Şimdi Ara

Ümitcan evleksiz olayı ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir hoca bile daha videoyu izlemeden böyle şeyler yazdıysa gerisini siz düşünün.

• ağzı olan konuşuyor be ustam

• Maildeki "herkeste 13.soru olması" kısmına ithafen:

Bende 14. Soruydu. Sanat eseri sorusundan bir önce geliyordu ve sanat eseri sorusundan sonra da din soruları başlıyordu. Ya insanlar "13.soru" diye görünce insanların asla yaşamadıkları anıları onlara birileri tarafından beraber yaşamış gibi anlatılınca "evet hatırlıyorum hatta böyle de olmuştu" demeleri gibi "aynen bende de 13. Soruydu çok eminim" dediler ya sadece 13.soruda çıkanlar seslerini çıkarıyor ya da kendilerinde 13.soru olmayanlar bile olay çıkartmak için "bende de 13.soruydu" diyorlar. Milletimiz ve twitter tayfa olay çıkartmayı ve makattan sallamayı çok sever bildiğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kpss oö + pybs + teog

Bu insanlar kavrayamıyor ama Youtube'da bir sürü kanalda video var. Hile hurdayla birinci olan sosyal medyada kendini göstermez zaten. Ya Boğaziçi'nde arkadş ortamında ya da bu kanallarda insanlar anlar zaten soru çalarak derece yapmış adamı :D

Soruşturulsun falan diyorlar ama soruşturulduğuna yapılacak ilk işi okuduğum okuldaki hocalara falan sormak olur oradan da ne sonuç çıkacağı belli zaten :D

En geçmişe gidilse şu görülür. Hocalara geldik'in soru çözüm uygulaması vardı. Daha 9. sınıfken üst sınıfların sorusunu çözerdim orada.

• ravbin R kullanıcısına yanıt

Evet bazıları 14 dese bile o yorumlar kayboluyor çünkü insanlar 13 diyenleri görünce alevleniyor ve yorumun ön plana çıkmasını sağlıyor. Yorum katanların da çoğunluğu 13. sorusu olanlar. İşte buna değinmek istemiştim survivorship bias derken. Soruların sırası değişse de felsefede belki o 5 sorunun sırası pek değişmemiştir değişse de o soru 13te kalmıştır diye en kötü ihtimali düşünerek yazdım maili.

Hatta benzer bir örnek benim soruları çaldığımı düşünenler ile düşünmeyenler arasında da geçerli. Beni tanıyanlar o videonun altındaki soruları geçen sene de çalmışlar yorumlarını görünce gülüp geçiyor. Yorum yazanların çoğunluğu çaldığım görüşünde birleşmiş oluyor.

• umit.evleksiz kullanıcısına yanıt

Dava aç gitsin. Niye açmayacaksın ki? Özellikle de maili paylaşana falan. Kişisel verileri iznin olmadan paylaşamaz.

Siz bu seneki sınav hakkında ve sıralamalar hakkında ne düşünüyorsunuz başarılı bir öğrenci olarak

• Daneres kullanıcısına yanıt

TYT'yi de AYT'yi de çözdüm

111,50 - 71,25 geldi.

TYT yorumumu kanalımda paylaşmıştım.

AYT yi de çektim ama kırpıp yüklemesi kaldı sadece.

İllaki çok iyi yapanlar çıkacaktır ama 115-80 olayı bu sene olağanüstü zor olacak. Bu sınavın çok çok iyi öğrenci ile çok çok çok çok iyi öğrenci arasında fark oluşturduğunu ama çok iyi ile çok çok iyi arasında bir fark oluşturmadığını düşünüyorum. Mesela ben AYT adına çok çok çok çok kategorisine giremedim :D

Ha demeyin ki üzerinden bir yıl geçtiği içindir. Asıl unutulacak ders biyoloji ve benim biyolojim full geldi.

Bu sınavda zor sorular o kadar yoruyor ki insan kolay soruya gereken önemi veremeyip dikkat hatası yapıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit.evleksiz -- 1 Temmuz 2021; 18:14:15 >

hocam aynen öyle matematik full geldi şu fizikten 5 yanlış geldi hadi 2 tanesi neyse ama dünyanın dönüş yönünü bile karıştırdım..

• Geçmiş olsun. Ben de ln9,6 lı soruyu ve kimyada iyotlu soruyu yanlış yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: refine1e

hocam aynen öyle matematik full geldi şu fizikten 5 yanlış geldi hadi 2 tanesi neyse ama dünyanın dönüş yönünü bile karıştırdım..

Ben de dünyayı tersine döndürdüm :D kağıda dünyayı çizip dönüş yönünü de gösterince allah allah noluyo dedim ama matematiğe hızla dönebilmek için durup da kontrol etmedim.

• Toplum sözleşmesinden soru çıkması ve bunun bilinmesi acayip bir şey değil. Kimbilir kaç kişi daha böyle tahminler yapmıştır. Soru numarası olay zaten saçmalık çünkü o soruların yeri herkeste farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam milletin moralini bozmamak için demiyorsun demi :)Ben zorluğun biraz abartıldığını ve yine iyi yapan çok kişinin olduğunu düşünüyorum

• ravbin R kullanıcısına yanıt

aynen ya mata dönmek için oldu zaten ama girişim sorusu ve kimyadaki karbonlar arası bağlar sorusu sıkıntılıydı bence keza ışıma sorusu da öyle

• refine1e kullanıcısına yanıt

pi ile sigma nasıl özdeş oluyor hala saçma geliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.