Şimdi Ara

Ultraslan forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üye olma problemi nedir acaba, aylardır aynı hatayı veriyor.

• birde üye olmadan forum yazılarını görmek mümkündeğilmi? gerçi üyeliğim var ama uzun zamandır girmediğim için şifremi unuttum.geçen şöyle bi forumlara göz atayım dedim.üyelik istedi.
  • Evet üyelik istiyor. Kimlik numarası da istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • bende 1 hafta uğraşmıştım. kimlik numarasıyla üye olunuyor o yüzden bilgileri doğru girip girmediğini kontrol et. birde her mail adresini kabul etmiyordu. benwww.inbox.com dan almıştım. bir de bölye dene istersen.
  • Sorun şu ki, üye alımı şu an yok. Güncelleştirilmektedir diyor aylardır, site yenilenmeye başladıktan beri.
  • kimlik bilgilerinin istendiği doğru.ama neden işi bukadar zorlaştırmışlar anlamadım.birde e-mail olayını?
  • belki aylar oldu üye alımı kapalı..hep güncellemede..açık iken üye olacaktım kimlik no falan isteyince vazgeçmiştim keşke olsaymışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ASOSYALLER KULÜBÜ
    13 yıl önce açıldı
    Forum Destek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki açılacakmı?
  • Aynen ben de zamanında üye olacaktım, baktım çok uğraştırıyor, ben de üşenmiştim. Eğer forumun içinden biri varsa bilgi verebilecek, ne zaman açılacağına dair, çok iyi olur.
  • ben ttmail ile üye olmuştum antuya benzemesin diye kimlik no istiyorlar ama aylardır üye almıyorsa sıkıntı büyük sanırım yada unuttular
  • Yeni sezonda üyelik alınacakmıs.Neden üyelik almıyolar onuda anlamış değilim ama neyse.

Millet transfer haberleri icin üye olmak istiyo zaten ultra zorluk çıkarıyolar.Ne olacak yani üyelik alsalar
  • Ne siteymiş bir üye olamadık...
  • Arkadaşlar, uA.com'a girmek her babayiğidin harcı değil. Ben üyeyim uzun zamandır ve başımdan bişey geçti onu yazayım dedim

Şimdi normal mail adresi ile üye olamazsınız. Ücretli mail adresi olacak başta...

Herşeyi hallettim yanlışlıkla doğum tarihini 1 gün yanlış yazdım diye tonla azar işittim uA.com yöneticisinden.

O kadar ayrıntı yani...

Ama böyle yapmaları normal. Bknz antu.com
  • ben önceleri güle oynaya yazardım.son bir iki yıldır bu durum çıktı.tirübün olaylarından sonra.
  • Şuan girebilen var mı ultrAslan.com'a
  • uçmuş server galiba
  • Bedduâ ettiniz galiba
  • aramızda bunlara yakın kimse yokmu? bi araştırsada bizide bilgilendirse.
  • başka bi arkadaşın dedigi gibi yeni sezonda yeni üye kabulüne başlanacakmış.
  • Dün öğle saatleriydi galiba,güncelleniyor yazısı çıktı uA forumda karşımda,sonra sitede açılmamaya başladı.Geçmiyor günler uA Forum'suz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.