Şimdi Ara

ULUSOY'DAN BOMBA KAMPANYA,FENA SICAK!!! ( ulusoy firmalar arasındaki rekabeti bitirdi,büyüksün :D ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koskoca ocak ve şubat ayı içinde konya-trabzon uygun sefer bulunamadı diyen site bir şey anlamadım(:
  • valla bende az önce aldım 4 kişilik bilet gidiş-dönüş...izmir-tekirdağ normalde 42 tl ama 11 tl den aldım gidiş dönüş 4 kişi 88 tl....inanılmaz bir fiyat...tebrikler ulusoy.. :) ayrıca otobüste ilk 5 bilet indirimli diğerleri normal fiyat..internetten alın diyorum ben...izmirdeki şirinyer şubesini aradım 14 tl dedi internette 11 tl dedi aldım hemen :)
  • ankara-didim e internetten baktım ben 1 hafta sonrasına.. 57 TL yazıyor :D
  • kampanyayı anlamadım.edirne -ankara bilet aldım sadece 49 yerine 42 ye almış oldum.
  • Arkadaşlar bileti biraz erken almanız gerekiyor. İlk 5 kişi indirimli fiyata alabiliyor. Ankara-İstanbul normal seferlerde 10 royal seferlerde 13,75. Gün gün kontrol edeceksiniz artık.
  • anlamayacak bişi yok kardeş...

boş otobüste ilk 5 bilet indirimli.5 bilet satıldıktan sonra geriye kalan tüm biletler eski fiyattan devam...ben 21 şubat'a aldım mesela 1 ay sonraya otobüs bomboştu... şimdi yarına baksam kesin dolu oluyor o yüzden indirimden yararlanamıyoruz...: ;) bir de sanırım her yerde indirim yok... bnm aldığım bilet 42 tl lik ama ben 11 tl den aldım yaklaşık %75 indirim demek bu 4 kişi gidiş dönüş 84*4 ten= 336 ben aldım 88.... aradaki fark :)
  • ist-mugla 15 guun boyunca tum seferlere baktım hep aynı fiyat 56tl
  • nereye var söleyinde gezip geliyim gidebileceğim tüm şehirlere seferler bitene kadar baktım ama bi tane bile ras gelmedi...
  • bakıyorum ulusoya 47 lira diyor uçağa bakıyorum 59 lira, 11 saat tıngır mıngır çekmeye değer mi
  • Konya'dan İstanbul'a 11 liraya bilet aldım.Normalde İstanbul bileti 45lira.Çok güzel oldu bu kampanya.2 kişi gidiş geliş 45 liraya İstanbul'a gidip geleceğiz daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboy05

ist-mugla 15 guun boyunca tum seferlere baktım hep aynı fiyat 56tl

İSTANBUL » MUĞLA 09 Şubat 2010 Salı 20:00
    Koltuk Birim Fiyatı: 15,00 TL
    TOPLAM ÜCRET : 0 TL

acele edersenız kaparsınız
    sınızın ıcın en erken bunu bulabıldım
  • 12 şubat antalya-izmir 10tl
    4 şubat ankara-izmir 10tl
    10 şubat izmir-ankara 12tl > RoyalClass.

Bir de izmir antalya seferleri olsaydı keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

izmir-istanbul arası hiç indirim yok.

İZMİR » İSTANBUL 02 Şubat 2010 Salı 23:59 RoyalClass ve 15 tl.
  • iyide benim anlamadığım hangi tarihler arası? mesela şimdiden haziran için bilet alsam oluyor mu ?
  • Allah razı olsun arkadaşım..ama ben bulamadım..kaç sefere baktım yok,yok..sanırım hepsini toplamışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

izmir-istanbul arası hiç indirim yok.

İZMİR » İSTANBUL 02 Şubat 2010 Salı 23:59 RoyalClass ve 15 tl.

Tarih uymuyor maalesef. Ama bulduğunuz için teşekkürler.
  • İstanbul-İzmir fiyatlar 12-15 TL arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotk -- 20 Ocak 2010; 22:31:25 >
  • ünlem işareti olanlar mı indirimli seferler?????
  • Haber veren arkadaşı gözlerinden öpüyorum, Allah razı olsun.

Ankara - istanbul royal klas 2 kişi 27 tl
    istanbul ankara royal klas 2 kişi 27 tl
    Fatsa - Ankara 2 kişi 20 tl
    Gebze - Fatsa 1 kişi 12 tl

coştuk valla. süper oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksit -- 20 Ocak 2010; 22:42:01 >
  • Koltuk seçtiğiniz sayfaya girer ve koltuk işaretlerseniz fiyatların indirimli olduğunu görebilirsiniz. Sanırım çoğu arkadaş direk sefer listesindeki fiyatlara bakıyor!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.