Şimdi Ara

ULUSOY'DAN BOMBA KAMPANYA,FENA SICAK!!! ( ulusoy firmalar arasındaki rekabeti bitirdi,büyüksün :D ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu işi anlamadım yaa :S trabzondan eskişehire bilet alacam ama ne %15 indirimden ne de diğer ucuz biletlerden yararlanabiliyorum :S çünkü sefer gözükmüyor :S bu %15 turkcell indiriminden gidip yazahaneden alsak indirim yapıyorlar mı :S yoksa çağrı merkezini mi arayım =?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

ben bu işi anlamadım yaa :S trabzondan eskişehire bilet alacam ama ne %15 indirimden ne de diğer ucuz biletlerden yararlanabiliyorum :S çünkü sefer gözükmüyor :S bu %15 turkcell indiriminden gidip yazahaneden alsak indirim yapıyorlar mı :S yoksa çağrı merkezini mi arayım =?

Netteki telefon numarasının yanındaki turkcell logosunu tıkla indirimi kap

• quote:

Orijinalden alıntı: uzun68

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

ben bu işi anlamadım yaa :S trabzondan eskişehire bilet alacam ama ne %15 indirimden ne de diğer ucuz biletlerden yararlanabiliyorum :S çünkü sefer gözükmüyor :S bu %15 turkcell indiriminden gidip yazahaneden alsak indirim yapıyorlar mı :S yoksa çağrı merkezini mi arayım =?

Netteki telefon numarasının yanındaki turkcell logosunu tıkla indirimi kap

dostum tamamda TRABZON - BURSA seferi nette gözükmüyor ;) ama BURSA - TRABZON seferi gözküyor nasıl bir sistem yaptılarsa artık saçmaık diz boyu sonra bu kadar saçma çağrı merkezi görmedim 10 dakika boyunca meşguldu telefon sonra telefonu düşürdüm bu seferde telefonda beni 15-20 dakika beklettiler ve hala bir müşteri temsilcisine bağlanamadım bende harcadığım kontörlere acıdım ve telefonu kapadım gittim yazahaneden paşa paşa parayı bayılıp ama hiç olmazsa biletimi almış oldum walla arkadaşlar ulusoyu çok övüyorda ben bu KARADENİZ YOLUNDA son 4 yılda yaklaşık 30-40 defa kullanmışımdır ve bu güzergahta hiçte ahım şahım bir güzelliği yok otobüslerde o kadar muhteşem değil yani normal bir otobüs firması gibi bende sırf adı var diye biniyorum yani ama anlatılanları dinledikten sonrada çok şaşırıyorum neyse yaa gene yazahaneye talim

• 25 lıraya gıdıs donus
    royal class (teklı koltuk)
    edirne istanbul aldım

bu pazartesiye

23 ede alabılırdım ama donusu alırken kazayla vodafone hattımı gırdım... :)

daha ılerı tarıh alma ımkanı olsa neredeyse bedavaya olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

25 lıraya gıdıs donus
    edirne istanbul aldım

bu pazartesiye

Ulusoy, otogarlardan bileti alırsan 10 tl ye satıyor

Bu arada edirneye giden pek çok otobüse baktım, boş otobüslerde bile fiyat 14 tl olarak görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

eskısehır 7 tl arkadaslar ankaradan dun gıttım ben eskısehır harıka bır yer gezmenızı gormenızı tavsıye ederım

Eskişehir-çanakkale-izmir bunlar hepsi çok benzer çok güzel şehirlerdir.Gezip görülmesi tavsiye olunmakla beraber bir İzmirli olarak son günlerdeki trafik sorununun hiçbir nedeni yok tamamen tecrübesiz sürücü kaynaklı bilinsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

25 lıraya gıdıs donus
    edirne istanbul aldım

bu pazartesiye

Ulusoy, otogarlardan bileti alırsan 10 tl ye satıyor

Bu arada edirneye giden pek çok otobüse baktım, boş otobüslerde bile fiyat 14 tl olarak görünüyor

sislideyim otogara gitmem en az 6 lira oyuzden 15 e burdan almak daha mantıklı oluyo
    kı turkcelle 13... :D

• arkadaşlar turkcellden aldım şifreyi yarın yazhaneden almayı düşünüyorum bileti gidiş dönüş ve birden çok bilet için tek şifre yeterlimidir..? bide yazhanelerde daha ucuz oluyo denmiş ne kadar farkediyo mesela? mantıken yazhaneden daha pahalı olmalıda %8 gibi bi pay alıyor yazhaneler...?
  • Bakanlık el koydu indirimler bitti.

quote:

Ulaştırma Bakanlığı otobüs firmaları arasında yaşanan rekabet savaşlarına el koydu. 600-700 kilometrelik mesafeleri 1TL gibi rakamlara taşımaya başlayınca çığırından çıkan haksız rekabete mesafeye göre taban fiyat uygulaması ile son verildi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13563457.asp?gid=229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 23 Ocak 2010; 11:26:44 >
  • hem bı halta yaramazlar hemde manı olurlar
    tovbe yarabbım :(
  • Ulaştırma Bakanlığı otobüs firmaları arasında yaşanan rekabet savaşlarına el koydu. 600-700 kilometrelik mesafeleri 1TL gibi rakamlara taşımaya başlayınca çığırından çıkan haksız rekabete mesafeye göre taban fiyat uygulaması ile son verildi.

Ulaştırma Bakanlığı tarafından karayoluyla yapılan yolcu taşımacılığı piyasasında artan haksız rekabetin önlenmesi amacıyla 5 ay süreyle uygulanmak üzere taban ücret tarifesi belirlendi.

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren “Karayoluyla Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Alanında Uygulanacak Taban Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ”, Bl ve D1 yetki belgesi sahipleri tarafından karayoluyla yapılan tarifeli şehirlerarası yolcu taşımalarında kilometre esasına göre uygulanacak.

Tebliğle belirlenen taban ücret tarifesine KDV dahil olacak ve uyguladıkları ücret tarifesi tebliğe uymayan yetki belgesi sahipleri, tebliğin yayımından itibaren Bakanlığa başvurarak en geç 20 gün içerisinde her türlü iş ve işlemlerini tamamlayarak uygun ücret tarifesini alıp uygulayacak.

Yetki belgesi sahipleri, Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde indirimli yolcu bileti kesme haklarını, tebliğle belirlenen taban ücret tarifesinden daha aşağı olmamak üzere kullanabilecek.

10 liraya Türkiye'nin heryerine bilet

Kamil Koç ise bir kampanyasında “Ocakta her gün 2010 koltukta 10 TL'lik fırsat” adı altındaki kampanyası 6-31 Ocak arasında geçerli olacak. Kampanyaya göre, 46 kişilik araçlarda 4 koltuk (5-16-31-38 numaralı koltuklar), 54 kişilik araçlarda 5 koltuk (bir öncekine ilave 48 numaralı koltuk), nereye giderseniz gidin 10 liraya yolcu taşıyordu.

Metro Turizm de bazı güzergahlarında indirime giderek bu kış rekabetine katıldı. Firmanın yaptığı indirimlerle, İstanbul-Ankara arası 30 lira yerine 23 liraya, Bursa-İstanbul arası ise 15 lira yerine 10 liraya yolcu taşıyordu.

Karayoluyla şehirlerarası yolcu taşımacılığında uygulanacak taban ücret tarifesi şöyle:

“-101-115 kilometre arası: 10 TL
    -116-130 kilometre arası: 10.50 TL
    -131-150 kilometre arası: 11 TL
    -151-175 kilometre arası: 12 TL
    -176-200 kilometre arası: 13.50 TL
    -201-250 kilometre arası: 15.50 TL
    -251-300 kilometre arası: 18 TL
    -301-350 kilometre arası: 21 TL
    -351-400 kilometre arası: 24 TL
    -401-475 kilometre arası: 27 TL
    -476-550 kilometre arası: 30 TL
    -551-625 kilometre arası: 33 TL
    -626-700 kilometre arası: 36 TL
    -701-800 kilometre arası: 39 TL
    -801-900 kilometre arası: 42 TL
    -901-1000 kilometre arası: 44 TL
    -1001-1100 kilometre arası: 46 TL
    -1101-1200 kilometre arası: 48 TL
    -1201-1300 kilometre arası: 50 TL
    -1301-1400 kilometre arası: 52 TL
    -1401-1500 kilometre arası: 54 TL
    -1501-1625 kilometre arası: 57 TL
    -1626-1750 kilometre arası: 60 TL
    -1751-1875 kilometre arası: 63 TL
    -1876-2000 kilometre arası: 66 TL
    -2001 ve üzeri kilometre arası: 69 TL.”

• Uçaklara neden izin veriyorlar peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

Bakanlık el koydu indirimler bitti.

quote:

Ulaştırma Bakanlığı otobüs firmaları arasında yaşanan rekabet savaşlarına el koydu. 600-700 kilometrelik mesafeleri 1TL gibi rakamlara taşımaya başlayınca çığırından çıkan haksız rekabete mesafeye göre taban fiyat uygulaması ile son verildi.

Bu nasıl bir saçmalıktır!

Adamlar topladıkları vergiler azalıyor diye hemen olaya el atmışlar.

Uçaklara da el atsana gücün yetiyorsa!

• Bencede PEGASUS !
  • hala ulusoyda biletler indirimli görünüyo, sanırım revize etmemişler aksam alıcam hemen biletleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

Bakanlık el koydu indirimler bitti.

quote:

Bu nasıl bir saçmalıktır!

Adamlar topladıkları vergiler azalıyor diye hemen olaya el atmışlar.

Uçaklara da el atsana gücün yetiyorsa!

çok iyi yaptılar.. kamil koç yok ulusoy.. diğer küçük firmaları silmek için yapıyo zararına satışı sonuçta.. çokktan bunun yapılması gerekli idi..

havayolu olayına niye el atsın?? ne alaka?? boş kalkan uçak görmedim hiç.. yada bu kampanya yüzünden batacaz diyen bi havayolu şirketi.. ama otobüs firması tonla..

• Arkadaşlar bir önerim var ama işe yarayıp yaramayacağına emin değilim; hemen herkes ücretini ödeyipte biletini alırsa ( ulaştırma bakanlığı bunu yasalaştırmadan) kazanılmış olan hak devredilemez,alınmaz, değiştirilemez yada engellenemez; yürütmeye durdurma kararı cıkmadı şimdi KAZANILMIŞ HAKKA müdaheleye kimsenin gücü yetemez!!!
  • ulusoy bu kurala uygun bilet fiyatı çıkardı diye düşünüyorum. örnek ben bursa-esk aldım 4 TL idi, bursa-ist aldım 5 TL idi, İzmir'e bakmıştım 6 TL idi, zaten mesafeye göre fiyatlandırılmıştı, sabit 5 TL değildi yani. o zaman tabi mantıksız olur, 2 saat ile 20 saatlik yolda aynı kampanya fiyatına bence sahip olmamalı.

örnek kamil koç'ta 10 TL sabit indirimli biletler var, esk zaten 12.5 TL normalde, ama izmir 25 TL, e ben neden esk.e gideyim İzmir'e giderim :)
  • Ulaştırma Bakanlığı'nın taban fiyat uygulaması kötü oldu
  • Arkadaşlar kampanya bittimi acaba ben İzmir-Ankara en az 10 sefer denedim fiyatlar hep 37-47TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 23 Ocak 2010; 23:35:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.