Şimdi Ara

Ultra Clear Panel ile 'cristal panel'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

40" C 6500 ile 6530 led tvleri var. bu panellerden birini almayı planlıyorum.

internet tv ve DVB.HD-S2 tuner olması bu tv leri seçmemin nedeni

http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109636

http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109929

bu tv lerin birinde Ultra Clear Panel diğerinde "cristal panel" yazıyor.

nedir diye netden baktım ama sadece tv ilanları var başka da birşey bulamadım.....

bilen varsa beri gelsin hangisi daha iyidir?

bir de bu tv ler hakkında yorum yapacak var mı?

son birşey sitede bir de 40C6820 LED TV var o da alınası bir tv fikirlerinizi bekliyorum...

http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109637

• c6820 stokta yok , olmayan ürünü nasıl alacaksınız. C6500 serisinde dvb-s tuner yoktur.
    Ultra clear panel, parlak ekran demektir. Crystal panel değil crystal design ise tvnin etrafındaki şeffaf ,cam gibi duran çıtadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 26 Kasım 2010; 18:47:24 >
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • yok yazdığımdan eminim

c6530 da panel olarak...Crystal panel
    c6500 de ise Ultra clear panel olarak tanımlanmış,
    bu tanım hem efz'nin sitesinde hemde İB nin sitesinde bu şekilde... bir daha bakın...

c6820 efz de yok ama İb de var gerçekten değecek bir tv ise oradan almayı düşünürüm....

quote:

Orijinalden alıntı: ender123

c6820 stokta yok , olmayan ürünü nasıl alacaksınız. C6500 serisinde dvb-s tuner yoktur.
    Ultra clear panel, parlak ekran demektir. Crystal panel değil crystal design ise tvnin etrafındaki şeffaf ,cam gibi duran çıtadır.

• Sitelerin birbilerinden kopyala yapıştırla yazdıkları bilgilere güvenerek hata ediyorsunuz. Referans olarak Samsungun kendi sitesini alın. Sağdan soldan bulunmuş ürün fotoğrafları ve yarım yamalak Türkçeye çevrilmiş ve içeriğindeki bilgiler kontrol edilmemiş sayfalara güvenmeyin.

C530

----------------------------------------------------------------------------------------------------

C6500

----------------------------------------------------------------------------------------------------

C6820

Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

efz elektronik sitesinde samsungun

40" C 6500 ile 6530 led tvleri var. bu panellerden birini almayı planlıyorum.

internet tv ve DVB.HD-S2 tuner olması bu tv leri seçmemin nedeni

http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109636

http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109929

bu tv lerin birinde Ultra Clear Panel diğerinde "cristal panel" yazıyor.

nedir diye netden baktım ama sadece tv ilanları var başka da birşey bulamadım.....

bilen varsa beri gelsin hangisi daha iyidir?

bir de bu tv ler hakkında yorum yapacak var mı?

son birşey sitede bir de 40C6820 LED TV var o da alınası bir tv fikirlerinizi bekliyorum...

http://www.anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109637

anindakapida.com güvenilir bir sitemidir.1 ölü piksel olayı süper ötesi.ben bile almayı düşünebilirim.aydınlatırsanız çok sevinirim.
    saygılaırmla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPS panel de burn in sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.