Şimdi Ara

UltraSurf çalışma şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ultrasurf programının çalışma sistemi nasıl acaba?

burdan indiriyoruz programı
    http://www.wujie.net/downloads/ultrasurf/u95.zip

Açınca kendiliğinden bir internet exlorer sayfası açılıyor ve yasaklı siteler kendiliğinden açılıyor.

Daha çok yararı var yanlız nasıl bi çalışma prensibine sahip olduğunu öğrenmek istedim.

Firefox tada kullanmak istiyorum da.

4.2.2.1 4.2.2.2 dns lerini önermeyiniz lütfen çok hata veriyor. Sadece bu programın yapığı şeyi öğrenmek istiyorum.

ilgilinize teşekkürler.

• geçen yıl okuldaki meb engelini bu programla aşardık ipucu olsun gerçekten harika bi programdı.
  • Dediğiniz gibi yasaklı sitelere falan giriyor.(Sonuçta buda DNS ile giriyor o ayrı)Bu arada 4.2.2.1 4.2.2.2 DNS'lerini kesinlikle önermem habire çöküp duruyor.
  • Ama firefox ile yine girilmiyo.

Bunda başka bişey daha var gibi. Örneğin orda port 9666 yapmış. Ben firefox a nasıl girerim bu sistemle onu merak ediyorum.

Bana başka bişey varmış gibi geldi.
  • Bu program zararlı bir yazılım mı yoksa değil mi? İnternette araştırma yaptım fakat zararlı olduğunu söyleyen bir iki yorumdan sonra kurmaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

Ama firefox ile yine girilmiyo.

Bunda başka bişey daha var gibi. Örneğin orda port 9666 yapmış. Ben firefox a nasıl girerim bu sistemle onu merak ediyorum.

Bana başka bişey varmış gibi geldi.

forumda var opera ve firefox la beraber nasıl kullanacağın. Bi kaç gün öncesinin konularına bi bak istersen ya da ultra surf diye arama yap
  • buldum galiba (:

firefox lada girebiliyorum artık.

Programda kuruluma gerek yok. Açıyosun hız testi yapıp sana ie açıyor. Direk geziniyosun.

Ben zararını görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.