< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ümitcan evleksiz olayı ne ? (4. sayfa)

-
-
Alıntı
metni:Bu soruyu tutturma olasılığı 1/120! Zamaninda birisi insanlar fizik, iktisat vb.alanlarda 2 3 paragraf okuyup sallayabiliyor aka matematigin yapisi yüzünden bunu matematikte yapamıyorlar demişti. Halkimiz bir tane daha sözü Türkiye dışında doğrudur kategorisine sokarak yine sasirtmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet taktım bu olayı.
2-3 kişi değil, yüzlerce binlerce kişiye ulaştı belki de tanımadan etmeden iftira atanların sayısı.
Bir de çoğu o kadar emek etmiş de boşa gitmiş bizim gibiler yüzünden. Emek dedikleri de 2 saat masa başına zar zor oturmak falan çoğu için
-
+ 120!
-
Fazla takmak mı? sen neredeyse 4 sene boyunca çalış didin, vasıfsız o... Ç.... Ları gelsin senin derecene şaibe düşürsün. S2m öyle işi.İyi bir avukat tutulup hepsine dava açılmalı ki her gördükleri şeye balıklama atlamasınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tytlerde de böyle düşüşler var mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum katiliyorum ben zaten ama sanalda her lafa kafa takarsan psikolojin bozulur
bulundugun kabin seklini almak gibi bir sey bu farkindayim ama yapacak bir sey yok. Ya da dedigin gibi usenmeyip hepsine dava acacak baska care yok
SS aldıysanız acımayın.kolay mı öyle sanal ortam diye.Sorular gerçekten çalınsa bile bu tarz yaklaşımlar bi bana mı itici geliyor.Toplumu galeyana getirme ayrıca şu son dönem yt hocaları da kendini kanaat önderi felan mi sanıyor şöyle yapın arkadaşlar şöyle hura felan aşırı boş. Yerinizde olsam o hocayı yazdığına pişman ederdim
LAN YAZMAYI BİLMİYORLAR PUHAHAHAHAHAHAHAH ULAN HERKES DE ANALiz KASMIŞ HARİKA BİR TOPLAMA OLMUŞ HOCAM TEBRİK EDERİM.
-
Ek olarak:
Günlerce ne analizi yapıldı acaba? O akşam yazılan bir yorum bu.
Şu iftiraya bakar mısınız? Soru çalarak geldiğim için bunu akıl edememişim.
200 kişinin bunu beğenmesine ne demeli?
250 bin * 5 = 1 buçuk milyon. Nice maths.
Türkçeyi full yapmadığımı açıklamak bile istemiyorum o sonraki mesele de bu nasıl bir bakış açısı? Türkçesi zordu kesin çalmıştır nedir Allah aşkına??
İstatistik = laga luga
Editlenmeden önceki yorum:
-
Nedense şaşırmadım. geçen yıl bilgi zeka ve kişilik olarak ümitcanın daşşağı bile olamayacak insanlar bu forumda gelip adama hakaret ediyordu.bu kötülük insanın doğasında var.
yorumlara göz attım bence bi çoğu okuduğunu anlamadığından değil zaten saldırmak için bahane aradığı için bile bile aptala yatıyor gibi geldi.
ümit hocam umarım bu tür olaylar seni yıldırmaz kanalı kapatmayı falan düşünmezsin.çok faydalı içerikler paylaşıyorsun.hem bu olayın sana da tecrube olduğunu düşünüyorum.sıkma canını :)
-
Evet benzer sayıda net düşüşü var
-
Attığım maili okuyup anlamaktan, izledikleri videoyu idrak etmekten aciz oldukları için
-
Hesap kapatmak zaten şüphe uyandırır. Kanalla ilgili bir problemim yok. Esaslı bir kanıt zaten soruları çalmadığıma.
Yazın istatistikle ilgili bilgimi geliştirip videolar çekmeyi düşünüyordum. PDF CDF normal dağılım vs konuşmak istiyordum. Muhtemelen bu gidişle bias ile başlayacağım :D
-
Anewliz akjdhkjahkasjhas
Su adamı ciddiye almayın tüm sene videoları ana sayfama düşerdi kolay-orta soruları şişire şişire abartarak anlatırdı tek derdi kitlelere oynamak kitlesi de 4 tane paragraf kitabı çözüp 15 türkçe sorusu işaretleyen cinsten (kimseyi aşağılamak istemem ama böyle düşünüyorum)
-
Az önceki yorumda ss'ler var. Yüklendikten 1 dk sonra ana sayfama düştü. İlk anlarda çokça ss aldım.
-
-
bu arada "cognitive biases"ın (türkçe nasıl bi kullanımı var bilmiyorum) mutlaka lise müfredatında olması gerektiğini düşünüyorum.
kolay gelsin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: umit.evleksizSoru tahmin işinden hiç haz etmem. Adamakıllı ne varsa öğrenilmeli derim her zaman.
1 - Attığım maili daha okumadan Twitter'da bakın işte geçen sene soruları çaldığı belli oldu diye paylaşan mı dersiniz
2 - Devlet Bahçeli ile siyasi ilişkisi varmış oradan da AKP ile ve adını duymadığım başka kimseler ile sözüm ona siyasi ilişkimi hatta güya bana yapılan maddi yardımı tespit eden mi dersiniz?
3 - Kanalıma gelmesine rağmen videoları anlayacak kapasitede olmadığı için olsa gerek soruları niye çaldın diye hesap soran mı dersiniz
4 - Gecenin 2sinde 3ünde saatler sonra AYT sınavı olmasına rağmen bana telefon numarası şu, bu göndererek soruları isteyen mi dersiniz
5 - Instagramdan görüntülü arayan onlarca kişi mi dersiniz
6 - Sonuna kadar hak ettiğim başarıyı temel düzey okuduğunu anlamadan mahrum olanların iftirasına kurban etmediğim için kibirli diyen mi dersiniz
7 - İstatistikteki bias kavramından kısaca bahsedip aslında düşük ihtimalli görünen şeylerin o kadar da düşük ihtimalli olamayacağını açıklayınca istatistik bilimine saçmalık diye mi dersiniz?
8 - Maili atma gerekçemi kendini ele vermemek olarak yorumlayacak kadar basiretsizlikte bulunmak mı dersiniz? Gerçekten aklım almıyor bunu. Kendimi ele vermemek istesem neden konuya müdahil olayım bunu görmek çok mu zor
9 - Biz o kadar çalışıyoruz bunlar böyle derece yapıyor diye tweet atan mı dersiniz
10 - Sağ olsunlar benim yerime durumu videonun yorumlarında açıklayan bazı arkadaşları trollükle ya da benim fake hesabım olmakla itham eden mi dersiniz.
Daha sayamayacağım nice saçmalık mı dersiniz.
Bu konuda konuşmak için yeni hesap açtım zaten.
Lütfen şu videonun en yeni yorumlarına gelin, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Bayağı bir tweet silen oldu ancak şuradaki yorumlar duruyor. Dava etmemek için kendimi zor tutuyorum
Hocam valla okudum ne kadar cahil insanlar yazık adınıza cidden üzüldüm insanlar böyle işte hemen çamur atmışlar kuduruklar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X