Şimdi Ara

Uluç’tan komplo teorileri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluç, F.Bahçe ve Ersun Yanal’ın Hakan Şükür üzerinden G.Saray aleyhine büyük oyunlar oynadığını ileri sürdü.

Ersun Yanal’ın Hakan Şükür’ü en fazla ihtiyaç duyulan maçlarda kadroya almamasını eleştiren Hıncal Uluç, Yanal’ın Hakan Şükür yerine G.Saray’dan Bülent Korkmaz ve Necati’yi oyuna alamısın ise başka hesaplardan kaynaklandığını ileri sürdü.

Hıncal Uluç, G.Saray’da Hakan Şükür’ün çok iyi bir performans yakaladığı bir dönemde Milli takımdan kesilmesi yerine Bülent Korkmaz’ın çağrılmasının G.Saray takımında büyük iç karışıklığa yol açtığın ve takım içinde sorunların çıkmasına neden olduğun belirtirken “G.Saray bu yüzünden çok maç kaybetti. Daha sonra yine Hakan Şükür’ün çağrılması beklenirken bu kez Necati çağrıldı. Bu sefer de G.Saray’da Necati ile Hakan Şükür rahatsızlığı doğdu. Bu kasıtlı tercihler yüzünden G.Saray çok puanlar kaybetti ve takım büyük yara aldı.

Milli Takımın oyun sisteminde mutlaka Hakan Şükür’ün oynaması gerektiğini söyleyen Hıncal Uluç, buna rağmen Hakan’ın Milli Takım’a çağrılmamasının hiçbir haklı gerekçesinin olmayacağını belirterek “ Bizi kimse enayi yerine koymasın. Ortada olan gereçekler var. Bu F.Bahçe’nin başına Ersun Yanal’ın getirilmesi için önceden devreye konulmuş bir oyundur.”dedi.

Yanal’ın kenisine yönelik soruları geçiştirmesine de tepki gösteren Hıncal Uluç, Yanal’ın Türk toplumuna her şeyi açıklamak zorunluluğu olduğunu söyledi.

• ADAM NELER DİCENİ ŞAŞIRDI!!!!ONUDA FENERBAHÇE YAPTI HINCAL HAKLISIN ONUDA FENERBAHÇE YAPTI DİĞERLERİNİDE FENERBAHÇE YAPTI HINCAL

NE SALAK HERİF YA FENERBAHÇE DERKEN ÖLECEK ADAM EN SONUNDA....

• ersunun fenere oynadıgını bütün spor camiası biliyor ama artık hangi şartlarda oraya gider allah bilir ersun piyon beyler....

acemi adam ilişkileri iyi götürmeyi tercih etmeden basarıyı getirmeden kendi yolunu cizdi.. emre devrede uyarmış hocam yerden oynayalım adamlar uzun demiş amcam yok oyun şeklimiz bu bozmayın devam gol gelecek demiş...
  • bakalım şampiyon olamamaya ne kadar daha kılıf bulunacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

ersunun fenere oynadıgını bütün spor camiası biliyor ama artık hangi şartlarda oraya gider allah bilir ersun piyon beyler....

Şu Aziz Yıldırım ne adammış be. GS'ı mahvetmek için milli takıma bile casus sokmuş.

Hatta Özhan Canaydın bile onun casusu olabilir. Zaten şüphelenmiyor da değilim ama yakında Hıncal bu konuyu da açıklığa kavuşturur.

quote:

acemi adam ilişkileri iyi götürmeyi tercih etmeden basarıyı getirmeden kendi yolunu cizdi.. emre devrede uyarmış hocam yerden oynayalım adamlar uzun demiş amcam yok oyun şeklimiz bu bozmayın devam gol gelecek demiş...

Aziz Yıldırım talimat vermiştir. Ersun Yanal'a havadan oynayın diye.
    E tabi gelecek sezona da yatırım yapmak lazım. Bu maçtan sonra da Hakan Şükür kaos'u devam etisinki Galatasaray iyice çöksün..

Hıncal ve bazı Galatasaray'lı arkadaşlar uçmuş yine..

• Gs sahipsiz takımmı, başlarında yöneticileri veya t.dir. yokmu motive edecek. Ersunu bende sevmiyorum fenere gideceği belli tabii biz dünya kupasına gidemeden. İstermisiniz milli takımın başına Daum gelsin.
  • bu nedir ya.. yuh yani.. kaybedilen puanları milli takımla nasıl
    ilişkilendirirsin. bir adam bu kadar şerefsiz midir fener şampiyon
    olacak diye milli takımın puan kaybetmesini göze alsın.

Ersun gitsin ama bu kadarda yuh yani. Gesenin başarısızlığını bunun
    arkasına saklamaya çalışma Hıncal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Ersunu bende sevmiyorum fenere gideceği belli

Nerden belli etti.. Ne yaptı ki FB'ye gelecek..
    Hakan Şükür'ü milli takıma almadı diyemi FB'ye gelecek..

quote:

tabii biz dünya kupasına gidemeden. İstermisiniz milli takımın başına Daum gelsin.

Millet iyice alıştı, herkes her türlü başarısızlığı FB'ye yüklemeye çalışıyorlar.
  • yaw ne alakası var fenerle beşiktaşla...bu olay ersun yalan'ın şahsi gıcıklığıdır..şerefsiz..53 tane orta yapılmış maçta ve hakan'ı almıyosun...ersen martin'i de alamıyo...biliyo çümkü başına gelecekleri...madem hakan şükür'ü almıyosun neden ersen'i alıyosun diye topa tutacaklar...
  • bundan önceki maçta almıştı galiba erseni..
  • aziz yıldırım ersunu alacaktı teknik adam krizi yaşadıgında fakat son anda olmadı ozaman nedenleri basında yer buldu şimdi okumadık demeyin ...

hakanı oynatmadı dalya diyecekti hakan 98 kaldı moralini sıfıra indirdi forumda degil şu bu dedi
    emre cokmu form tutuyor kendi takımında oynamıyor yıldıray nasıl peki oda bu sene sakatlıktan cıktı
    form zayıf kendi takımlarında oynamayan adamları nasıl alıyor necatiyi bile lütfen oynatıyor bülenti aldı oturtuyor abi milli takım abisi dünyada eşi benzeri olmayan şeyler tek hedef gs oldu adam için koskoca milli takımı şahsi kaprisleride eklenince ne hale getirdi bu işler artık dillendi birtek milli takıma hizmet etseydi şimdi en az 2. fakat kendi kriz yarattı kendi krizinin altında kaldı....kendi aklınla hareket etmeyince ne yapacagını bir süre sonra bilemezsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goz\YasıM

yaw ne alakası var fenerle beşiktaşla...bu olay ersun yalan'ın şahsi gıcıklığıdır..şerefsiz..53 tane orta yapılmış maçta ve hakan'ı almıyosun...ersen martin'i de alamıyo...biliyo çümkü başına gelecekleri...madem hakan şükür'ü almıyosun neden ersen'i alıyosun diye topa tutacaklar...
    son iki milli macta yaklasık 120 tane 18 içine orta var fakat kısa santrforlar iş yapamadı...emre yunanistan macı devresinde hocam topu yere indirelim adamlar uzun diye uyarmış aga olamaz devam diye tutturdu...
  • visualize

Hocam sen git Uluç'la beraber bir yazı yaz. Tam bal kaymak olur o yazı..

Ersun Yanal'ı falan savunduğum yok ama ortaya bu kadar da saçma sapan iddaalar atıp milli takımın başarısızlığını FB'ye bağlamayın.
    Galatasaray'ın başarısızlığınının nedenlerini kendi yönetiminizde (Özellikle başkanınızda), teknik direktörünüzde , futbolcularınızda arayın.
  • 1- Fener bastıra bastıra hak ede ede mi şampiyon oldu ?
    2- Gençler maçlarını ve TS maçlarını hak ederek mi kazandı ?
    3- Fenerin geçen sene en büyük rakibi Galatasaray değilmiydi ?

4- Bu durumun tersi olsaydı TD galatasaraylı olsa hep Galatasaraylıları oynatsa, Fenerli hiç oyuncu oynatmasa, Fener şampiyon olamazsa, aynı zamanda TD milli takımda çok başarısız olsa, Fenerin Hakan Şükürü olsa ve milli takımın en ihtiyaç duyduğu anda Milli takıma Galatasarayın TD yüzünden alınmasa

bu medya neler yazardı Fener taraftarı ne derdi, bu haberin altına gülüp espri yapan Fener taraftarı o zaman ne derdi ben çok merak ediyorum ?????

Hıncalı NTV 90 Dakikada bir dinleyeniniz oldu mu da bu eleştirileri yazıyorsunuz. Okunması anlaşılması kolay olsun diye madde madde yazıcam :

1- Ukrayna maçında 57 orta Yunanistan maçında 58 orta yapmışız. maç başına ortalama 60 orta yapıyoruz Hakan Şükür gibi pivot forvet yok.

2- Devre arasında Emre diyor ki, "Hoca topu yere indirelim. Adamların savunmasının boy ortalaması 1.80'in yukarısı, bizim en uzun adamımız 1.70, habire oraya orta yapıyoruz." "Hayır, havadan oynaya devam edin, benim sistemim bu" diyor. Senin sistemin havadan oynamaksa tekrar tekrar soruyorum izah et: Hakan Şükür niye uymuyor sistemine?

3- Fatih Tekke 57 ortadan dördüyle buluştu. Efendim "Gol kralı, asist kralı." Bunlar ayrı şeyler. Ersun Yanal istatistiklerle milleti kandırmaya çalışmasın. Jardel dünya gol kralıydı, Brezilya Milli Takımı'nda oynayabildi mi, kadroya girebildi mi? Bunu Fatih Tekke'yi küçümsemek için söylemiyorum. Fatih Tekke geleceği çok parlak bir oyuncu. Gelişecektir. Ama milli maç oynamak başka bir şeydir. İki; Hakan'ın oynaması veya oynamaması rakipler açısından da önemli. Fatih Tekke'ye başka türlü bakıyor dünya, Hakan Şükür'e başka türlü. Şimdi Ukrayna, Türkiye'ye gelirken ayaklarımız titriyor, "Shevchenko Shevchenko" diye. Shevchenko değil de Ukrayna gol kralı Mevişenko gelse, kimin umurunda olur. Aynı şey bizim için de geçerli. İnsanların korktuğu bir tek isim var Hakan Şükür. Hemen hemen her milli maçta gol atmış, milli takımın da, liglerin de gol kralı bir adam.

4- RÜZGARA GÖRE KONUŞUYOR
    Yanal'ın Hakan Şükür'ü kadroya almamasında başka nedenler olduğu da konuşuluyor. Niye açıklamıyor?

Hıncal diyorki : Ben bunlara inanmıyorum inanasım gelmiyor ama G.Saray’da Hakan Şükür’ün çok iyi bir performans yakaladığı bir dönemde Milli takımdan kesilmesi yerine Bülent Korkmaz’ın çağrılmasını nasıl açıklayacaksınız. Sonra gazatelere bir bakıyorsunuz ki Hakan ile Bülent yüzyüze gelmiyorlar. Sonra Hakan Şükür’ün çağrılması beklenirken bu kez Necati çağrıldı. Bu sefer de G.Saray’da Necati ile Hakan Şükür rahatsızlığı doğmadı. Gazetelerde manşetlerde yer aldı bu rahatsızlık. Dikkat edin Galatasaray o sıralar gol atamadı çok önemli puanlar kaybetti. Tüm bunlar şansta olabilir ben birşey demiyorum ama sen ortalama 60 orta yaparsan yinede inatla Hakan Şükürü almazsan, hiçbir işe yaramayan Bülent Korkmazı milli takıma çağırırsan hattta ilk 18 alırsan biri çıkıp bana bunun izahatını yapsın diyor ?

Levant Bıçakçı yumuruğunu masa vurup Ersun'u gönderemedi. Daha geldiğinde ilk yapmak istediği şey buydu ama Federasyon içindeki Fenerliler bunlara izin vermedi.

Milli takımın Fenerli oyuncular kurulu olması bazı Fenerli oyuncuların en çok milli formayı giymesi okadar önemli şeyler değil ama Fenerbahçe içinde bu tür istatistiklere meraklı kişiler var.

Anlayacağınız Hıncal illa böyle böyledir demiyor. Ama Ersunun yaptığı bu hareketlere bakınca artı bir de Federasyon içindeki Fenerlilerin Ersunu kolladığını görünce insan düşünmeden edemiyor. Hıncalın bu dediklerine Haşmettte katıldı, programu sunan kişide katıldı.

Zaten benzer iddia Telegolde de söylendi, ve koyu fenerli Ziya'da bu cümlelere hiç itiraz etmedi o bile yazısında Hakan Şükür oynasaydı kazanırdık dedi.

işin özeti şu Milli takım birkaç fenerlilin oyuncağı oldu.

• Cdemir ersunun fenerli olduğu belli tartışmaya gerek yok. Ayrıca bunu ben fenere mal etmedim yazımı dikkatli okursan. ersunu sevmiyorum sadece, milli takıma t.dir. adayları arasında Luce de var zaten. Ersun fenere gelirse Daum neden olmasın. Ayrıca bu yorumu yapan Hıncal Uluçun aciz olmasının göstergesi, koskoca Gs bu kadar etkilenirmi bu kadar acizmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 7 Haziran 2005, 12:31:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

1- Fener bastıra bastıra hak ede ede mi şampiyon oldu ?
    2- Gençler maçlarını ve TS maçlarını hak ederek mi kazandı ?
    3- Fenerin geçen sene en büyük rakibi Galatasaray değilmiydi ?

4- Bu durumun tersi olsaydı TD galatasaraylı olsa hep Galatasaraylıları oynatsa, Fenerli hiç oyuncu oynatmasa, Fener şampiyon olamazsa, aynı zamanda TD milli takımda çok başarısız olsa, Fenerin Hakan Şükürü olsa ve milli takımın en ihtiyaç duyduğu anda Milli takıma Galatasarayın TD yüzünden alınmasa

bu medya neler yazardı Fener taraftarı ne derdi, bu haberin altına gülüp espri yapan Fener taraftarı o zaman ne derdi ben çok merak ediyorum ?????

Hıncalı NTV 90 Dakikada bir dinleyeniniz oldu mu da bu eleştirileri yazıyorsunuz. Okunması anlaşılması kolay olsun diye madde madde yazıcam :

1- Ukrayna maçında 57 orta Yunanistan maçında 58 orta yapmışız. maç başına ortalama 60 orta yapıyoruz Hakan Şükür gibi pivot forvet yok.

2- Devre arasında Emre diyor ki, "Hoca topu yere indirelim. Adamların savunmasının boy ortalaması 1.80'in yukarısı, bizim en uzun adamımız 1.70, habire oraya orta yapıyoruz." "Hayır, havadan oynaya devam edin, benim sistemim bu" diyor. Senin sistemin havadan oynamaksa tekrar tekrar soruyorum izah et: Hakan Şükür niye uymuyor sistemine?

3- Fatih Tekke 57 ortadan dördüyle buluştu. Efendim "Gol kralı, asist kralı." Bunlar ayrı şeyler. Ersun Yanal istatistiklerle milleti kandırmaya çalışmasın. Jardel dünya gol kralıydı, Brezilya Milli Takımı'nda oynayabildi mi, kadroya girebildi mi? Bunu Fatih Tekke'yi küçümsemek için söylemiyorum. Fatih Tekke geleceği çok parlak bir oyuncu. Gelişecektir. Ama milli maç oynamak başka bir şeydir. İki; Hakan'ın oynaması veya oynamaması rakipler açısından da önemli. Fatih Tekke'ye başka türlü bakıyor dünya, Hakan Şükür'e başka türlü. Şimdi Ukrayna, Türkiye'ye gelirken ayaklarımız titriyor, "Shevchenko Shevchenko" diye. Shevchenko değil de Ukrayna gol kralı Mevişenko gelse, kimin umurunda olur. Aynı şey bizim için de geçerli. İnsanların korktuğu bir tek isim var Hakan Şükür. Hemen hemen her milli maçta gol atmış, milli takımın da, liglerin de gol kralı bir adam.

4- RÜZGARA GÖRE KONUŞUYOR
    Yanal'ın Hakan Şükür'ü kadroya almamasında başka nedenler olduğu da konuşuluyor. Niye açıklamıyor?

Hıncal diyorki : Ben bunlara inanmıyorum inanasım gelmiyor ama G.Saray’da Hakan Şükür’ün çok iyi bir performans yakaladığı bir dönemde Milli takımdan kesilmesi yerine Bülent Korkmaz’ın çağrılmasını nasıl açıklayacaksınız. Sonra gazatelere bir bakıyorsunuz ki Hakan ile Bülent yüzyüze gelmiyorlar. Sonra Hakan Şükür’ün çağrılması beklenirken bu kez Necati çağrıldı. Bu sefer de G.Saray’da Necati ile Hakan Şükür rahatsızlığı doğmadı. Gazetelerde manşetlerde yer aldı bu rahatsızlık. Dikkat edin Galatasaray o sıralar gol atamadı çok önemli puanlar kaybetti. Tüm bunlar şansta olabilir ben birşey demiyorum ama sen ortalama 60 orta yaparsan yinede inatla Hakan Şükürü almazsan, hiçbir işe yaramayan Bülent Korkmazı milli takıma çağırırsan hattta ilk 18 alırsan biri çıkıp bana bunun izahatını yapsın diyor ?

Levant Bıçakçı yumuruğunu masa vurup Ersun'u gönderemedi. Daha geldiğinde ilk yapmak istediği şey buydu ama Federasyon içindeki Fenerliler bunlara izin vermedi.

Milli takımın Fenerli oyuncular kurulu olması bazı Fenerli oyuncuların en çok milli formayı giymesi okadar önemli şeyler değil ama Fenerbahçe içinde bu tür istatistiklere meraklı kişiler var.

Anlayacağınız Hıncal illa böyle böyledir demiyor. Ama Ersunun yaptığı bu hareketlere bakınca artı bir de Federasyon içindeki Fenerlilerin Ersunu kolladığını görünce insan düşünmeden edemiyor. Hıncalın bu dediklerine Haşmettte katıldı, programu sunan kişide katıldı.

Zaten benzer iddia Telegolde de söylendi, ve koyu fenerli Ziya'da bu cümlelere hiç itiraz etmedi o bile yazısında Hakan Şükür oynasaydı kazanırdık dedi.

işin özeti şu Milli takım birkaç fenerlilin oyuncağı oldu.
    +
    canaydın fairplay dedi küçük fare kükredi

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer
    Ayrıca bu yorumu yapan Hıncal Uluçun aciz olmasının göstergesi, koskoca Gs bu kadar etkilenirmi bu kadar acizmi.

La havle ... yaaa yukarda ne yazdık bir okuyun yaa.. Hıncalı dinledin mi yorum yapıyorsun çok merak ediyorum... galatasaray takımında oynayanlar robot değil insan ve bir insanın böyle şeylerden etkilenmesi çok doğal bunun acizlikle hiçbir alakası yok
  • cok aciz canım dobra dobra konuşuyor keşke birkaç aciz daha olsa aciz adam siner hep şakşakcılık yapar herne pahasına olusa olsun adam yazıyor ve konuşuyor kimseyede eyvallahı yok .....
  • adam akşam milli maç sonrası spor yazarlarıın yazdıklarınada veryansın etti....walla dün 90 dakikada süperdi haşmet+uluç
  • He bu kadar zaman tartışıldı haberim yok. O zaman hakan (bencede alınmalıydı özellikle yunanistan maçında) büyük topçuysa bu kadar duygusal davranmaz göt ederdi ersunu. Bu hıncal aciz adam tabii, zamanında Fatih Terimi yerden yere vurdu giyiminden herşeyine kötülüyodu adamı. Uefa kupasını alınca yalamaya başladı. Gs başarısızlığının böyle şeylerle alakası yok yani. Ama ben ersunu yine sevmiorum o ayrı bi konu. Hıncalın ersunu milli takıma oynattığı futbol ve hedeflerini taktiğini eleştirsin katılırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.