Şimdi Ara

Outlook başlangıçta çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar


    Microsoft outlook'u başlangıçta çalıştırmak için gerekli adımları windows 10'dan beri uyguladım. Windows 11'e geçtikten sonra da aynı adımları uyguladım ve sorun çıkmadı. ama bir müddetten beri sorun oluşmaya başladı.

    Bilgisayar açılırken, hemen her (!) seferinde görev çubuğundaki outlook simgesinin üstünde anlık olarak "!" dikkat ( ya da hata? ) işareti beliriyor ve sonra "outlook çalışmayı durdurdu" uyarısı çıkıp outlook açılmıyor. Ama bazen de bir kaç gün sorun çıkarmayıp açılıyor ( gene "!" işareti çıkıyor tabii) Sonra birden gene aynı hatayı verip açılmıyor. Bu durumda, ancak "güvenli" olarak açabiliyordum.

    Şimdi ise, gene aynı hatayı verip açılmamakla beraber, hata uyarı penceresini kapatıp, görev çubuğundaki outlook simgesine tıklayınca açılıyor. Ama tabii, başlangıçta gene açılmamış oluyor.

    Yâni tam bir karışıklık durumu.

    Acaba, önceleri olmayan bu sorun nerden kaynaklanıyor. Çözümü bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.


    Bu arada, microsoft'un kendi cihazı dâhil bir çok tarama yaptım ve bios'u da güncelledim.








  • Yeni Outlook sürümünü kullanıyor iseniz sorun olmamalı eski sürümü kullanıyor iseniz sorun olabilir veya 24h2 ye geçti iseniz bundan kaynaklı da olabilir..

    Windows üzerinde Outlook yeni ve eski sürümleri bulunuyor görev çubuğunda ki ikon ile giriş yapınca size hangisini kullanacağınızı soruyor normalde yenisini seçmenizi öneririm...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Professional plus 2016 kullanıyorum. Ama windows 11'e geçtiğimden beri kullanıyordum, başlangıçta sorun yoktu. Sonradan ortaya çıktı.

    Outlook (new) de var. Onu da başlangıç klasörüne atıp, açılışta otomatik çalışmasını sağlıyorum .Onda sorun yok. Ama o da, açıldığında tam ekran açılıyor, simge durumuna küçültülmüş olarak, ne yaptımsa açılmıyor. İlla ki ekranı kaplayacak.

    Bu outlook (new) sonradan mı çıktı ? Açıkçası tam hatırlamıyorum, kurulumda var mıydı ? Eğer onu da, açılışta simge durumunda açılır hâle getirebilsem, lanet olsun, diğerini kullanmayacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: simeli

    Professional plus 2016 kullanıyorum. Ama windows 11'e geçtiğimden beri kullanıyordum, başlangıçta sorun yoktu. Sonradan ortaya çıktı.

    Outlook (new) de var. Onu da başlangıç klasörüne atıp, açılışta otomatik çalışmasını sağlıyorum .Onda sorun yok. Ama o da, açıldığında tam ekran açılıyor, simge durumuna küçültülmüş olarak, ne yaptımsa açılmıyor. İlla ki ekranı kaplayacak.

    Bu outlook (new) sonradan mı çıktı ? Açıkçası tam hatırlamıyorum, kurulumda var mıydı ? Eğer onu da, açılışta simge durumunda açılır hâle getirebilsem, lanet olsun, diğerini kullanmayacağım.

    Bu arada baktım 24H2'ye geçmişim. O sürümde sorun mu var ? Ne zaman geçtiğimi de bilmiyorum bu arada.

  • Outlook New yeni çıktı onu kullanman gerekiyor maalesef...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Outlook New, format attığımda var mıydı, sonradan mı geldi, nasıl geldi açıkçası hatırlamıyorum. ama doğru onda sorun yok. Ama takıntı işte, microsoft outlook'un da sorunsuz çalışmasını istiyorum. Aslında outlook new, sade özellikleriyle yeterli. Ama niye diğeri çalışmıyor, sorun ne ?


    Bu arada, bir zaman önce yaptığım son güncellemeden sonra, microsoft outlook da düzgün çalışmaya başlamıştı ki bir müddetten beri gene eskiye döndü. Ben de bıraktım artık. Zaten çözümü de yok.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    java çalışma alanları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.