Ümit Karan kaç maç oynadı Gs de?Daha düne kadar demediğinizi bırakmamıştınız.Semih kaç maçtır oynuyor Fb de? Ortaya koydukları performansa baktığımızda Semih in açık ara önde olduğu gözüküyor zaten. Ümit kötü mü peki? Elbette hayır.O da beğendiğim oyunculardan birisi.Çok iyi golleri var,yetenekli bir futbolcu fakat bugüne kadar oynadığı maç sayısına bakınca hala yeterli verime ulaşmadığını,istikrarı yakalayamadığını görüyoruz..Buna göre değerlendirirsek Semih in daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.En azından şuanki durum böyle.
darkingfb yüksek sesle olması lazım kulaklarında şahitlik edecek cünkü aynanın karsısındada olursa kötü olmaz yani
ümit arda bir form düşüklüğü yaşayan,ama gneelde belli bir gol sayısını tutturan,izlemesi zevk veren bir futbolcu.ayrıca yıllardır gs de oynuyor.semih ise yıllardır kendini kanıtlayamamış,bu sene iyi bir form tutmuş,tahminimce kısa bir zaman içinde fenerin forvet transferi ile tekar yedek klübesine dönecek bir futbolcu.
hocam daha öncede söyldeim tartışılmaz bile kesinlikle ümit karan.
Ümit'in tek numarası ceza sahası içinde kendini atmak Cevap: Semih tabiki
atladığın bir nokta var, fenerli gözlüğünü çıkarıp bak :) yere atarken rovaşeta koyup topu da kaleye atıyor ama :D
SPaCeLoRD ben Galatasaray lıyım, bence Semih Ümit ten daha iyi, takıma faydası Ümit in kat be kat üstünde, Bu sezon için söylemiyorum, Semih bu sene parladı, ama ben Ümit in GS mize yararından ziyade zarar verdiğini biliyorum.. O geldiğinden beri takımda huzur kalmadı, fitne fesat soktu, GS miz eski başarılarını mumla arar oldu, birde takımımızı hep 1 kişi eksik oynattı, Gol attığı maçlarda bile eksik oynadık. Takımın bütün emeklerini, olmadık yerlerden uçarak,kaçarak, amuda kalkarak vs vs şutlarla öldürmeside cabası, GS mizdeki kangren olmuş yara, kesilip atılması lazım..
Türkiye de belli başlı santraforlardan biridir Ümit Karan.Hem gs liyim deyip hem semih diyenlerden utanıyorum.Ümiti bu takıma Lucescu getirdi O da o zaman barcelonaya bile golünün attı.Eğer oynatıLAMIYORSA bu Ümitin suçu değildir.Ayrıca Vestel Manisaya,Kasımpaşa attığı gollerin JENERİKLİK olduğunu hatırlatırım
legends77 : Utanma sebebin ne kadar fanatik olduğunu ispat ediyor zaten.Başka söze gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: mahir2121
sende iç bir tane kapağını ben acarım
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
kusura bakma ama sodanıda ben açamam artık okadarda olmaz hala tffden bakmamış yahu semih diyor sen toplama işlemini beden hocasındanmı aldın şeker çoçuk dark madem şekercide çalışıyorsun artık sana gazoz veririz sodanın gazı kaçmasın sonra bidaha almam
sezon sonunda ben ısmarlarım sana sodalar benden
semih daha dünkü çocuk yaww,, 2 gol attı die karşılaştırmak bile yanlış ümit karanla...
SPaCeLoRD ben Galatasaray lıyım, bence Semih Ümit ten daha iyi, takıma faydası Ümit in kat be kat üstünde, Bu sezon için söylemiyorum, Semih bu sene parladı, ama ben Ümit in GS mize yararından ziyade zarar verdiğini biliyorum.. O geldiğinden beri takımda huzur kalmadı, fitne fesat soktu, GS miz eski başarılarını mumla arar oldu, birde takımımızı hep 1 kişi eksik oynattı, Gol attığı maçlarda bile eksik oynadık. Takımın bütün emeklerini, olmadık yerlerden uçarak,kaçarak, amuda kalkarak vs vs şutlarla öldürmeside cabası, GS mizdeki kangren olmuş yara, kesilip atılması lazım..
Sen zaten Galatasaraylı mısın yoksa sadece Galatasaraylıyım diyip takıma laf sokmaya calı$an biri misin anlayamıyorum.Bir Kalliye laf edersin bir umite laf edersin sonra gider ba$kasına laf edersin bir kez de tutup Galatasaray hakkın da iyi bir$ey dedigini gormedim.
Umit ve Semih'e gelince Umit genel de oldukca golcu bir oyuncu.Ara da bir sorunlar ya$iyor gol atamadigi donemler oluyor ama onun dı$ın da iyi bir forvet ve belli bir gol sayısını tutturuyor.Semih ise bu sene gercekten iyi oynayan ama gecen sezona kadar yedek klubesine kapatilmi$ son 10 dk 15 dk oyuna girip teknik direktorlerin care aradıgı bir adamdı.Bu girdigi 10-15 dk da gol atarsa o mactan sonra 1 mac falan ilk 11 de ba$layip ya da 2. yarının ba$ların da oyuna girip denenen sonra tekrardan yedek klubesine kapatılan bir oyuncuydu ki gecen senelerde attıgı gollerin cogu bedava gol olarak tabir ettigimiz turden gollerdi.Bu sene gercekten iyi oynuyor bu sene 2-3 tane Umit 1 Semih anca eder ama $unu unutmamak lagzim Umit cikip adam gibi oynamaya ba$larsa 5 tane Semih 1 tane Umit etmez.Umit'in en buyuk ozelligi nerde ne yapacagini kestirmesi cok zor sen topu indirir dersin o direk geli$ine vurur bu tur $eyler Umit'i Semih'den ustun yapiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: legends77
Türkiye de belli başlı santraforlardan biridir Ümit Karan.Hem gs liyim deyip hem semih diyenlerden utanıyorum.Ümiti bu takıma Lucescu getirdi O da o zaman barcelonaya bile golünün attı.Eğer oynatıLAMIYORSA bu Ümitin suçu değildir.Ayrıca Vestel Manisaya,Kasımpaşa attığı gollerin JENERİKLİK olduğunu hatırlatırım
Belli başlı yerli satroforlardan biri evet, ama Semihten iyi değil, Bir GS li olmak demek doğruyu söylemek demektir zaten, Semihin Ümitten iyi olduğu bildiğim halde, Semih ümitten kötü mü diyeceğim, asıl öyle dersem utanman lazım.. Soru Semih mi Ümit mi idi, Yani Ümit mi Etoo mu dense, Ümit mi diyeceksin, Soruda Semih mi M.Yıldız mı dense, M.yıldız derdim, Ümit mi Kezaman mı dense, Kezam derdim, Kezman mı Semih mi den Semih derdim..Lucescu nun elinde, ÇAĞDIŞI satrofor Serkan Aykut ve yarım çağdışı Ümit karan vardı elbette Ümiti oynatacaktı.. Biz 2000 den beri (Lucescu, 2 nci Terim, Hagi, Gerets, Kalli) 2 tip futbol oynadık, birisi kontrollu futbol ( Lucescu ve HAGI dönemi) diğerlerindede kontrolsu futbol oynadık ( Hocarın suçu olduğu gibi, takımdaki oyuncuılarda pek kontrollü oyuna yatkın değil) Kontrollu futbol ile Her takıma başabaş oynarsın, Kendi üzerindeki takımları bile yenersin, ( Ayrıca Barceolaya gol atmış ümit efendiyle o macı kazandık mı, yada hangi üst düzey maçı kazandık ümit efendinin oynadığı) Şimdi oynamaya çalıştığımız oyunda ise ğer güçlü değilsen senden zayıflar bile seni yener.. JENERIKLIK gollere gelince, evet hep öyle goller atar, zaten adam kolayını bulmuş, jeneriklik gol atıp gönüllerde kalma, ama takıma zere katkısı yok, Yani bilerek öyle goller atmaya çalışıyor ki, takıma vermeden milletin sevgisini alsın..
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T Sen zaten Galatasaraylı mısın yoksa sadece Galatasaraylıyım diyip takıma laf sokmaya calı$an biri misin anlayamıyorum.Bir Kalliye laf edersin bir umite laf edersin sonra gider ba$kasına laf edersin bir kez de tutup Galatasaray hakkın da iyi bir$ey dedigini gormedim.
Wallahi yüreğim yanıyor, GS mize şu yapılanlar artık beni kahrediyor, Önce Kalli meselesi, Kalli Gerets efendiden kat be kat iyidir, ama bizim takımın şu anda hocası olması gereken adam mı? Eğer iyi bi hocamız olsaydı, Lucescu gibi Hem yepyeni geleceğe yönelik takım kurardık, Hem liderdik, hem de genç oyuncularımız bir şey öğrenirdi.. ( Arda vs gibi.. ilk çıktığı günde kaldı, üstüne bişi eklemedi)
Ümit Karan meselesi benim için ayrı, Bu adam bu takıma geldiğinden beri, takımda huzur kalmadı, hep fitne hep fesat.. Takımımızın içinden çıkmış hocamız HAGI naaptı, bunu hemen postaladı, demek bi bildiği var.. Bu adam bizdeyken takımda asla huzur olmaz..
Birde bu adam kolayı bulmuş, uçarak kaçarak gol atıyor oda güzel gözüküyor ( 3-5 maçta bir) , böylece taraftarı kendine bağlıyor.. Takımın bütün üretimini kendi artistik vuruşlarına harcıyor, emeğimizi tüketiyor, Bir nevi vampir gibi.. Üstelik günümüz futboluna uymayan oyunculuğu ile bizi 1 kişide eksik oynatıyor.. Şöylede bi durum war. Hakan mı Ümit mi desem %100 GS liden 80 ni Ümit der, Bu seneye mahsus değil ( kimse hakan yaşlı diye demesin) ikisde aynı yaşta olsa, Hakan mı Ümit mi desem %80 Ümit derler, Peki bakalı bi şöyle, Hakan bu takıma ne vermiş.. Puan olarak 10 verelim, Ümit ne vermiş, Hakan 10 vermişse Ümit 1 vermiş, Peki GS miz Hakana ne vermiş 1 ( taraftar sevgisini bile vermemiş) Ümite ne vermiş 10 ( taraftar baş tacı yapmış, aldığı parada Hakandan fazladır).. Demek ki 100 misli bir haksızlık, Bence şu andaki şu kötü durumumuzun en önemli sebeplerinden biri bu hakszlık, Hakka haksızlık ettiğimiz için başımız yerden kalmıyor.
ExtrameBOY27 ; sen takımın içindesin galiba Ümit fitne fesat karıştırıyo diyosun?
ayrıca Hakana taraftar sevgisi bile verilmemiş demişsin..sanırım sen hayatında hiç bir maça gitmedin !
en küçüğünden bir örnek vereyim sana ;
Kral HakaN Şüküüüürr Seni çekemeyen Bütün ipliklerin Suratına tükür!
buraya gelipte bol keseden sallamayın
Konuya gelince Ümitle Semihi neye göre karşılaştırıyosunuz ki?
Semih ilk defa bu sene ilk 11 oynayan bir adam,Ümit ise 100 ler kulubüne girmiş bi adam..
Boş işler bunlar boş..
quote:
işte bu
semih'in golleri hiç koymasaydı videoyu hazırlayan arkadaş. videonun sonuna geldi diyoru herhalde ayrı bir video daha var onu eklemeyı unutmus. bi baktım sonda semih'in 3 golü:
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
semih'in golleri hiç koymasaydı videoyu hazırlayan arkadaş. videonun sonuna geldi diyoru herhalde ayrı bir video daha var onu eklemeyı unutmus. bi baktım sonda semih'in 3 golü:
arkadasım haklısında semihin koncak cok jeneriklik golude yok ben hatırlamıyom fazla
quote:
Orjinalden alıntı: ToRNaDo_1905
ExtrameBOY27 ; sen takımın içindesin galiba Ümit fitne fesat karıştırıyo diyosun?
ayrıca Hakana taraftar sevgisi bile verilmemiş demişsin..sanırım sen hayatında hiç bir maça gitmedin !
en küçüğünden bir örnek vereyim sana ;
Kral HakaN Şüküüüürr Seni çekemeyen Bütün ipliklerin Suratına tükür!
buraya gelipte bol keseden sallamayın
Konuya gelince Ümitle Semihi neye göre karşılaştırıyosunuz ki?
Semih ilk defa bu sene ilk 11 oynayan bir adam,Ümit ise 100 ler kulubüne girmiş bi adam..
Boş işler bunlar boş..
O taraftarın desteği kerhen, Laf olsun diye, kendi tribinlerinde Tornolu Şaban denmiş adamdan bahsediyoruz.. Hadi diğerlerini bırakalım sana soruyorum, Ümit mi Hakan mı?, GS lilerin %80 ni Ümit diyecek, Ümit bu klübe ne verdiyse, Hakan onun en az 10 mislini vermiş adamdır.. Fitne fesat içine düşmemeiz bu admın gelişinden sonra olmadı mı? Takımın içinde olmaya gerek yok bunu bilmek için, ayrıca takımın içinden çıkmış hocamız bunu postalamadı mı? Sebep neydi acaba? fiyne ve fesat olabilir mi?
100 ler klübü için örnek veriyim, Mesela Serkan aykut un kaç gölü var oda 100 lere girmiş tir, ama Ümit in yanına yakalaşamaz, Semih yüzlere girmesede takıma katkı ve takımı ileri götürmekte bu Ümit i 5 e katlar, Serkat Aykutu da ona... Ümit geldi, Ümidimiz söndü
Semih in halihazırdaki takımına katkısı nı görmek için pek uzağa gitmeye gerek yok, o oyuncu takıma girmeden önce takımının durumu ile girdikten sonraki durumunu karşılaştırın yeter, Bizde Ümit geldikten beri hep düşüş...
@ufuktan
Merak etme sadece Ümit kötü Semih iyi diyen bir gs liden utanmıyorum bunu diyen başka takım taraftarından da utanıyom.Semih forvettir araya koşar sağa gelir sola gelir pas yapar bir de top önüne düşer gol atar ama Ümit SANTRAFORdur golü kendi yaratmaya çalışır pozisyon olduğunda direk kaleyi düşünür,sadece çok darda kaldığında pas yapar.Zaten bu yüzden de Ümit-Semih tartışmasının sonu yoktur.Ayrıca ben fbli olsaydım yine Ümit derdim çünkü adamın ligte,avrupa da neler yaptığı bellidir.Semih ise (ki bunun kendi yüzde yüz kendi suçu olduğunu düşünmüyorum) hep arkada beklemiştir avrupadan gelen yıldızların falanın filanın arkasında sonunda kezman sakatlandı fırsat geldi ne kadar değerlendirdi !bilinmez! ki semih bir fırın gibi tam ısınınca hep kapatılmıştır zamanında da sakal falan bıraktığını hatırlıyorum.
@ExtrameBOY27
Burda önemli olan semih ile ümitin karşılaştırılması haa sana göre doğrudur sen başka takımın taraftarısındır karışmam ama sen gslisin ve futbolcunun farkında olmalısın haa ümit -eto ,ümit- henry gibi karşılaşmalarda ümiti savunamam çünkü belli bir kariyer vardır.Ayrıca sen Ümiti kötülerken Arda en iyi sohbetim Ümitle diyorsa Ben DÜŞÜNÜRÜM.Lucescu futbol oynatıyordu kontrollü yada değil bu beni ilgilendirmez ben taraftar olarak oyuna bakarım bugün kalli kontrollü oynatıyorda ne oluyor ben oraya gittiğimde zevk alıyomuyum HAYIR.O yüzden bana futbol muhabbeti yapmayın ayrıca sezon başında ümit geliyo diye çıldıran fbliler neden seviniyordu az gol atan,fitne fesatlıktan 1 numara olan ,bala gol atan bir adamdan mı ? sanmıyorum.Size söyleyeyim Ümit Karan Ligteki en iyi SANTRAFORDUR. Mehmet yılmaz falan onlar forvettir karıştırmayın.Bu arada her güzel gol atanı sevseydi gs taraftarı arkaplan da TANJU olurdu.
saygılar
ikiside işe yaramaz.
(kişisel görüşüm)
quote:
@ExtrameBOY27
Burda önemli olan semih ile ümitin karşılaştırılması haa sana göre doğrudur sen başka takımın taraftarısındır karışmam ama sen gslisin ve futbolcunun farkında olmalısın haa ümit -eto ,ümit- henry gibi karşılaşmalarda ümiti savunamam çünkü belli bir kariyer vardır.Ayrıca sen Ümiti kötülerken Arda en iyi sohbetim Ümitle diyorsa Ben DÜŞÜNÜRÜM.Lucescu futbol oynatıyordu kontrollü yada değil bu beni ilgilendirmez ben taraftar olarak oyuna bakarım bugün kalli kontrollü oynatıyorda ne oluyor ben oraya gittiğimde zevk alıyomuyum HAYIR.O yüzden bana futbol muhabbeti yapmayın ayrıca sezon başında ümit geliyo diye çıldıran fbliler neden seviniyordu az gol atan,fitne fesatlıktan 1 numara olan ,bala gol atan bir adamdan mı ? sanmıyorum.Size söyleyeyim Ümit Karan Ligteki en iyi SANTRAFORDUR. Mehmet yılmaz falan onlar forvettir karıştırmayın.Bu arada her güzel gol atanı sevseydi gs taraftarı arkaplan da TANJU olurdu.
saygılar
Semih te santrafor, Pivot santrafor.. Arda ya gelince bozacinin şahidi, şıracı .. Kalli kontorollü futbol oynatmıyor. :( bizde sadece Luce ve Hagi kontrollü oynattı.. fb lilerin semih demesi , ümit yerine o ayrı mesele orda sana katılıyorum ( Yıllarca Hakana dediklerini bırakmadılar Hakan 25 yaşında Semihin 5 katı daha iyi futbolcuydu ve bann göre rahat bırakılsa halen daha iyi performans verir. Hakan la semih pivot santrafor olduğu için hakan örneğini verdim..) , ama gerçekte takıma katkıda semih ümitten daha üstündür.. Ümit ne M.yıldız dan ne H.Şükürden nede Semihten iyi bir santrafor değil bana göre.. Saydıklarımın artıları, sırtı kaleye dönük oynabilyorlar, top tutabiliyorlar, topu alamadıkları zaman rakip defansada aldırmıyorlar, Takımlarını rakip sahaya yerleşmesini sağlıyorlar ( bu çok önemli ), verkaç yapabiliyolar, pas trafiğine giriyorlar, vede kendileri için değil takımları için oynuyorlar.. Bu özellikler ümitte yok.. Onun için leblebi çerez takımlarla oynarken takımın zaafiyeti belli olamsada az bi bizim takıma yakın ayarda takım ile oynayalım 1 kişi eksik oynuyoruz ümit ile.. Bizim çok gol kaçıran Hakan la( Bu bazı art niyetllilerin ifadesi örnek olsun diye kullandım ) o pozisyonlara giriyoduk.. Şimdi pozisyona giremiyoruz ki kaçıran olsun..
Gelelim asıl soruya, Ümit mi? Hakan mı? Ümit siyeecksin.. GS mize kim ne vermiş şöyle bi geçmişe bak..