Şimdi Ara

Uluç’tan komplo teorileri!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar mesaj atıyorum insan bir saygı gösterir adam gibi cevap verir... Bir sürü soru sordum çıkıpta biri böyle böyle diye cevap verdi mi ?

bana kes laga luga yapma diyen adam zibidinin tekidir... Hiç kimse uslübümdan ötürü eleştirmesin beni. Fikrin olan yazsın yazmayan ortalığı bulandırmasın ...
  • quote:

Bak çerkez arkadaşım bir soru sormuş cevapla bakalım onu.
    quote:

yav iyi hoş kurmuş olayı da bence mantıksız. Bir kere Ersun hocanın Fener gelmesi için Daum un başarısız olması gerekmiyor mu? Ersun Hoca gs yi karıştırarak Daum un ekmeğine yağ sürmüş olmaz mı? böyle de bakmak lazım olaya

Bunu bir cevapla..
    -Sana tonlarca komple teorileri kurmuyorum. Sadece çerkez arkadaşımın sorduğu bu soruyu cevapla.

-Kendini Milli Takımın Hocasından ve Daum'dan bile üstün ve bilgili görüyorsun.. Bu sözlerinden onların yerine geçersen daha başarılı olacağını ima ediyorsun. Peki bu atasözünü biliyormusun. Evdeki hesap çarşıya uymaz.. Veya iş hayatında da söylenir. Bu iş kitaplarda yazdığı gibi olmaz pratik yapmak önemlidir.
    Futbol insanlar ve onların yetenekleri üzerine kurulmuş bir spor. Sadece futbolda değil her işte, işin içine insan faktörü girdimi her zaman için olağan dışı sonuçlarla karşılaşabilirsin.. Adam bu işi düzgün yapamadı hatalıydı falan diye eleştirebilirsin. Eğer aynı işi yapmıyorsan, hiçbir zaman bu işi ben bu adamdan daha iyi biliyorum diye iddaa edemezsin.

-Bak arkadaşım ben Hıncal'ı da biliyorum. Serhat'ı da.. Bilmem okudunmu FB 'li taraftar Serhat'ı işletmiş.
    Telefonla aramış.Ben İspanyol Federasyonundan bilmem kim. Böyle böyle oldu diye. Arayanın kim olduğunu bir araştır bakalım gerçekten böyle bir var mı yok mu diye. Hemen başlamış işte şimdi karıştırdım i....neleri diye. Bu böyle gidiyor. Şimdi linkini bulamadım... Bulursam gönderirim..

-Senin bana bahsettğin kişiler Hıncal ve Serhat FB düşmanları böyle saçmalamaları gayet doğal sende 2.5 'uncumu yoksa 3.mü oluyorsun bilmiyorum.
    Ama sizleri normal karşılamak lazım.. 100. yılınızda şampiyonluğu ezeli rakabinize kaptırmışsınız. Başarısızlığınızı böyle komplo teorilerine bağlayarak bir anlamda kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz..
    FB ile bu kadar uğraşacağınıza kendi yönetimizle uğraşsaydınız şimdiye kadar. GS belki de düzlüğe çıkmıştı..

-Yukarıda yazdığın FB ile ilgili maddeler ise seninde söylediğin gibi sadece senaryo.. Bence hiç bir geçerliliği yok..

7. Madde ile ilgili olarak ben Aziz Yıldırım'dan böyle bir açıklama duymadım. Hem böyle bir açıklama yaptıysa bile yapmış olması, neyi ispatlar ki senin komplo teorilerine ek bir madde olmaktan başka.
    Ayrıca Mustafa Denizli'de Rıdvan Dilmen'de aşırı başarısızlıkları nedeniyle FB'den kovulmuşlardı.. Ersun Yanal'ı bende istemiyorum. Ama hala Milli takımın Matematiksel olarak şansı var..

-Bende bunu yazıyorum bunlarda senin gözüne girsin..

NE FB NEDE AZİZ YILDIRIM KENDİ ÇIKARLARI İÇİN MİLLİ TAKIMI SATACAK KADAR ADİ DEĞİLLERDİR ve MİLLİ TAKIMI SATMADILAR.

-Bir hatırlatma daha yapayım. Bazen her şey göründüğü gibi değildir. %100 böyle olmuştur diye ön yargı ile yaklaştığım çoğu olayda gerçeklerin daha farklı olduğunu görmüşümdür. Bizzat kendim yaşadım. Bilmem seninde başına geldimi? O yüzden yanılmamak için her olaya artık daha farklı gözlerle bakıyorum..

-Artık sana cevap da yazmıyorun. Bu son. Görülüyor ki sen hala kendi inanmak istediğin komplo teorilerine inanacaksın.. Sana bol bol komplo teorili, Hıncal'lı Serhat'lı günler mutlu günler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 8 Haziran 2005, 13:52:53 >

• senin gibi çok zibidi gördük merak etme sen
    quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

O kadar mesaj atıyorum insan bir saygı gösterir adam gibi cevap verir... Bir sürü soru sordum çıkıpta biri böyle böyle diye cevap verdi mi ?

bana kes laga luga yapma diyen adam zibidinin tekidir... Hiç kimse uslübümdan ötürü eleştirmesin beni. Fikrin olan yazsın yazmayan ortalığı bulandırmasın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Bak çerkez arkadaşım bir soru sormuş cevapla bakalım onu.
    yav iyi hoş kurmuş olayı da bence mantıksız. Bir kere Ersun hocanın Fener gelmesi için Daum un başarısız olması gerekmiyor mu? Ersun Hoca gs yi karıştırarak Daum un ekmeğine yağ sürmüş olmaz mı? böyle de bakmak lazım olaya

Bunu bir cevapla..
    -Sana tonlarca komple teorileri kurmuyorum. Sadece çerkez arkadaşımın sorduğu bu soruyu cevapla.

Cevaplayayım. Kim dedi Daum başarılı diye ha ? Fener taraftarı Fener medyası değil mi Daumu yerden yere vuran... Özellikle GS UEFA kupasını aldıktan sonra ne zamandır Türkiye Şampiyonlukları FB taraftarını memnun ediyor ? Daumlu Fener iki senedir avrupada 0 çekmiyor mu ? Siz şimdi 2004'te BJK'nin hediye ettiği, 2005'te hakemlerin hediye ettiği şampiyonlukların sahibi Daumu ve FB takımını başarılı mı buluyorsunuz ?

Kim istedi bu sene Azizenin Daumla tekrardan anlaşmasını ?

Azize sırf GS'dan gördüğü birşeyi uyguluyor. İstiktar ... yolla, yenisini getir, yolla yenisini getir çözüm değil. Azize anladı bu iş yollamakla olmuyor, yuvarlanan tekere çomak sokmamak için Daumu yollamıyor okadar. Çok başarılı olduğundan değil istikrar bozulmasın diye. Daum getirirken siz lig şampiyonluğu için mi getirdiniz avrupa şampiyonluğu için mi ? Anelkayı UEFA kapasını alacaz diye almadınız mı ? Adam geldi daha birinci maçta patladı FB !

Yahu ne kaypak adamlarsınız, dün Daum başarısızdı takımı oynatmasını bilmiyordu, bugun başarılı oldu. Al işte Fener medyası, Fener taraftarı al birini .. neyse....

Ersunun gelmesi için illa Daumun başarısız olması gerekiyor mu ? Örnek vereyim mi sizlere ?

* Lucescu GS'yi şampiyon yaptı gönderildi. Neden yerine Fatih Terim gelecek diye
    * Ziya Doğan TS'de oldukça başarılıydı ama sonu aynı HAGI gibi oldu istifa etti(rildi) yerine neden çünkü yönetimin kafasında Şenol Güneş vardı nitekim o geldi
    * Lucescu BJK'yi 100. yılında iyi bir futbol şampiyon yaptı. 2. yılında takım ilk yarı açık ara önde bitirdi. sırf ikinci yarıdaki başarısızlık yüzünden gönderildi. Oysa bıraksalar belki o sene şampiyonluk kaçardı ama en azından bu seneki gibi geriden nal toplamazlardı. Ne yaptılar acele ettiler ... niçin ondan daha iyi TD bulup takıma getirmek için. Kim geldi Del Bosque ...

* Yine Del Bosque Real Madridte o kadar başarıdan sonra bu adam Reali kaldıramaz diye gönderilmedi mi oradan?

Demek ki beklentiler çok olunca o yolda ki alınan galibiyetler yada bazı şampiyonluklar yeterli değil.

Sonuçta Ersunun geleceği varsa, Aziz Yıldırım çıkar tv'ye Daum bize iki sene hizmet etmiştir ama biz artık ligte değil avrupada başarı istiyoruz. daumla bu işin yürümeyeceğine kanaat getirdik onun yerine Ersunla anlaştık dese kim ne diyebilir. Kimse çıkıpta neden Daumu gönderdin demez. Ha sadadece belki neden Ersunu TD yaptın diye eleştirir ama kimse neden Daumu gönderdin demez.

Siz PvH başarısız kötü bir oyuncu diye mi gönderdiniz. Al sana PvH örneği... o da başarılı çok iyi oyuncu ama gönderdiniz işte.. Gitmesine izin verdiniz. Adam Daumla papaz oldu, yönetim Daumu haklı gördü PvH'nin biletini kesti. Demek ki herşey başarı değil. Takımda kalabilmek sadece başarıya bağlı değil.

Yeterli mi bu cevap? Hadi sıra sende sen benim iddialarıma cevap versene cdemir?

1- Haluk neden ilk tercihi Fatih Terimi Milli takımın başına getiremedi ? Kim karşı çıktı?
    2- Neden 6. tercih olan Ersun Milli Takımın başına geldi ?
    3- Levent Bıçakçı daha göreve gelir gelmez Ersunu yollamak istediğinde Federasyon içinde kim dur dedi ?
    4- Ersun Hakanın heykelini dikerim derken birden 180 derece nasıl döndü ?
    5- Azize "Ne var yani, Ersun Yanal'a sahip çıkalım, O, Türk çocuğu değil mi?" diye bir açıklama yaptı. O zaman dedim sana işte "F.Bahçe'de çalışan Mustafa Denizli ile Rıdvan Dilmen, hatta Oğuz Yunan çocuğu muydu?" Sen demişin ki "Ayrıca Mustafa Denizli'de Rıdvan Dilmen'de aşırı başarısızlıkları nedeniyle FB'den kovulmuşlardı" Yahu Rıdvan 6 hafta durdu beeee... Eeee o zaman şimdi Ersun çok mu başarılı da sahip çıkalım Türk çocuğu diye açıklama yapıyor. ???? Neden yapıyor acaba bunu.

Cevap verirmisin bunlara cdemir hadi konuştur klavyeni.... Bak ben burdayım yazıyorum .... Bekliyorum...

Ben asıl şunu anlamıyorum. Hıncalın dedikleri, Telegolde konuşulanlar sadece bir fikir yürütmesi. Çamur at izi kalsın mantığında ileri sürülen iddialar değil. Kimse illa böyledir demiyor. Belkide bunların hepsi tesadüf, ama ersunun susması ve yaptığı icraatlar da insanı bu şekilde düşündürmüyor değil diyorlar... Yani adamların kendileri biz illa böyledir demiyoruz, sadece düşünüyoruz yanılabiliriz de demelerine rağmen bu Fenerlilerin etekleri neden bu kadar tutuşuyor? neden Ersunu kolluyorlar Azizeye laf söyletmiyorlar ben asıl onu merak ediyorum ? En çok merak ettiğim şey bu aslında ?????

Buarada hiçbir galatasaraylı özelliklede Hıncal gibi bir adam kaçan şampiyonluk için Fenerin oyunlarını mazeret olarak sunmaz. Bir sürü maçı tam puan farkını kapatacakken kaybettik ya da yenildik. bu bizim becereksizliğimiz.

Ben AntiFenerbahçeli değilim galatasaray aşığı biriyim. Arada dağlar kadar fark var. Tribünde Fenere sinkaflı küfür eden ultraslan hakkında fikrimlerim imzamda görünmektedir. Lakin ortada dönen bir oyun varsa Fair-Playci başkan gibi sessiz kalamam ok mi ?

Simdi cevap hakkı sizdedir buyrun cevaplayın bakalım ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 8 Haziran 2005, 17:09:39 >

• quote:

quote:

Hoobastank
    Sen kimsin. Futbol'u çokmu biliyorsun
    Futboldan hiç bir halt anlamıyor dediğin adamlar.(Tetrisçi Playstation'cu, Dahi-[dahi küçük görme anlamında söylenmiş]) Senelerce teknik direktörlük yapmış ayrıca bu iş için eğitim almış insanlar

Çok biliyorum. Hatta y@nkee ile yukardaki geçenleri okuyunca y@nkee gibilerden çok bildiğim ortaya çıkıyor. Sorduğum sorulara verdiği cevaplar da keskel alaka ...

Playstation'cunun ne Milli Takımı ne hale soktuğu meydanda. Bak bugun Fanatik'te ne yazıyor :

Daha çok hücum
    Yanal’ın Fatih Tekke ile birlikte Tuncay Şanlı ve Necati Ateş’e şans tanıması bekleniyor.

Bu adam mı şimdi futbolu çok biliyor. Bize Yunanistan maçında lazımdı bu adamlar, adam Kazak maçında bunları ilk 11 oynatıyor ? Bizim asıl hangi maçı kazanmamız lazımdı ? Kazak maçını mı? Fazla yazmaya gerek yok adam bir yapar iki yapar üç yapar ama her maçta onlarca hata yapmaz ki... Ersun resmen dağıldı Milli takımın başında işin özeti bu ...

Maçtan sonra Ersun demedi mi ? ikinci yarı iyi oynadık diye ekranı kırasım geldi. E be mal ersun bütün dünya biliyor adamların taktiğini 11 kişi defans yapıyor adamlar. Adamların oyun anlayışı bu topu sana veriyorlar sen gidiyorsun geliyorsun ama adamlara gol atamıyorsun. Bu mal ersun yunanistanın avrupa şampiyonasındaki bütün maçlarını izleyip bu takımı çözemiyorsa s... gitsin milli takımın başından... Evet ondan daha biliyorumm... Sen Yunanistan takımına karşı 2 stoper 2 ön libero ile çık (adamlar sanki hucum futbol oynuyor) birde ilerde 1.70 g... bacaklı tek forvetle oyna sonra içeriye 60 tane orta kes. Üstelik rakibin en kısası 1.80 ... Evet ben böyle takım kurup böyle top oynatadan adamda daha çok biliyorum kardeşim...

O kadar çok eğitim almaya gerek yok. önce adamda kafa olacak TD olmak için. Al José Mourinho'nun hayatını oku.. Adam sporla iç içe eğitimini de almış ama en iyi geldiği yer spor klüplerinde tercümanlık yapmak. Sonra birden işler değişiyor ve Porto mucizesi geliyor... Adamda kafa var çünkü
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%E9_Mourinho

Bizim ligte koy bakalım bir tercümanı takımın başına, bu işi yapan başkanın kellesini anında alırlardı. Tercümandan TD olur mu diye ? Çok biliyoruz ya futbolu ?????????

Artık devir değişti. Her bilgiye istediğin zaman ulaşabiliyorsun. Her maçı izleyebiliyor her oyuncu hakkında istediğin kadar bilgiyi okuyabiliyorsun. Antereman dışında bir TD ne kadar futbolun için de yaşarsa sende okadar futbolun içinde yaşayabilirsin.

Kendimde emin olduğum için zaten burada klavyemi konuşturuyorum. Hala karşıma çıkıp benimle kavga etmeden fikir sohbetine girecek adam göremiyorum. Varsa çıksın biri hodri meydan yukarda yazdıklarım sorduklarım meydanda

Zilliyetin Zibidi yazarı Mehmet'in o yazısının altında 4 tane yorum yapan zat vardı dün hepsini okudum Mehmeti tebrik etmişler.. Hepsinin ortak bir yanı vardı 4'ü de FB'li...

cdemir bana o yazının altına imza atan 4 kişinin de neden FB'li olduğunu izah eder misin lütfen ? Üstelik yazının bir futbol yazısından ne kadar uzak ve şaçma olduğunu dile getirdim. Yukarda uzun uzun anlattım. İşi FB - GS çekişmesin çıkar o yazı bir Futbol yazısı olarak yerlerde sürünen acınası bir yazı. Bu FB'liler futboldan anlamıyorlar sanırım 4 fenerli o yazının altına çok güzel yazı diye mesaj atmış bana bunun nedenini söylermisin?

5. de sensin zaten. Hadi belki sen tam desteklemiyorsun o zaman senin için 4 buçukuncu diyelim .... Cevap verirmisin ??????

Artık şu yazacaklarımı dana gibi yazacam gözünüze gözünüze girsin :

Bu yorum Hıncal tarafından dile getirildi. Benzeri Telegolde de ortaya atıldı. İki programa katılan herkes de bu söylenenlerin aksini iddia etmedi. Ve en önemlisi; Hıncal da Serhat ta Azizin söylemleri, Federasyon içindeki Fenerlilerin davranışları ve Ersunun hareketleri bizim böyle düşünmemize sebep oluyor dedi. Yani illa böyledir demiyorlar sadece herkes öyle bir davranıyor insan kendini böyle düşünmekten alamıyor diyorlar. Ersun çıksın açıklama yapsın gerçekleri söylesin diyorlar.

Haksız mı şimdi adamlar? Al madde madde yazıyorum.

1- Ersun, Hakan'ı inatla almadı. Oyun stilime uymuyor dedi her maç içeriye 60 orta attırıyor.

2- Hakan'ı almadı ama maçlarda hiç oynatmadığı Bülenti aldı. Hatta son maçta ilk 18 içindeydi. Yunanistan maçında ilk 18 de Bülent ! Süpersin Ersun süper

Bülenti sene başında Hakanı çağırmazken Bülenti çağırınca Hakanla Bülentin arası gerilmedi mi? (Hıncalın dediği gibi tesadüfte olabilir)

3- Sonra yine Hakan artık çağırılır denildiği an Necatiyi milli takıma çağırdı. Hakan Necatinin arası açılmadı mı ? O haftalarda GS gol atmakta zorlanmadı mı ? (Hıncalın dediği gibi tesadüfte olabilir)

4- TFF başkanı daha ilk geldiğinde Ersunu göndermek istemiş ama gönderememiş Federasyon içindeki Fenerliler Ersun diye bastırmış. (Hıncal diyor çünkü Levent Bıçakçı ile konuşmuş)

5- Ersun TD seçimi sırasında 6. sıradaki aday değil miydi? Haluk Ulusoy demedi mi ben ilk Fatih Terimi getircektim diye. Daha Fatihin ismini ağzıma aldığımda izin vermediler diye kendisi ifade etmedi mi? Fatih milli takımın başında kim istemeye bilir ?

6- Ersunu her zaman kollayan Fener medyası değil mi?

7- En önemlisi bu Aziz Yıldırım "Ne var yani, Ersun Yanal'a sahip çıkalım, O, Türk çocuğu değil mi?" demedi mi cdemir ? Bir anda aklım karıştı. F.Bahçe'de çalışan Mustafa Denizli ile Rıdvan Dilmen, Yunan çocuğu muydu? Hee cevap versene... Aziz Yıldırım onları kovmadı mı ? Ne değişti de şimdi birden Türk çocuğu diye savunuyor. Başkanlar arasında Türk çoçuğu diye savunma yapacak en son adam Aziz Yıldırımdır.

Cevap versene hadi cdemir... Bu 7 olayı alt alta üst üste koy bakalım nasıl bir senaryo çıkıyor ???

senin futbol falan bildiğin yok.yazdığın butun yazılara bak bi.üsenme bak.hepsinde yok o fanatik bole yazmıs yok hıncal bole demiş.ermanın yorumu bu...baskalarının dusuncelerini buraya kopyala yapıstır yaparakmı futbol bilmiş oluyosun?SENİN KENDİNİ NEREDE GORDÜĞÜN ÖNEMLİ DEĞİL..ÖNEMLİ OLAN BASKALARININ SENİ NREDE GORDUĞUDUR

• milli maçtan ya 1 ya 2 gün önce...galatasaray camiasının ağır topları bir araya geliyor herkez var aralarında hıncal dahil fatihTERİM,faruk süren vesaire...

maç bitiyor ve ardından bu komplo teorisi....bunu acaba hıncalmı düşündü yoksa orda geyik yaparkenmi çıktı çok merak ediyor...yada huudbastank arkadaşımız senin kafan öle şeylere basarmıydı daha önceden he??
    senin dahi aklının ucundan geçmeyen şeylere envayi çeşit şeyler sallayıp konuları nerelere getiriyorsun..

hhuudbastand sana ben bişey soruyorum sen şimdi git FATİH TERİME SOR BAKALIM AZİZ YILDIRIMA SORULDUĞU GİBİ ERSUN YANAL GİTMELİMİ KALMALIMI GİBİSİNDEN?
    NE DİCEK FATİH TERİMMM?GİTSİNMİ DİCEK ARKASINDA MI DURSUNLAR DİCEK..

ama sen lafı ordan alıp oraya çekiyorsun...sonradan ordan alıp tekrar başka yana çekiyorsun....

ASIL BU BİR KOMPLODUR FENERBAHÇEYİ KARALAMAK DURDURMAK İÇİN...DAUMU GÖNDERMEK AZİZ YILDIRIMI TAHTTAN İNDİRMEK İÇİN AMA HİÇBİRİNİZ BAŞARAMICAKSINIZ...BUNDAN SONRA TEK SEVİNECEĞİNİZ ŞEY BİZİM AVRUPADA KAYBETTİMİZ MAÇLAR OLACAKTIR....

ŞAMPİYON FENERBAHÇE
    HEP DESTEK TAM DESTEK (BİTMEDİ,BİTMEYECEK)

• y@nkee

yazdığımız satırlardan belli kimin neyi ne kadar bildiği (!) Elbette kimi yazarlardan örnekler vericem özelliklede benim fikirleri mantıklı bir şekilde destekleyen yazıları varsa. Oysa senin yazacak bir cümlelik fikrin olmadığı gibi bir yazarı referans vererek bile konuşamıyorsun. Ben senin neyini ciddiye alayım.

Sen hiç bir yerde yayın falan gördünmü çevir arkasına bak, bakalım kaç tane yerden referans göreceksin orada.

Banane başkalarından, ben kendime güvenmesen konuşturmam burada klavyemi satırlarca... arka arkaya mesajlar atmam bu kadar ? Beni o kadar alakadar etmiyor iki üç zibidinin burada beni nasıl gördüğü... geçen sayfaya dön benim mesajlarımdan alıntı yapıp hak verenler de var...

Kimseye eyvallahım yok, kimsenin ağzına bakıp hayatımı yaşamam... Varsa fikrin yaz da görelim ? Zilliyetin zibidi yazarı Mehmet'in yazını eleştiren yazıyıda uzaylılar geldi yazdı değil mi?

Hadi ezilmeyin karşımda konuşturun klavyenizi de görelim .... Buyrun on oldu hodri meydan diyorum daha biri çıkıp birşey yaz(a)madi.

• Yukarıda verdiğin cevaba istinaden..
    1-Ersun Yanal niye riske girsin. Mili takımı niye kaybetsin kendini rezil etsin..
    Sonuçta GS'ı yık seni FB'nin başına getireceğim diye söz aldı Aziz Yıldırım'dan diyelim. Ersun Yanal'da böyle bir şey yaptı. FB şampiyon oldu. Aziz Yıldırım Daum'u kovmadı Ersun Yanal milli takımda kaldı. Hemde GS'ı yıkmak uğruna zarar verdiği bir milli takımda.. Ne olacak şimdi Ersun Yanal'ın hali.
    2-Yada Ersun Yanal neden Milli Takım'ı elinin tersiyle itip zarar vermek istedi. Adam bilmiyor muydu milli takımın başarısızlığı kendi başarısızlığıdır.. Orada başarısız olursa. Her ne kadar Aziz Yıldırım'dan söz alsa bile. Aziz Yıldırım'ın milli takımda başarısız olmuş bir hocayı takımın başına getirmeyeceğini böyle bir risk almayacağını hiç düşünmedi mi.

quote:

1- Haluk neden ilk tercihi Fatih Terimi Milli takımın başına getiremedi ? Kim karşı çıktı?
    2- Neden 6. tercih olan Ersun Milli Takımın başına geldi ?
    3- Levent Bıçakçı daha göreve gelir gelmez Ersunu yollamak istediğinde Federasyon içinde kim dur dedi ?
    4- Ersun Hakanın heykelini dikerim derken birden 180 derece nasıl döndü ?
    5- Azize "Ne var yani, Ersun Yanal'a sahip çıkalım, O, Türk çocuğu değil mi?" diye bir açıklama yaptı. O zaman dedim sana işte "F.Bahçe'de çalışan Mustafa Denizli ile Rıdvan Dilmen, hatta Oğuz Yunan çocuğu muydu?" Sen demişin ki "Ayrıca Mustafa Denizli'de Rıdvan Dilmen'de aşırı başarısızlıkları nedeniyle FB'den kovulmuşlardı" Yahu Rıdvan 6 hafta durdu beeee... Eeee o zaman şimdi Ersun çok mu başarılı da sahip çıkalım Türk çocuğu diye açıklama yapıyor. ???? Neden yapıyor acaba bunu
    .

1, 2, 3, 4. için sorduğun soruları bana niye soruyorsun. Muhatabın ben miyim. Git ilgili kişiler sor 1. ağızdan bizde öğrenelim. Yanlız bana bunları Hıncal'dan Erman'dan duydum bunlar böyle söylüyor diye gelme.

5 Aziz Yıldırım'ın neden öyle bir açıklama yapmıştır. Ne bileyim belkide Ersun Yanal akrabası'dır dostudur. Veya beğendiği bir teknik direktördür.(Ama sana göre tetikçisidir) Belkide sürekli teknik direktör değiştirmenin takımlara zarar verdiği (kendini bu konuda hatalı görüyordur) kanaatine varıp o yüzden yapmıştır bu açıklamayı..

Aziz Yıldırım şöyle demiş. Bilmem kim böyle demiş diyerek.
    Sen hala GS'ı yıkmak için milli takımı kullanan bir hain arıyorsun..
    Yok öyle birşey.. Anlamadıysan bir daha söyliyeyim. YOK ÖYLE BİR ŞEY..

NE FB NEDE AZİZ YILDIRIM KENDİ ÇIKARLARI İÇİN MİLLİ TAKIMI SATACAK KADAR ADİ DEĞİLLERDİR ve MİLLİ TAKIMI SATMADILAR. SATMAZLAR...

quote:

Yahu ne kaypak adamlarsınız, dün Daum başarısızdı takımı oynatmasını bilmiyordu, bugun başarılı oldu. Al işte Fener medyası, Fener taraftarı al birini .. neyse....

2 Sene üst üste takımı şampiyon yapmış adama da başarısız denilmez.
    Daum'un gitmesini bende istiyorum. Oynattığı sistem riskli-sıkıcı fakat sonuca gidebiliyor. Ama bana göre FB bu şekilde oynamamalı..

Ama kalmış olması senin ve diğerlerinin saçmalayıp durduğu, Ersun Yanal FB'ye gelecek onun için GS'ı
    baltalıyor gibi saçma sapan teorlerini çürütür.

quote:

Kim istedi bu sene Azizenin Daumla tekrardan anlaşmasını ?

Azize sırf GS'dan gördüğü birşeyi uyguluyor. İstiktar ... yolla, yenisini getir, yolla yenisini getir çözüm değil. Azize anladı bu iş yollamakla olmuyor,

Ersun Yanal hani Aziz Yıldırım'ın tetikçisiydi hani Onu getirecekti takımın başına. (Arada GS'a pay biçmeyi de unutmamışsın)Kendi içinden kendinle çelişiyorsun. Ama sen onada kılıf uydurursun. Ersun Yanal seneye lazım.. Milli takımda kalsın Galatasaray'ı çökertsin diye..

Bu sefer gerçekten son git kendine vatan haini diye itham edecek başka takımlar bul. Uğraşamam seninle..

• quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

huudbastank arkadaşımız ...
    hhuudbastand sana ...

Önce nickimi doğru yazda sana karşı saygım olsun !

quote:

milli maçtan ya 1 ya 2 gün önce...galatasaray camiasının ağır topları bir araya geliyor herkez var aralarında hıncal dahil fatihTERİM,faruk süren vesaire...

maç bitiyor ve ardından bu komplo teorisi....bunu acaba hıncalmı düşündü yoksa orda geyik yaparkenmi çıktı çok merak ediyor...

Yahu NTV deki 90 dakikayı ne kadar takip ettiğiniz belli sizin. Ben her hafta izlerim. Bu sene içinde Hıncalın ağzı Sayın Canaydın ile Ergün hakkında konuşurken ne kadar köpürdüyse milli takım ve Ersun hakkında da konuşurken o kadar köpürdü. Bunları daha önce adam bin kere on bin kere yazdı, çizdi, söyledi.

Ekranlara çıkıp bas bas bağırmadı mı Yalancı Ersun, Çıkta Gerkçekleri Anlat Neden Hakan Şükürü bu Takımda oynatmıyorsun diye Sezon başında mı beri bağırmad mı? İşte azıcık yazmaya başladınız neyi ne kadar takip ettiğiniz bildiğiniz meydana çıkıyor.

quote:

sen şimdi git FATİH TERİME SOR BAKALIM AZİZ YILDIRIMA SORULDUĞU GİBİ ERSUN YANAL GİTMELİMİ KALMALIMI GİBİSİNDEN?

Sesini yükseltmeden konuş ! Ne cevap verir bilmem ama Aziz gibi Ersun Türk evladıdır gibi abuk bir cevap vermez.

Dün Azize yaptığı bir konuşmada bence de Hakan oynamalı falan demiş ... Alla Alla iş işten geçti .. Demek ki illa Azizenin politik cevap vermesi gerekmiyor ... Demek ki doğrusu neyse onu söyleyebiliyor.

Şimdi çıkıpta bana alın işte Azize de Hakana destek çıktı demeyin ... Tabe yazın ortası geldi iş işten geçti. Bu maymunluklar hem galatasaraya hem milli takıma zarar verdi, iş bitti şimdi "Şirine" Azize Hakan oynamalıydı diye açıklama yapsın.

quote:

ASIL BU BİR KOMPLODUR FENERBAHÇEYİ KARALAMAK DURDURMAK İÇİN...DAUMU GÖNDERMEK AZİZ YILDIRIMI TAHTTAN İNDİRMEK İÇİN AMA HİÇBİRİNİZ BAŞARAMICAKSINIZ...BUNDAN SONRA TEK SEVİNECEĞİNİZ ŞEY BİZİM AVRUPADA KAYBETTİMİZ MAÇLAR OLACAKTIR....

Bizi kendinizle karıştırmayın ya da özellikle beni karıştırmayın. Senden hemen önce attığım mesajdan bir alıntı yapayım.

quote:

Buarada hiçbir galatasaraylı özelliklede Hıncal gibi bir adam kaçan şampiyonluk için Fenerin oyunlarını mazeret olarak sunmaz. Bir sürü maçı tam puan farkını kapatacakken kaybettik ya da yenildik. bu bizim becereksizliğimiz.

Ben AntiFenerbahçeli değilim galatasaray aşığı biriyim. Arada dağlar kadar fark var. Tribünde Fenere sinkaflı küfür eden ultraslan hakkında fikrimlerim imzamda görünmektedir. Lakin ortada dönen bir oyun varsa Fair-Playci başkan gibi sessiz kalamam ok mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 8 Haziran 2005, 18:20:32 >

• cdemir

tamam tamam zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalısın siz.

quote:

1-Ersun Yanal niye riske girsin. Mili takımı niye kaybetsin kendini rezil etsin..
    Sonuçta GS'ı yık seni FB'nin başına getireceğim diye söz aldı Aziz Yıldırım'dan diyelim. Ersun Yanal'da böyle bir şey yaptı. FB şampiyon oldu. Aziz Yıldırım Daum'u kovmadı Ersun Yanal milli takımda kaldı. Hemde GS'ı yıkmak uğruna zarar verdiği bir milli takımda.. Ne olacak şimdi Ersun Yanal'ın hali.

Beter olsun çok ta umrumda... 70 milyonun hayalinin içine etti ...

quote:

2-Yada Ersun Yanal neden Milli Takım'ı elinin tersiyle itip zarar vermek istedi. Adam bilmiyor muydu milli takımın başarısızlığı kendi başarısızlığıdır..

Kumar bu kardeşim kafan çalışsın azıcık... Bir ipte iki cambaz oynamaz diye bir söz vardır yada buraları ikimize dar diye .. Bilirmisin sen bu lafları. Milli takımında da iki cambazı vardı. Biri Hakan Şükür diğer Ersun. Eğer bu milli takım Hakansız başarılı olsaydı kimse milli takımın oyuncularını değil herkes Ersunu konuşacaktı. Hakanı silecekti, ikinci bir Fatih Terim olacaktı, çünkü bu takım yeni bir takımdı ve onun eseriydi. Hakan takımda kalsa herkes Hakanı konuşacak olacak bir başarı Hakanın eseri gibi lanse edilecekti. Aynı geyikler zamanında GS kendi içinde de yaşanmadı mı? Kim başarılı diye... TDmü oyuncular mı ? Hakan Şükür sıradan bir oyuncu değil ...

Ersun çok fazla hırslı, ihtiraslı bir adam... Geride bıraktığı takımları hep daha fazla para kazanacam daha iyi kariyer yapacam diye ama tam da yarı yolda bırakıp gitti. Gitsin, gitmesin diyen yokta geride kalanları öyle mal gibi bırakmadan gitsin...

Milli takımın başına geçti daha da hırs yaptı, hakanı sileceğini yeni bir Fatih Terim olacağını sandı ama tabiri caizse 3ün 1ni aldı oturdu aşağıya...

Niyesi bu işte.. ya kendi çapında bir TD olmak ya da Türkiyenin EN iyi TD olmak ... Olmak ya da olmamak... Kendine göre büyük bir savaş verdi ve resmen bozguna uğradı...

Kendine zarar vermek istemedi daha fazlasını istedi. Anladın mı şimdi niyesini ?

İş hayatına gir, insanların nasıl bir yarışa girdiğini, nasıl bir çekişme içinde olduğu erkeklerin kadınlara taş çıkartırcasına nasıl dedikodu yaptığını, bir mevki kazanmak için nasıl savaşlar verildiğini anladığı zaman Ersunun neden böyle riskli bir savaşa girdiğini anlarsın.

Erkeklerin Dünyasına Hoşgeldin !

Ersun bu savaş sonunda kazanacağı koltukta Fenerbahçe TD idi.

son olarak şu sözüne birşey diyecem

quote:

Aziz Yıldırım şöyle demiş. Bilmem kim böyle demiş diyerek.
    Sen hala GS'ı yıkmak için milli takımı kullanan bir hain arıyorsun..

yukarıda yazdım bir daha oku istersen... gözüne mi sokayım artık yazıları bilemiyorum, nerenle okuyorsun

quote:

• quote:

way way saygıdan bahsedenede bak hele.daha dun bana hakaretler eden sen değilmiydin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

way way saygıdan bahsedenede bak hele.daha dun bana hakaretler eden sen değilmiydin?

Futbol fakirini diyorsan evet öylesin hala cevap vermiyorsun çünkü.

Her sorduğun ve söylediğin şeye cevabını verdim açıklamasını yaptım. Sen de benim kadar emek ver ...

Bu mudur cevabın : "way way saygıdan bahsedenede bak hele.daha dun bana hakaretler eden sen değilmiydin? "
  • quote:

quote:

quote:

Futbol fakirini diyorsan evet öylesin hala cevap vermiyorsun çünkü.

Her sorduğun ve söylediğin şeye cevabını verdim açıklamasını yaptım. Sen de benim kadar emek ver ...

Bu mudur cevabın : "way way saygıdan bahsedenede bak hele.daha dun bana hakaretler eden sen değilmiydin? "

hayır kastettiğim futbol fakiri değildi.baska seylerde yazdın.quote yaptırtma bana şimdi.herkeze kafa tutuyosun bakıyorumda futbol bilgisi konusunda.herseyi bildiğini zannedenler aslında hiçbirsey bilmezler.

• quote:

hayır kastettiğim futbol fakiri değildi.baska seylerde yazdın.quote yaptırtma bana şimdi.herkeze kafa tutuyosun bakıyorumda futbol bilgisi konusunda.herseyi bildiğini zannedenler aslında hiçbirsey bilmezler.

neydi zibidi mi ?

Yada gerçekten bilen kendine güvenen biridir ! Ben hodri meydan diyorum sen ne diyorsun? Hala hebele hübele en son ben cevap yazdım, sözlerine cümlelerine açıklama getirdim cevap yazdım. Sen ne yaptın... Bekliyorum...
  • quote:

quote:

neydi zibidi mi ?

Yada gerçekten bilen kendine güvenen biridir ! Ben hodri meydan diyorum sen ne diyorsun? Hala hebele hübele en son ben cevap yazdım, sözlerine cümlelerine açıklama getirdim cevap yazdım. Sen ne yaptın... Bekliyorum...

benim sana futbol konusunda ii cewaplar wereceğimi bu foruma takılan bazı arkaslar ii bilir. ama ben seninle futbol tartısmam.uzatMa artık .
  • quote:

quote:

quote:

neydi zibidi mi ?

benim sana futbol konusunda ii cewaplar wereceğimi bu foruma takılan bazı arkaslar ii bilir. ama ben seninle futbol tartısmam.uzatMa artık .

kim biliyor .. ben biliyorum hadi tartışta görelim bakalım ... kaç sen kaç o bilenler bundan sonra korkak tavuk olarak bilir seni ...

Gördüm diğer forumda seni, hala bana çıkıp Ersun Yanal iyi hoca diyorsun orada ...

daha önce de yazdım. Hıncalın dedikleri ve Telegolde ortaya atılan iddialar için bu iddiaları ortaya atanlar bile biz böyle diyoruz diye herşey böyle olamaz diyorlar. Ama Ersunun yaptıkları ve Federasyondaki Fenerlilerinin tavrı insanı böyle düşündüyor diyorlar... Adamlar illada böyledir demiyor...

Siz neden hemen bu kadar alınıyorsunuz ben onu anlamıyorum sen bana bunu anlatsana... Birde Ersunu savunuyorsunuz ????

• barcelonanın hocası..Rijkaard.ilk takımın basına geldiği sezon ligte kaçıncı oldular?şimdi kaçıncılar?Futbolda en onemli şey sabırdır.ben bunu bilirim bunu soylerim.buyuzdende Ersun hocaya guweniyorum.
  • quote:

barcelonanın hocası..Rijkaard.ilk takımın basına geldiği sezon ligte kaçıncı oldular?şimdi kaçıncılar?Futbolda en onemli şey sabırdır.ben bunu bilirim bunu soylerim.buyuzdende Ersun hocaya guweniyorum.

Pöff futbol bilginine bakarmısın ? Sen izledin mi Rijkaard ilk sene geldiği sezon Barca'nın bazı maçlarını... Bir laf vardır kaba bir tabir ama "olacak dana mokundan belli olurmuş" Rijkaard o izlenimi verdi zaten. Ersun hangi izleni mi verdi bana anlatır mısın ? Ne izleni mi verdi?

Hayatımızın maçı ilk 11 necati yok tuncay yok, g..ten bacaklı Fatih tek forvet minimum 180lik defans oyuncularının arasında ... sokaktaki bebenin bildiği taktikle oynayan 11 kişi defans yapan yunan takımına karşı 2 stoper 2 ön libero oynayan, yedeklerde 37 lik bülenti koyan serhatı tribüne gönderen maçın sonlarında kurtarıcı diye Serkanı oyuna sokan hoca mı büyük hocaaa ????

Yaa yürü git Allah'ın seversen yaaaaa

• herkezin yoruma kendine...........Ersun hocaya guweniyorum..Fatih"ede Gokdeniz"ede.Tümeride bu takımda gormek istiyorum
  • beyler birbirimize karşı biraz daha saygılı olalım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.