Bildirim
Ümit Özat: 'ŞAMPİYONLAR LİGİ´nde Galatasaray´ı DESTEKLEMEYEN insan değildir.'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İsteyen destekler, istemeyen desteklemez...
Niye hakaret ediyor insanlara? -
Adam haklı fakat ağır bir sıfat kullanmış sadece. Gavur takımını desteklemek daha mı mantıklı ?
-
İnşallah gs geçsin ne lan -
%99 ha? -
Avrupa'da 2 takımında ilerlemesi herkesin hayrına da,"insan değildir" lafı,biraz Ümit Özatvari bir cümle olmuş -
Fenerliyiz derken? -
insan belirleme kurumumuymuş ümit özat
isteyen destekler istemeyen desteklemez. ben feneri avrupada desteklemiyorum galatasarayıda bizden başka kimse desteklemesin umrumda olmaz
okadar konusulcak konu var bir maçta 97 kere oyunun durmasını oyunda topun kalma süresini nasıl yükseltiriz bunu konusun bırakın kahve muhabbetlerini artık ama ümit özatın spor yorumcusu olduğu ülkenin futbolundan bir cacık olmaz -
yorumculuğu bile kısa sürdü.bildiğin kalas -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Fenerliyiz derken?
Ha, Ümit Özat'mış. Kafam birden Hasan Şaş'a gitti nedense. -
ümit özat %99 yorumcudur. -
Eğer ki O takım geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden elenmeme göbek atıyor beni UEFA'ya şikayet ediyorsa karşısındaki takım Yunan, Ermeni veya Yahudi de olsa karşı takımı tutarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Fenerliyiz derken?
Ha, Ümit Özat'mış. Kafam birden Hasan Şaş'a gitti nedense.
Hasan Şaş ve Ümit Özat.Nasıl bir kafa yapısıyla karıştırdın bunları. -
isteyen destekler isteyen desteklemez, aşmamız lazım bunları. -
Desteklemeyen değilde,karşı tarafı destekleyen olarak deseydi daha uygun olur.Herkes diğer takımlarla ilgilenmeyebilir,ister kazansın ister kaybetsin banane ben sadece kendi takımıma bakarım der.Ama çıkıpta rakip takımı desteklerse işte o zaman herkesten tepki görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: BatuhanK.
Eğer ki O takım geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden elenmeme göbek atıyor beni UEFA'ya şikayet ediyorsa karşısındaki takım Yunan, Ermeni veya Yahudi de olsa karşı takımı tutarım.
AYNENN KARDEŞ. -
Onu bunu bılmem de benım destegım tehlıke arz edıyor hangı macını bu sene ızledıysem yenıldı -
onamı düşmüş -
Ne alakası var birader, isteyen destekler istemeyen desteklemez. Bu neyin kafası? -
La bu Ümüd ne adam ya
Benzer içerikler
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- fenerbahçe stadı oturma planı
- aziz yıldırım mafya mı
- passolig para çekme
- fenerium alt avis tribünü neresi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X