Şimdi Ara

Ultraslan'dan Yönetime Eleştiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şampiyonlar Ligi Kupası hedefimize adım adım ilerlerken, bu sezonun belki de tarihimizin en önemli karşılaşmalarından birinde, 12 Mart tarihinde Schalke04 ile karşı karşıya geleceğiz...

Başta Sayın Başkanımız Ünal AYSAL, Yöneticilerimizden Ali DÜRÜST, Sportif AŞ Genel Müdürü Lütfi ARIBOĞAN'ın ve diğer yöneticilerin maç biletlerinin bir kısmını kendi çevresine, diğer kısmını ise loca sahiplerine, kendilerine yakın cemiyet ve derneklere ayırmış olduğunu üzülerek öğrendik.

Yıllardır Dünya’nın en büyük futbolcularının hayranlığını kazanmış, son birkaç yıldır her türlü tahrike rağmen kulübüne bir tek kuruş ve bir maç bile ceza aldırmamış, Galatasaray örf, anane gelenek ve göreneklerine uygun hareket eden Büyük GALATASARAY taraftarına yönetimin ödül(!) anlayışı bu olsa gerek...

Manchester ‘da 70 bin İngiliz taraftarını susturarak, Manchester United’a kendi evinde deplasman yaşatan, Grup maçlarında kimsenin gitmeye tenezzül etmediği Romanya ve Portekiz deplasmanlarına giden, Branş ayırmaksızın (Engelsiz Aslanlar, Erkek ve Bayan Basketbol, Erkek ve Bayan Voleybol, Su Sporları maçlarına)Avrupa’da ki tüm maçlara işlerini güçlerini bırakarak, binlerce kilometre giden ultrAslan’ın ve ultrAslan Avrupa’nın varlığını hiçe sayan yönetim, adeta turistlik gezi düzenlemektedir!

Yıllardır Sarı & Kırmızı aşk ile Gaziantep’e, Erzurum’a, Diyarbakır’a, İzmir’e giden ve Schalke04maçı için de özel olarak aylar öncesinden her türlü hazırlığını yapan (Şuan sadece İstanbul’da vizesini alan 400 ultrAslan üyesi tüm uçak ve hotel rezervasyonunu yapmıştır.)taraftarının gücünden eksik olarak deplasmanda böyle önemli bir maça çıkacak olması kabul edilemez!

Yönetimden bu konuyu aklıselim biçimde tekrar değerlendirmelerini istiyor ve GALATASARAY menfaatleri doğrultusunda hareket etmelerini bekliyoruz!

Bu ülkeye şampiyonlar ligi kupası gelecekse;O kupayı GALATASARAY getirecek! Ve büyük GALATASARAY taraftarını arkasına alarak getirecek...

ultrAslan

• Boş beleş bir yazı olmuş. Karaborsa yapamayacakları için üzülmüşlerdir. Şimdi birisi gelip karaborsa yok ders uA da. Bakın nette maçlardan önce kiralık kombineler hangi tribünden satılıyor.
  • E napacağdı akrabalarını götürmeyip sizimi götüreceğdi
  • Yeni lider biraz paragöz gibi
  • ya bunları yoketsek
    adam gibi marş ve tezahüratlar üretsek 2-3 amigo olsa
    dağıtıyorsa televizyondan izle arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yeni lider biraz paragöz gibi

Money talks diyor başkan.
  • Haklı olduğu yerler var.. Almanyada taraftar sıkıntısı çekmememiz şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatsaray'dan Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    UEFA'DAN TRABZONSPORA YANIT
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilip bilmeden konuşup da insanı ayar etmeyin ya .
    Ne karaborsası ne parası , yurtdışına aylar oncesinden organizasyon ayarlandi yüzlerce insan vize aldı . Rezervasyonlar yapıldı , yönetime güvenilerek yapildi bunlar çünkü biletleri yönetim satacak denildi .

• Bence haklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Haklı olduğu yerler var.. Almanyada taraftar sıkıntısı çekmememiz şart.

Ultraslan olmasa Almanya da Galatasaray taraftarsız mı kalacak? Rica ediyorum mantıklı düşünün. Galatasaray varsa uA var yoksa uA da yok. Bir diğer konuda "Yıllardır Dünya’nın en büyük futbolcularının hayranlığını kazanmış, son birkaç yıldır her türlü tahrike rağmen kulübüne bir tek kuruş ve bir maç bile ceza aldırmamış" demeleri de çok talihsiz. Tüm bunlar olduysa bu insani gereklilik sebebi ile oldu. Ha doğru eskiden kulüp bu zihniyet yüzünden ceza alıyordu. Şimdi medeni insanlar gibi davranmaya başladılar ama bunun karşılığında ödül istiyorlar. Yönetim sene başında pegasus alttan kombine satmadı. Yani her önüne gelen alamadı. Sadece uA temsilcileri aracılığı ile satıldı. Bundan büyük ödül mü olur buyurun size ödül.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Bilip bilmeden konuşup da insanı ayar etmeyin ya .
    Ne karaborsası ne parası , yurtdışına aylar oncesinden organizasyon ayarlandi yüzlerce insan vize aldı . Rezervasyonlar yapıldı , yönetime güvenilerek yapildi bunlar çünkü biletleri yönetim satacak denildi .

Yönetime sorupta mı vize aldınız arkadaşım? Eğer yönetim vize alanlara 500 bilet verilecek dediyse sonuna kadar haklılar tabiki. Kim garanti verdiyse açıklasınlar herkes bilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Ultraslan olmasa Almanya da Galatasaray taraftarsız mı kalacak? Rica ediyorum mantıklı düşünün. Galatasaray varsa uA var yoksa uA da yok. Bir diğer konuda "Yıllardır Dünya’nın en büyük futbolcularının hayranlığını kazanmış, son birkaç yıldır her türlü tahrike rağmen kulübüne bir tek kuruş ve bir maç bile ceza aldırmamış" demeleri de çok talihsiz. Tüm bunlar olduysa bu insani gereklilik sebebi ile oldu. Ha doğru eskiden kulüp bu zihniyet yüzünden ceza alıyordu. Şimdi medeni insanlar gibi davranmaya başladılar ama bunun karşılığında ödül istiyorlar. Yönetim sene başında pegasus alttan kombine satmadı. Yani her önüne gelen alamadı. Sadece uA temsilcileri aracılığı ile satıldı. Bundan büyük ödül mü olur buyurun size ödül.

Kusura bakma ama o bilet dağıttıkları kimseler sadece Ünal Aysal'ın yakınları gidecek diye, aylardır bu maçı sabırsızlıkla bekleyen, ordan burdan arttırdığı parasıyla bilet-vize peşinde koşturan adamın ne günahı var ?

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakma ama o bilet dağıttıkları kimseler sadece Ünal Aysal'ın yakınları gidecek diye, aylardır bu maçı sabırsızlıkla bekleyen, ordan burdan arttırdığı parasıyla bilet-vize peşinde koşturan adamın ne günahı var ?

Hocam evet orayı kaçırmışım. Vize vs. çıkarıldı ve önceden verilecek dendiyse AYIP edilmiş. Bu konuda haklılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam evet orayı kaçırmışım. Vize vs. çıkarıldı ve önceden verilecek dendiyse AYIP edilmiş. Bu konuda haklılar.

Tam detayları bilmiyorum bende. Kesin konuşmayım ama sırf birilerinin tanıdığı diye bazı kimselere bilet veriliyorsa burda bir haksızlık yok mudur hocam ?

O biletlerin satışa çıkması gerekmez mi ?

• İyide bunu yönetimle kendi aralarında paylaşsalar? Neden ulu orta açıklama yapıyorlar? Yeri mi? Sırası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

İyide bunu yönetimle kendi aralarında paylaşsalar? Neden ulu orta açıklama yapıyorlar? Yeri mi? Sırası mı?

+1 Resmen iç huzuru bozuyorlar.
  • Mobildeyim uzun uzun yazmayacağım ama Avrupa'da Yanlız mı kalacak Galatasaray demen bile hiçbir seyden haberin olmadıgını gösteriyor .
    uA Avrupa biletleri nerden alıyor Sanıyorsun ?

Ayrıca yönetim daha önce biletlerin KLÜB tarafından sayılacağını söyleyen bir açıklama yaptı . Biletleri ese dosta dağıtacağız demedi .

Yani su durumu normal bulmanız çok ilginç . Galatasaray taraftarı yerine parası olan kayrilip resmen gezi düzenleniyor . Burda takımın arkasında yüzbinlere kilometre kosan uA ya ise bk atılıyor .
    Bilmediğiniz konularda yorum yapmasınız iyi olacak

• Gerçekten ayıp yaptıkları. Fenerden farkımız kalmıyacak, ne güzel bir huzur vardı takımda. Şuan öyle bir soğudum ki...
  • HADİ BUYRUN ,

Ultraslan'dan Yönetime Eleştiri

• Adam kaç bin dolar vererek loca almış tabi ki öncelik onlarda olacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.