Şimdi Ara

Ulusoy Metro Sivas Tur Huzur Turizm firma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar izmirden sivasa gidecem yol uzun bu 4 firmadan birini seçicem yol uzun olduğu için kaliteli bir firma seçmem lazım 4 firma hakkında hiç bir bilgim yok bileniniz yardımcı olursa sevinirim.

• up
  • bende gidicem takip
  • akşam saatlerinde uplarız hocam bu saatte yardım edecek yoktur.
  • Ulusoy'u tercih edebilirsin kalite olarak metro nun önünde bence, Metro iyi bir şekilde hizmet veremiyor açıkcası herkesin mutlaka kötü bir anısı olmuştur bu firmada.
  • Dostum eger bilet almadiysan bos yer bulmana sevinmelisin hangisi olursa git artik ben bu yuzden memleketime gidemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozkaymsk secme sakin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metro
  • sivas huzur veya sivas tur hangisinde yer bulursan al.biraz beklersen sivas izmir uçak seferleri tekrar aktif olacak :D uçakla gel
  • Eylüle alcam bilet o yüzden 4 firmadada yer var ulusoy almayı düşünüyorum ama sivas tur da çok iyi diyolar kararsız kaldım 2 si arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

sivas huzur veya sivas tur hangisinde yer bulursan al.biraz beklersen sivas izmir uçak seferleri tekrar aktif olacak :D uçakla gel

sivas ızmir arası uçak seferi var mi ki? aktif olacağını nerden biliyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Eylüle alcam bilet o yüzden 4 firmadada yer var ulusoy almayı düşünüyorum ama sivas tur da çok iyi diyolar kararsız kaldım 2 si arasında

ben sivas turu çok defa kullandım çok rahat koltuklari falan. aman diyeyim metro esedas ve dadaş firmalarından uzak dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BetaTalasemi

quote:

sivas huzur veya sivas tur hangisinde yer bulursan al.biraz beklersen sivas izmir uçak seferleri tekrar aktif olacak :D uçakla gel

sivas ızmir arası uçak seferi var mi ki? aktif olacağını nerden biliyorsunuz hocam?

Pegasus istanbul aktarmalı seferler var diye biliyorum ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BetaTalasemi

quote:

Pegasus istanbul aktarmalı seferler var diye biliyorum ben

sivastaki hava alanı hava limanı mi oldu öyle gördüm geçenlerde sivastaydim

• Bunların arasında en Sivas'a giden en iyisi Huzur Turizm.
  • Yerinde olsam ulusoyu tercih ederdim sanırım. Uçak seferlerine gelince, ara ara izmir-sivas direk uçuşları oluyor. Firma da sanırım pegasus veya onurair idi.
  • evet sivas havalimanı oldu doğru görmüşsünüz.sivas-izmir arası direkt uçuşlar eskiden vardı sonra havalanı tadilata girince kaldırıldı tekrar uçuşlar başlamadı şuan istanbuldan sivasa uçuş var çok yakın zamanda da sivas-izmir direkt uçuşları yine başlayacak.otobüs konuusna gelince ulusoy-sivas tur ve sivas huzurdan birini seçmenizi tavsiye ederim diğerleriyle gelmeyin malum yolda uzun hiç çekilmez onlarla belki metro oalbilir oda eğer diğerlerinde yer yoksa.
  • quote:

Evet arkadaşlar izmirden sivasa gidecem yol uzun bu 4 firmadan birini seçicem yol uzun olduğu için kaliteli bir firma seçmem lazım 4 firma hakkında hiç bir bilgim yok bileniniz yardımcı olursa sevinirim.

tartışmasız ulusoy

uzun yolların birçoğunu ulusoyla gittim (ist-adana, adana safranbolu vs..) ve bazen diğer firmalarlada gittim zorunluluktan metro, huzur.. fakat aralarında istisnasız çook fark var.

dipdipnot; Firmalar hatlara göre personel sabitleştiriyolarsa, yukarıdaki sözüme güvenemem, belki Huzur sivas firması diye memleketine olan hat'ları gerçekten üzerine eğiliyordur.

• Gidişi ulusoy gelişi Sivas turdan alıcam buraya incelemeleri koyarım
  • huzura sakın bilet almada nereye alırsan al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.