Şimdi Ara

Ümit Özat: 'ŞAMPİYONLAR LİGİ´nde Galatasaray´ı DESTEKLEMEYEN insan değildir.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit Özat: "Schalke %99turu geçer. AMMA İnşallah gs geçsin. Beni yanıltsın. Fenerliyiz ama bu Avrupa maclarında Galatasaray´i desteklemeyen insan değildir."

• İsteyen destekler, istemeyen desteklemez...
    Niye hakaret ediyor insanlara?
  • Adam haklı fakat ağır bir sıfat kullanmış sadece. Gavur takımını desteklemek daha mı mantıklı ?
  • İnşallah gs geçsin ne lan
  • %99 ha?
  • Avrupa'da 2 takımında ilerlemesi herkesin hayrına da,"insan değildir" lafı,biraz Ümit Özatvari bir cümle olmuş
  • Fenerliyiz derken?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insan belirleme kurumumuymuş ümit özat
    isteyen destekler istemeyen desteklemez. ben feneri avrupada desteklemiyorum galatasarayıda bizden başka kimse desteklemesin umrumda olmaz
    okadar konusulcak konu var bir maçta 97 kere oyunun durmasını oyunda topun kalma süresini nasıl yükseltiriz bunu konusun bırakın kahve muhabbetlerini artık ama ümit özatın spor yorumcusu olduğu ülkenin futbolundan bir cacık olmaz
  • yorumculuğu bile kısa sürdü.bildiğin kalas
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Fenerliyiz derken?

Ha, Ümit Özat'mış. Kafam birden Hasan Şaş'a gitti nedense.
  • ümit özat %99 yorumcudur.
  • Eğer ki O takım geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden elenmeme göbek atıyor beni UEFA'ya şikayet ediyorsa karşısındaki takım Yunan, Ermeni veya Yahudi de olsa karşı takımı tutarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Fenerliyiz derken?

Ha, Ümit Özat'mış. Kafam birden Hasan Şaş'a gitti nedense.

Hasan Şaş ve Ümit Özat.Nasıl bir kafa yapısıyla karıştırdın bunları.
  • isteyen destekler isteyen desteklemez, aşmamız lazım bunları.
  • Desteklemeyen değilde,karşı tarafı destekleyen olarak deseydi daha uygun olur.Herkes diğer takımlarla ilgilenmeyebilir,ister kazansın ister kaybetsin banane ben sadece kendi takımıma bakarım der.Ama çıkıpta rakip takımı desteklerse işte o zaman herkesten tepki görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Eğer ki O takım geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden elenmeme göbek atıyor beni UEFA'ya şikayet ediyorsa karşısındaki takım Yunan, Ermeni veya Yahudi de olsa karşı takımı tutarım.

AYNENN KARDEŞ.
  • Onu bunu bılmem de benım destegım tehlıke arz edıyor hangı macını bu sene ızledıysem yenıldı
  • onamı düşmüş
  • Ne alakası var birader, isteyen destekler istemeyen desteklemez. Bu neyin kafası?
  • La bu Ümüd ne adam ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.