2. beyaz olana bayıldım.ne kadar bunlar ve nerden alabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
Bunlardan hangisi çıkacağı henüz belli değil.
Henüz oylamada.
Her önüne gelene vermeyecekler gruba üye olanlara satılacak sadece.
He belki başka şehirdeyseniz grup sorumlularına ulaşıp alabilme ihtimaliniz olabilir.
Ua BH bağcılardanım forumdan copy paste ;
Evet tshirtlerin kırmızı olanları ultrAslan ile birlikte çıkacak ve bu iş haziran başına yakın olacak ancak kırmızı t-shirtlerden önce beyazları çıkartmayı planlıyoruz 2 adet beyaz t-shirt tasarımı yaptık ve en çok oyu hangisi alırsa onu Allah izin verirse çıkartacağız anket 1 hafta sürecektir haftaya Salı günü sona erecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
Bunlardan hangisi çıkacağı henüz belli değil.
Henüz oylamada.
Her önüne gelene vermeyecekler gruba üye olanlara satılacak sadece.
He belki başka şehirdeyseniz grup sorumlularına ulaşıp alabilme ihtimaliniz olabilir.
Kaliteli bişey olmaz. En fazla çakma aberin üstüne basarlar oda store da satılmaz. Bunlara para vereceğinize yazın Store'da güzel tasarımlar çıkarsa klübün lisanslı ürünün alırız.
gerek yok..gstore varken
mukemmel olmuş ya netten alma fırsatımız olacakmı acaba
Hepsai güzel aslında,önemli olan ücreti,çıkıp da ttanesi 30 TL denirse hayda denir.15 Tl den hepsi alınır ama Ultraslan-Uni ürünleri kullandığı için BH ye şimdilik ihtiyacım yok.
2sini de al birini kiz arkadaşına giydir ila biz mi söyleyelim
UNI ürünlerinin dizaynlarını bir bitirebilsek harbi kral tasarımlar göreceksiniz ama bu sefer genele satış olmayacak
ulan arkadaş şu forma tarzı tişörtlere bir türlü ısınamadım trabzonspor ürünlerinin içinde adeta yüzme yüzüyorum ama bir türlü bu şeylere ısınamıyorum bana bi tuhaf geliyo anca maçdan maça tak sırtına git.
UA'ya yağmurlu havada su yok.
En sonunda günlük hayatta giyilebilecek tasarımlar olacak gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme