|
Ultra ince Motorola Moto X70 Air tanıtıldı: İşte özellikleri
-
-
O kadar yenilik bulamıyorlar ki, cihazların şekliyle oynamaya başladılar. Biri katlıyor, diğeri inceltiyor. Benim merak ettiğim madem 6mm’ye 4800mah sığıyor, niye senelerce 8,5mm cihaz yapıp +6000mah pil koymadınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu halen bir amerikan şirketi mi , yoksa çinliler bunun da adını satın mı almıştı? Sonuçta andorid bir telefon değil mi?
_____________________________ 2024:AMD RYZEN 7 5700X3D NVİDİA GTX3070 MSİ 550 GAMMING
2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w -
diş fırçası gibi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D -
Motorola Edge 40 Pro kullanıcısı olarak cihazları cidden harika... 70 Ultra'yı bekliyorum kesinlikle.
-
Motorola markasini google satin almisti (Patentleri icin) Daha sonra lenovo sirketine satti.Suan halen lenovo catisi altinda urunler uretiyor.Guzel ve kaliteli cihazlari var.Bizim ulkemizden ciktiklari icin bulunmuyor. Genelde Amerika kitasi, Hindistan ve asya bolgelerinde hakim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
biride çıkıp mini telefon yapsa eskisi gibi .daha çok satar
Dubai ve ucuz motorola
Lenovo eski ibm değil mi? çin satın almıştı adı ile birlikte ve adını değiştirdi diye biliyorum.
_____________________________ 2024:AMD RYZEN 7 5700X3D NVİDİA GTX3070 MSİ 550 GAMMING
2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w -
-
Amerika Çin i kendi elleri ile büyüttü, şimdi de engellemeye çalışıyor. buna avrupa da dahil.. sandılar ki ellerinde patlar bu satın aldıkları markalar..
2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w
En Beğenilen Yanıtlar
|
O kadar yenilik bulamıyorlar ki, cihazların şekliyle oynamaya başladılar. Biri katlıyor, diğeri inceltiyor. Benim merak ettiğim madem 6mm’ye 4800mah sığıyor, niye senelerce 8,5mm cihaz yapıp +6000mah pil koymadınız? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı