabiliyetteseniz. Bence bu dersi mahkemeye vererek yapabilirsiniz.
-
En sevmediğim şey başarısızlığının sebebini dağda, taşta arayan insanlardır.
-
-
yav hocam ne takıyorsun, twitter tayfa; hayatı boyu hiçbir şey başaramamış hayatları linç etmekten geçen, bir gün savcı, bir gün hakim, bir gün polis, bir gün dedektif olan insanları okuyup dinlemeden suçlayarak vicdan mastürbasyonu yapan zavallılardan oluşuyor
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O hocaya dava açan açana zaten acıyın bence intihar filan eder canınız sıkılır benim yüzümden mi oldu diye akıl sağlığı çok yerinde değil bence o adamın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"güya yks birincisi"
Yok sözde yks birincisi bu ne
-
O mailden bunu anlamayı nasıl beceriyorlar hayret içindeyim lan insanda beyin namına hiç mi bir şey olmaz. Ümitcan Hocam böyle iftira, karalama olmaz bence uğraşın bunlarla boşver demeyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞamaryksSen zehirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maili okumuşlar mıdır peki?
-
ümitcan hocam sizin verdiğiniz emekle dalga geçenlerin, size iftira atanların, sizi toplumun önüne itenlerin yanına kalmamalı bunlar. bu çok ciddi bir suç. elinizde halihazırda çok fazla ekran görüntüsü var. dava açıp hukuğun nezdinde kendinizi aklamanız lazım bence. burda zaten kimse kalkıp "soruları ümitcan çaldı" demez. burda bu kadar ss paylaşıp konuyu açıklamanız enerjinizi yanlış yere yönlendirmek gibi geliyor bana.
bu olaya ucundan benzeyen amerikada taciz/tecavüz vakalarında birinin adı çıksa bile hayatı kararıyor. mahkeme olmadan insanlar bir söz yüzünden başka bir insanı karalıyorlar. bizim ülkemizde elbet unutulur bu ama siz yine de hakkınızı yedirmemelisiniz bence
-
Twitter Türkiye kullanıcılarının birçoğunun hayatı popüler kültür ve komplo teorilerinden ibaret. Herhangi bir şey hakkında yorum yapmadan önce 5 dakika olsun araştırmaktan aciz elemanlar bunlar, şaşırmamak gerek. Siz de canınızı sıkmayın hocam reklamın iyisi kötüsü olmaz
-
Hocam kanalınızda bazı videolara baktım sizi de geçen yıldan beri biliyorum. Kanalınızdan çok güzel çözüm teknikleri edindim hangi sorunun yüzde kaç istatistikle yapıldığına kadar bilgi vardı.
Önümüzdeki yıl kanalınızı Bekir Avşar misali sadece Katıl üyelerine özel yaparsanız izleyen için de sizin için de daha güzel olacak. Örneğin bu yıl çıkan 4. dereceden polinom sorusu müfredatta direkt anlatılan bir soru tarzı değil ama kolay yoldan çözümü 15 saniye kadar sürüyor. bu tür zor sorularla bize çok yardımcı olursunuz. Biz de ücretli aboneliklerle bu twitter ve düşük seviye tayfadan ayrılırız.
-
hocam bu sene için böyle bir şey yapmayın lütfen bari bilgi parayla olmasın lütfen ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üce iyi çocuktu ama pek kötü bir huyu vardı . İnsanları çok ciddiye alırdı .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin Keloğlan'a ne oldu hocam? :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hep lys kasan adamla bir bağlantınız var mı hocam ?
-
Yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X