Şimdi Ara

ULUSOY'DAN BOMBA KAMPANYA,FENA SICAK!!! ( ulusoy firmalar arasındaki rekabeti bitirdi,büyüksün :D ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oksit

Haber veren arkadaşı gözlerinden öpüyorum, Allah razı olsun.

Ankara - istanbul royal klas 2 kişi 27 tl
    istanbul ankara royal klas 2 kişi 27 tl
    Fatsa - Ankara 2 kişi 20 tl
    Gebze - Fatsa 1 kişi 12 tl

coştuk valla. süper oldu..

ÜSTELİK BUNLARDAN BİRDE %15 İNDİRİM YAPTILAR TURKCELLE
  • ARKADAŞLAR YUZDE 15 INDIRIMI NASIL KULLANCAZ??ACİL YARDIM...SİTEDEN ALIRKEN KULLANABİLİOZ MU??
  • YÜZDE 15 İNDİRİM İÇİN bilet satın alma işlemi sırasında TELEFON NUMARASINI GİRİNCE ALTTA ŞİFRENİN FİRİLECEĞİ YER ÇIKIYOR ORAYA ŞİFREYİ girerek yüzde 15 indirim sağlanıyor.
  • süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: germinall

YÜZDE 15 İNDİRİM İÇİN bilet satın alma işlemi sırasında TELEFON NUMARASINI GİRİNCE ALTTA ŞİFRENİN FİRİLECEĞİ YER ÇIKIYOR ORAYA ŞİFREYİ girerek yüzde 15 indirim sağlanıyor.

çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

YÜZDE 15 İNDİRİM İÇİN bilet satın alma işlemi sırasında TELEFON NUMARASINI GİRİNCE ALTTA ŞİFRENİN FİRİLECEĞİ YER ÇIKIYOR ORAYA ŞİFREYİ girerek yüzde 15 indirim sağlanıyor.

çıkmıyor

Yandaki turkcell logosunu tıkla
  • Arkadaşlar bence en sağlamı müşteri hizmetlerini aramak ama turkcell kamu tarifesi kullanan arkadaslara tavsiyem basına alan kodu olan 212 yi eklemeleri ( 0212 444 1 888 ) yoksa bedava dakikalar duruyor fauturaya işliyor konusmalarınız ve inanın bunu hiç istemezsiniz çünkü ben acı bir şekilde tecrübe ettim kabarık faturamla müşteri hizmetleri size en uygun bileti en uygun zamanda bulacaktır, hem ne olacakki sanki ?? ha bir gün önce ha bir gün sonra? 5 liraya memleketi dolaşıyosun biraz opsiyon tanımaktan ne çıkar? evet , sorusu olan ?
  • 6 liraya izmire gidicem, 4 liraya da eskişehire Turkcell felan karıştırmadım hiç, abooo misler gibi

konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. ulusoy'a da binmiş olucaz bakalım.. bir de istanbul bileti mi koparsam, ankara da eksik kalmasa mı ki
  • kardeşlerimi açtığım konuyla sevindirmek ve onları mutlu edebilmek kıvancına eriştirdiği için Rabb'ime sonsuz şükürler olsun, umarım herkes gönlünce faydalanır, bu arada Allah razı olsun diyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum, tadını çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

çıkmıyor

Yandaki turkcell logosunu tıkla

Heh çıktı teşekkürler...

• kardeşim, şimdi bankamatiğe para yatırmaya gidiyorum. para ayırmıştım yol için. Şubat'ta bir İstanbul ve Eskişehir yapıcam gidiş ve geliş biletlerini de kontrol ettim. 1 saate satılmamış olursa alıcam. Uyumadım bu yüzden sırf :)
  • ocak ayında indirim yok mu yav ? şubata mı bakıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02AN

ocak ayında indirim yok mu yav ? şubata mı bakıcaz ?

yakınlardaki seferlerde koltuklar alındığı için indirimli bilet kalmamış oluyor o yüzden normal fiyat görünüyor.

şubatta eskişehir gidiş dönüş aldım 4+4 toplam 8 TL.'ye Süper ötesi sıcak fırsat. Bir de arkadaştan haber bekliyorum nasipse 4-7 şubat istanbul yapıcam toplam 12 TL'ye

gaza gelmiştim mart,nisan,mayıs,temmuz döneminde yapacağım 6 yolculuğun biletlerini de alıcaktım.. da mart başına kadarki seferlere bilet alınabiliyor, bilginiz olsun arkadaşlar..

• Pazartesi günü İstanbul Karabük, Cuma gecede Karabük-İstanbul toplam 14 liraya aldım. Normalde 60 lira tutuyordu. 5 gün bi gidip kuzenleri görelim, daha önce bakmıştım ama yakınlara yoktur diye göz atmamıştım, bir bakayım dedim varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

destinasyon

• ulusoy için fırsatı tam anlayamadım.biraz daha açarmısın.yani şimdi bilet alsam 5 tl mi.ulusoyun sitesine girdim.29 tl dedi.biraz daha aaçrmısın.
  • quote:

teşekkürler..çok faydalı oldu
  • Arkadaşlar,

Kampanyayı gördükten sonra Ulusoy call center'ını aradım ve detaylı bilgi rica ettim. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Aldığım bilgiyi herkesle paylaşmak istedim:

"Geleneksel Ulusoy Kış Kampanyası", bilet satış ofisi, internet ve/veya call center üzerinden telefonla, yani bütün satış kanalları üzerinden yapılan işlemlerde geçerli olacak. Araçların koltuk sayılarının % 10’una, mevcut hattın bilet fiyatının % 73’ü oranında indirim sağlanırken, aynı araçta yine toplam koltuk kapasitesinin % 40’ında geçerli bilet fiyatının % 14’ü oranında indirim uygulanacak.

Üstüne üstlük Turkcell bireysel veya kurumsal müşterisiysek % 15 ilave indirim fırsatından faydalanabiliyoruz. ULUSOY yazıp 8815'e mesaj atarak gelen şifreyi bankodaki veya telefondaki görevliye ya da internetten alıyorsak çıkan şifre bölümüne yazıyoruz.

Bunun haricinde bir de U Card indirimi varmış. U card da % 12 indirim veriyormuş. turkcell' li olmayanlar için de U kart indirimi veriyor yani.

Kış kampanyası indirimine ek olarak ya Turkcell ya da U kart indiriminden faydalanabiliyoruz. 3 indirim bir arada kullanılmıyor. Zaten öyle olsaydı bedavaya giderdik herhalde.

Ayrıca kampanya bittikten sonra da U card indirimleri devam edecekmiş. Ulusoy pahalı imajını yerle yeksan etmeye çalışıyormuş sanırım. Artık öğrenciler de Royal Class'ın tadını çıkarabilecek gibi.

Bu bilgileri kendime saklamak istemedim, her kes öğrensin, her kes bilsin dedim

• Hep dolmuş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

bence rekabeti bitiren ulusoy değilde,
    Pegasus oldu

I love PGS

Kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.