Şimdi Ara

Ümit Karan vs Semih Şentürk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw kime laf anlatmaya çalışıyorum bazen kendime çok şaşırıyorum..senin gibi 2 üniversite bitirmiş bir çok kişinin msnini hekırlamış,mesleği ayrıca hekırlık olduğunu söyleyen birine laf anlatmaya çalışıyorum..kabüllenmek istemesende hepsinden fazla gol atmış durumda şuan..ben sana şimdiden vereyim şekeri hekırcık:))

Ümit Karan vs Semih Şentürk

arkadaşlarınada dağıtırsın bu kıyağımı unutma..
    quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

isimlerini yazamıyorsan o senin hafızan ile ilgili bir sorunun
    nonda ümit karanı ve hakan şükürü 3e katlıyorya semih 10 gol attı ligde
    ümit karan 6 + nonda 6 gol attı yani=12
    semih 10 gol sana göre 10 daha büyük senin ilk okul terk olmana rağmen bu zor işlemi yapcağını tahmin ediyorum

parktan geldiysen sana şeker alcam bu soruyu çöz sonra

• ilk okul terksin ama gördüğünüde anlayamıyorsun kaynak tffden bak uğraşmam senle herkes bakabilir nonda ve ümit 12 gol atmıştır buda semihi katlıyor kapiş
    yarına anlarsın umarım şimdiden çözmeye başla sana şeker alcam dedim şekercide çalışıyormuşsun nerden bilebilirm hayırlı işler sana ben almıyayım

öyle boş meydanda sallamakla olmuyor neşe pınarı dark aldığın cevap şimdilik sana yeter
    buda sana hediyem meyveli değerini bil
     Ümit Karan vs Semih Şentürk

• oo yemeye başlamışsın bile hekırr..ye ye zihnin açılır

he unurmadan yine tekrarlıyım semih hepsini üst üste koydu,hepsinden daha fazla gol attı..şimdi şeker yemeye devam edebilirsin dikkat et dişlerin çürümesin,bencil olup hepsini kendin bitirme,arkadaşlarını unutma hekırcık
  • kusura bakma ama sodanıda ben açamam artık okadarda olmaz
    hala tffden bakmamış yahu semih diyor sen toplama işlemini beden hocasındanmı aldın
    şeker çoçuk dark madem şekercide çalışıyorsun artık sana gazoz veririz sodanın gazı kaçmasın
    sonra bidaha almam
  • Lamer Protections
  • Bir Galatasaray lı olarak, seçimimi Semihten yana koyuyorum.. Biri çağdaş futbolun oyuncusu, öbürü taş devrinin.. Ben Semih Ümit i 3 e katlar.. Attığı goller yanında takıma katkısı inanılmaz, Ümit efendinin GS mize zerre katkısını görmedim..
  • sende iç bir tane kapağını ben acarım

quote:

kusura bakma ama sodanıda ben açamam artık okadarda olmaz
    hala tffden bakmamış yahu semih diyor sen toplama işlemini beden hocasındanmı aldın
    şeker çoçuk dark madem şekercide çalışıyorsun artık sana gazoz veririz sodanın gazı kaçmasın
    sonra bidaha almam

• quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

quote:

Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

hiç düşünmeden ve tartışmadan semih şentürk diyorum ben.

şaka mı

Hem Semih mi Ümit mi diye topic açıyorsun hem de fikrimizi söyleyince şaka mı diyorsun sen şaka mısın ?

bu arada videoda sırf ümitin gollerine yer verilmiş videoyu koyan gs li heralde..

bilemicem Galatasaray ' lı olabilir ben şaka mı derken Galatasaraylı arkadaşın semih demesine şaşırdım Bence Semihteki goller şanstan başka bişey değil

• Sadece bu sezon doğru düzgün forma şansı bulmuş semih nasıl oluyorda ümit ten iyi olabilir anlamıyorum.Ha sadece bu sezona bakıyoruz diyorsanız kabul.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şaka mı

Hem Semih mi Ümit mi diye topic açıyorsun hem de fikrimizi söyleyince şaka mı diyorsun sen şaka mısın ?

bu arada videoda sırf ümitin gollerine yer verilmiş videoyu koyan gs li heralde..

bilemicem Galatasaray ' lı olabilir ben şaka mı derken Galatasaraylı arkadaşın semih demesine şaşırdım Bence Semihteki goller şanstan başka bişey değil

bu nasıl bi zihniyet adam gs li diye ümit karanmı demek zorunda?

• quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bu seneki neticeyi söyle aslanım,kabüllenmek bukadar acıtıyomu?ümit kaç gol atmış busene ligde ve avrupa kupalarında bide semihle karşılaştır öyle konuş..ümit hakan nondayı üst üste koymuş işte istatistikler ortada muahahhahahahahhahahha
    quote:

quote:

quote:

ümit karan hep as oynamıştır semih ise yedek klubesinin vazgeçilmesi

Semih Fenerde,Ümit Galatasaray'da oynuyorBu farkı da gözet

Adam yedek kulübesinde ilk devrenin gol kralı oluyorsa,oynasa ne olacak kim bilir

haklısın kezmanın yedeği 3-5gol atan bir oyuncunun yedeği
    ümit karan 18-20gol atabiliyor 1sezonda
    gsde şuan yedek hakan şükür 3kere tr gol kralı tüm rekorları kıran oyuncu

Semih Bu sezon nerdeyse full oynadı , Ümit kaç dk oynadı onu da hesaba koy ??? Adam hem maça son 15-20 dk girerek yine 6 gol atmış ligde.. Semihi sonradan girince görüyoduk ligi 5 golle bitirdiğini

• kesin şamatayı

forever gökdeniz

• Ayıp yahu en azından Semih'in bu sene gösterdiği performansın çok üstün olduğunu kabullenin, hala bu sene Ümit daha iyiye getiriyor durumu. Şakacı Futbol Ateşi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Sadece bu sezon doğru düzgün forma şansı bulmuş semih nasıl oluyorda ümit ten iyi olabilir anlamıyorum.Ha sadece bu sezona bakıyoruz diyorsanız kabul.

Sadece bu sezon yada öncesi diye bir kıyaslama mantıklı gelmiyor bana.Sonuçta bir oyuncu alırken asıl belirleyici olan son seneki performansları olur.Eğer bu sezon öncesi vs diye bir kıyaslama yaparsak kimsenin beğenmediği Kezman Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri diyebiliriz ama Kezman mı Semih mi diye kime sorsan herkes Semih diyecektir.
  • #99 ÜmiT KaRaN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şaka mı

• bu sezon semih genel olarak bakarsak ümit
    bu arada darkingfb aramıza hos geldın yeni görevin heralde gs forumuna girip ortalıgı karıstırmak ama bunu herkez yapamaz onun ıcın bi yemın etmen lazım dediklerimi tekrarla
    1-fenerli oldugum halde galatasaray forumuna daha fazla mesaj atacagım
    2-mesajlarımın hıc bırı yapıcı değil hepsi kırıcı olacak
    3-asla objektıif olmaycagım sadece fanatik davranacagım
    4-alex i hagiden daha iyi diyeceğim
    5-alex in istatisliklerine bakınca kral dıyecegım hakan şükür ün istatisliklerine bakınca kabullenmeyip şaban diyeceğim
    6-akglsercan ve brooklyene gibi kişilerin yolunda devam edeceğime ant içerim
    tmm şimdi oldu sende artık gs forumuna girp ortalıgı karıstıra bilirsin
  • Ümit'in tek numarası ceza sahası içinde kendini atmak
    Cevap: Semih tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yearning

Ümit'in tek numarası ceza sahası içinde kendini atmak
    Cevap: Semih tabiki

o ceza sahası içinde kendını yere atma nobrenin değilmiydi
    hatta smaç basma görevinide anelkaya vermiştiniz
  • hosbulduk ben daha yeniyim acemiyim..dediklerini seslimi tekrarlıyayım yoksa sessizmi..ayrıca seni şikayet ediyorum sen nası olurda hakan gibi bir krala şaban dersin
    quote:

Orjinalden alıntı: black jack

bu sezon semih genel olarak bakarsak ümit
    bu arada darkingfb aramıza hos geldın yeni görevin heralde gs forumuna girip ortalıgı karıstırmak ama bunu herkez yapamaz onun ıcın bi yemın etmen lazım dediklerimi tekrarla
    1-fenerli oldugum halde galatasaray forumuna daha fazla mesaj atacagım
    2-mesajlarımın hıc bırı yapıcı değil hepsi kırıcı olacak
    3-asla objektıif olmaycagım sadece fanatik davranacagım
    4-alex i hagiden daha iyi diyeceğim
    5-alex in istatisliklerine bakınca kral dıyecegım hakan şükür ün istatisliklerine bakınca kabullenmeyip şaban diyeceğim
    6-akglsercan ve brooklyene gibi kişilerin yolunda devam edeceğime ant içerim
    tmm şimdi oldu sende artık gs forumuna girp ortalıgı karıstıra bilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.