Şimdi Ara

Ultraslan'dan Yönetime Eleştiri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

"Yıllardır Dünya’nın en büyük futbolcularının hayranlığını kazanmış, son birkaç yıldır her türlü tahrike rağmen kulübüne bir tek kuruş ve bir maç bile ceza aldırmamış" demeleri de çok talihsiz. Tüm bunlar olduysa bu insani gereklilik sebebi ile oldu. Ha doğru eskiden kulüp bu zihniyet yüzünden ceza alıyordu. Şimdi medeni insanlar gibi davranmaya başladılar ama bunun karşılığında ödül istiyorlar.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

bu memlekette futbol terörü bu ve bunun gibi oluşumlar (UA-GFB-ÇARŞI-VS...) yüzünden bir türlü bitmiyor..

Kesinlikle katılıyorum.

ua yı ayrısan iyi edersin. 2 senedir netür bir hareketini gördün?

ayrıca bu oluşumlar biterse tribünde biter.

malesef hiç bir oluşumu ayıramayacağım...

tribün bitermiş safsatasınada gelince illa birilerimi gerekiyor taraftarların başına çoban gibi şunları yapacaksınız yada bunları yapacaksınız diyen abuk sabuk tipli adamlar...

• Sanki adamlar bedava bilet alıyor. Parasını verip maça gidiyorlar. Herkes kaba etinden yorum atmış.

uA oraya ne kadar eksik giderse o kadar kötü bizim için. Oraya boğazı yırtılıncaya kadar bağıran insanların gitmesi lazım.

Böyle önemli bir deplasmanda fanatik taraftara ihtiyaç var. Kadınlarla , iş adamlarıyla oraya gidersen TT Arenadaki geçtikleri dalganın fazlasını geçerler.

taraftar gurubu denince herkesin aklına , karaborsa , içki , alkol , kavga , dövüş geliyor heralde.

Bu düşünceye sahip olanların çoğu çok şey bildiğini zannedip hiç bir şey bilmeyen insanlardır.

Anca klavye başından ona buna laf ederler. İcraata gelince tık yok. Ne de olsa tanıyan eden yok. Salla gitsin.
  • galatasaray'ın taraftarı sadece ultraslan mıdır?
  • konu yine klasik tartışmalara dönmüş
    uA cılar gelip sağa sola 'bilmeden konuşmayın','boş yorum yapmayın' diye bilmişlik taslıyor, karşı tarafta konunn içeriği ne olursa olsun uAyı gördüğü yerde yapıştırıyor terör örgütü muamelesini.

öncelikle büyük kitlelerin ortak ve sabit karakteri olmaz. taraftar kitlesinin her bir ferdi için tek ortak nokta hepsinin aynı şeyi arzuluyor olmasıdır. ancak olaylar karşısında insanların vereceği tepkilerin de tek tip olmasını bekleyemeyiz. geçmişte yaşananlar için böyle büyük, böyle değişken bir kitleyi bugün gelinen nokta ortadayken teröristlikle suçlamak akıllıca değildir.

öte yandan asıl olan galatasaraydır.kimsenin, uA logolu bir çevreden geliyor diye diğer galatasaray taraftarlarına da sallamaya hakkı yok.

bu tarz oluşumlar gereklidir. özellikle deplasmanlara giderken oldukça faydalıdır.
    ama sadece araçtır amaç değildir.

• uA kendi içinde bedava bilet dağıtıyo,karaborsacılık yapıyo etrafa,her türlü barbarlığı yapıyo tribünde,böyle bişi olunca aman yönetim yandım yönetim,neyin peşinde bunlar? herşey onların mı olsun istiyolar,Galatasaray = ultraslan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

oraya taraftar desteği olmadan bu takımı götürürlerse o yönetimin ben....

böyle bir şey olamaz o kadar insan vize aldı bilet aldı neden ? bu tip maçlarda taraftar grubu önceliklidir.

gidipte godomanlara biletleri dağıtmışlar sorsan hepsi Galatasaraylıdır. fb ve cl maçlarında akıllarına gelir maça gitmek. turistik gezi değil o deplasman.

UA olmadan dolmayacak değil mi orası? Sen merak etme, Türkiye'den kimsenin bile gitmesine gerek yok, Alman gurbetçiler doldurur orayı.. Yukarıdaki tiweet'i görmemezlikten gelmişler nedense

O yazıdan ve o kadar yyorumdan çıkardığın anlam bu mu?
    Stadın dolmamasını mı sorun ediyormuşuz. Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda bu kadar tribün cahilini bir arada görmemiştim .

Olayı haklı çıkarmaya çalışanlar var yemin ediyorum saka gibisiniz .

BİR DAHA YAZIYORUM BELKİ KAFANIZ BU SEFER BASAR !

BİLETLERİ YÖNETİM KENDİSİ SATACAGİNİ KENDİSİ AÇIKLADI .BUNA GÜVENEREK YÜZLERCE İNSAN REZARVASYON YAPTIRDI , VİZE ALDI . BİLETLERİN BİZE AYRILAN SAYISI HER TÜRLÜ YETERLİ OLURDU.
    BRAGA MACI DA AYNI SEKİLDE OLDU BİLETLERİ KLÜP SATTI VE AÇIK DA KALAN OLMADI !
    OYSA ŞİMDİ BÜTÜN BİLETLERİ ESE DOSTA DAĞITTILAR VE SİZE İDDAA EDİYORUM YARISINDAN FAZLASI O MACA GİTMEECEK VE BİLETLERİ SATACAK ACIN E-BAY İ BAKIN COKTAN DÜŞMÜŞ . YANİ BİLETLERİN SAHİBİ ZATEN GALATASARAY TARAFTARI OLACAKTI KLÜP SATSAYDI HERKES EŞİT OLARAK STADDA SIRAYA GİRECEK BİLETİNİ ALACAKTI .
    OLAYI UA NİN ÜZERİNE YIKMAYA ÇALIŞANLAR VAR , SİZE TEK LAFIM MAC GUNÜ KİMSE STADDA SES YOK DEMESİN .

YÖNETİM BU KONUDA YANLIŞ YAPTI .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

bu memlekette futbol terörü bu ve bunun gibi oluşumlar (UA-GFB-ÇARŞI-VS...) yüzünden bir türlü bitmiyor..

Kesinlikle katılıyorum.

ua yı ayrısan iyi edersin. 2 senedir netür bir hareketini gördün?

ayrıca bu oluşumlar biterse tribünde biter.

malesef hiç bir oluşumu ayıramayacağım...

tribün bitermiş safsatasınada gelince illa birilerimi gerekiyor taraftarların başına çoban gibi şunları yapacaksınız yada bunları yapacaksınız diyen abuk sabuk tipli adamlar...

evet birileri gerekiyor.bunun için tribün lideri olmayan takımlara bakabilirsin. mesela gençlerbirliği. yıllardır ligdeler duruşları belli kalitesi belli ve 7milyonluk ankarada ankaragücü dışında tribünü olan takım yok. hal böyleyken mantıken gençlerbirliğinin çok iyi bir taraftarı olması gerekir . ama tribünde bir oluşum olmadığından maçlarında herkes oturur çekirdek çıtlar. arada sırada bikaç kişi çıkar yavaş bir tempoyla -haydi gençler- dedirtir tribüne. insanlar onu bile söylerken o 3-4 kişiye bakıyor ama.

• ben de maca gitmeyi dusunuyordum. baska sebeplerden dolayi o tarihlerde almanyada olacagim. ucak bileti ve vizem hazir.

1 ay once ultrAslan'a mail attim. yazismalar mevcut. sordugum sey maca munferit gelmek istedigim, her seyimin hazir oldugu ve sadece bilet konusunda yardim edip edemeyecekleriydi. 399 euro verip tura dahil olmadigim icin herhangi bir yardimda bulunamiyorlarmis. son olarak biletlerin ne zaman satisa cikacagini sordugumda aldigim cevap, "biletler bugun cikti, maalesef artik bilet alamazsiniz."

ben ucak biletimi 350 tl'ye almisken, mac bileti haric tur ucretine 399 euro veremem. bu isten ciddi cikar sagliyor uA. ha ugrasiyorlar haklilar ama ben bu parayi vermem. bir de ustune ustluk bana bilet bitti hepsini biz aldik diyen bir yetkiliye sahipler. bilet bitmis evet ama siz de alamamissiniz.

iyi olmus diyorum sadece. oncelikli amaclari tribun yapmak degil, rant saglamakti cunku bu macta.

• burada ne kadar ua uşağı var, görende ua olmasa taraftar yok zannedecek sırf kendilerine ayrıcalık tanınmadı diye, GS kulübünü kötüleyen topluluğu destekleyen ezikleri görmek hayret verici.
  • 80 Euroluk biletleri yönetimden alıp 250 Euroya satan uA üyelerine ne demeli ? Kim garanti veriyor biletleri alanların hepsinin o maça gideceğini ? 500 biletin 100 tanesini satsalar büyük kar. Arkadaş ben bu renkler üzerinden para kazanmaya çalışan (varsa) insanların samimiyetine hiç güvenmiyorum, böyle insanlar varsada bütün bedduaları ediyorum ! Ben gitmediğim maçlara eşime dostuma bütün tanıdıklarıma kombinemi bedavaya vererek gönderiyorum, bu işten para kazanmıyorum, öyle bir amacımda olmadı olamaz.

Eğer yönetim bilet verdiği kişilerin gerçekten deplasmana kendilerinin gideceğini kontrol ederek verecekse razıyım... Eğer yönetim karaborsayı kendi yapıyorsa onlarada yazıklar olsun, yani 80 Euroluk bileti daha faiş fiyatlara kodomanlara veriyorsa... Tabi bu işi kamuoyuna yansıtmalarıda ne kadar cahilce bir davranış o da tartışılır.
  • bu forumdaki kadar tribün cahili insan başka bir yerde olamaz. herkes tribüncülüğü bilet alıp gol atınca takım alkış yapmak sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

bu forumdaki kadar tribün cahili insan başka bir yerde olamaz. herkes tribüncülüğü bilet alıp gol atınca takım alkış yapmak sanıyor

Aynen kardeşim. Sezonun en önemli maçında takımı loca sahipleri destekleyecek pehh
  • Sinema salonuna çevirme amacındalar heralde bunlar. Televizyondan izlemeye devam siz.
  • anlamadım bizi de görün mü demek istemişler. bu yazıdan o çıkıyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.