Şimdi Ara

Ümit Karan'dan Volkan Demirel'e olay cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen Ümit Karan yaptığı açıklamada "Tamam Volkancım madem Galatasaray'ı yenmeye alışıksın, neden şampiyon olmuş gibi seviniyorsun? Biz şampiyonluklara kupa kaldırmaya alışık olduğumuz için, şampiyon olunca bile bu kadar abartı sevinmiyoruz. Bugün Riekerink Semih'i oynatacaktı yönetim istemedi baskıyla Serdar'ı oynattı" ifadelerini kullandı.

• FB 1-1 TS : maç sonu FB taraftarı

Volkan'ın açıklaması

Aynen Volkancım. Allah kimseyi beraberliğe sevindirmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: G?

FB 1-1 TS : maç sonu FB taraftarı

Volkan'ın açıklaması

Aynen Volkancım. Allah kimseyi beraberliğe sevindirmesin.

Millet şampiyon olduğunu sandı, sevinmesin de ne yapsın yahu.

Ayrıca 0-0'lık Kadıköy maçında 3'lü çektirmişti kaptanınız.

• ümit konuşursam şampiyonluk el değiştirir i açsın önce.kendi oynarken madara oluyordu hep takımınla.her sene şampiyon oluyor ya gs bu da böyle konuşsun birde tarafsızım diye çıkmıyorlar mı böyle tv ye tam sinir.
  • real madrid de deportivo yu 19 senedir deplasmanda yenememiș, deportivo da bu kadar seviniyor mudur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

real madrid de deportivo yu 19 senedir deplasmanda yenememiș, deportivo da bu kadar seviniyor mudur acaba

Başkanlarının taraftarına başarının ne demek olduğunu nasıl lanse ettiğine bağlı.

Misal Madrid için başarı kazanabildiği kadar kupa kazanmakken Deportivo için aynı şeyleri söyleyemeyiz. Deportivo'nun elinde sevinebileceği pek fazla şeyi yok bu seriyi korumasının tadını doya doya çıkarması hakkıdır.

• Umit karan gitsin survivora katılsın onun kalemi futbol değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cem Yılmaz'dan Galatasaray özeti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Gslilere de üzülüyorum ben açıkcası. Yorumlara baksana deportivo , misyon falan bir şeyler diyorlar. Misyonları ligi 8.bitirip teneke ziraati almak adamların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 22 Kasım 2016; 9:48:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı başına otururken yenileceğimizi bilerek oturdum son galibiyetimiz ben 4-5 yaşlarında iken zaten. Takımın oyununu izlemek istedim bir halt oynamadılar kapattım.

• Fenerbahçe nin, tarihinde gurur duyacagi tek şey bu olduğu için anlayışla karşılamak gerek. Fenerbahçe li olsam ben de böyle davranırdım.

Volkan Demirel kendine yakışanı yaptı hep kariyeri boyunca. Bizim oralarda bir söz vardır: Kız kareçi hatun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Fenerbahçe nin, tarihinde gurur duyacagi tek şey bu olduğu için anlayışla karşılamak gerek. Fenerbahçe li olsam ben de böyle davranırdım.

Volkan Demirel kendine yakışanı yaptı hep kariyeri boyunca. Bizim oralarda bir söz vardır: Kız kareçi hatun olmaz.

18 senedir içerde dışarda madara ediyoruz tek rakibimizi, sevinmeyelim mi?

Asıl üzücü olan ligi 8.bitirmeyi rutin yapmış sezon hedefini ziraat kupasını kazanmak olarak belirleyen galatasarayın yıllar önceki başarılarından sanki yeniymiş gibi bahsedip en azından gelecek adına malum takımın aksine rezil bir görüntü çizmeyen fenerbahçeyle alay etmesidir. Zira gelecek seneniz bundan da beter olacak :)

Böyle giderseniz zaten dalga geçmemize gerek kalmayacak şahsen sivassporun bizi kadıköyde kaç senedir yenemediği ilgimi çekmiyor bilmem anlatabildim mi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 22 Kasım 2016; 9:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Fenerbahçe nin, tarihinde gurur duyacagi tek şey bu olduğu için anlayışla karşılamak gerek. Fenerbahçe li olsam ben de böyle davranırdım.

18 senedir içerde dışarda madara ediyoruz tek rakibimizi, sevinmeyelim mi?

Asıl üzücü olan ligi 8.bitirmeyi rutin yapmış sezon hedefini ziraat kupasını kazanmak olarak belirleyen galatasarayın yıllar önceki başarılarından sanki yeniymiş gibi bahsedip en azından gelecek adına malum takımın aksine rezil bir görüntü çizmeyen fenerbahçeyle alay etmesidir. Zira gelecek seneniz bundan da beter olacak :)

Böyle giderseniz zaten dalga geçmemize gerek kalmayacak şahsen sivassporun bizi kadıköyde kaç senedir yenemediği ilgimi çekmiyor bilmem anlatabildim mi ;)

Kulüpler, tarihleriyle vardır. Ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş bu tarihe yaklasabildiler başarı olarak avrupada ve ligde.

Kadıköy de kupa kaldirmak ve sounessin bayrak olayı bile bir ömür yeter

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen sizin kendinizi tatmin etmeniz için söylediğiniz şeyler. Parma diye bir örnek var karşısınızda ibret alın azıcık :)

Şuan çoğu liseli parmayı bilmez. Gsnin seneler sonra böyle olmayacağının garantisi var mı :) şu durumda ben bu ihtimali yüksek görüyorum :)

Neyse siz antipas sürülmüş uefa kupanızla yetinmeye devam edin. Belli mi olur bir kaç sene sonra iki büyük bjk ve fb kalır belki.

• quote:

Bu tamamen sizin kendinizi tatmin etmeniz için söylediğiniz şeyler. Parma diye bir örnek var karşısınızda ibret alın azıcık :)

Şuan çoğu liseli parmayı bilmez. Gsnin seneler sonra böyle olmayacağının garantisi var mı :) şu durumda ben bu ihtimali yüksek görüyorum :)

Neyse siz antipas sürülmüş uefa kupanızla yetinmeye devam edin. Belli mi olur bir kaç sene sonra iki büyük bjk ve fb kalır belki.

Biz parma gibi başarılı bir tarih oluruz en azından. ya siz ?

Ayrıca siz her sene 6-0 kutluyorsunuz. Başarı kistasiniz bu. Biz 7-0 ve 5-1 kazanmamiza rağmen doğal bir şeymiş gibi davranıyoruz. Zira bizim için önemli olan kupalardir, feneri yenmek değil. Ve son beş yıldir içeride tokatlayip gonderiyoruz sizi.

Boşa laf anlatıyorum sene sonu paf takımı hocanızla dandik ziraat kupasını alıp hedefinize ulaşırsınız rakibiniz bursa falan zaten, zor olmaz diye umuuyorum ama siz de pek iyi değilsiniz oranlar eşit. Gölge etmeyin yeter. ;)

• quote:

Gslilere de üzülüyorum ben açıkcası. Yorumlara baksana deportivo , misyon falan bir şeyler diyorlar. Misyonları ligi 8.bitirip teneke ziraati almak adamların.

sizin misyon ne karşim?

• quote:

Boşa laf anlatıyorum sene sonu paf takımı hocanızla dandik ziraat kupasını alıp hedefinize ulaşırsınız rakibiniz bursa falan zaten, zor olmaz diye umuuyorum ama siz de pek iyi değilsiniz oranlar eşit. Gölge etmeyin yeter. ;)

Bu kadar kötü bir takım ve hocayla ziraatı alıyorsak ...

Aynen ya vallahi helal olsun size

Şu taraftarla zaten gs ne fenere ne bjkye ne başakşehire rakip olabilir

• Volkan Demirel ciddiye alınacak bir karaktere sahip değil.Bu ülkede bir volkan Demirel olmak zor değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.