Siteye giremiyorum Türkiye'nin neresinde çekilecek acaba
Kapadokyaya gitmiş kendileri. Orası da kurtulunacak biyer olsa gam yemicem. Islık çalsa biri gelir alır onu Utanmasa Bodruma falan gidicek adam.
quote:
Orjinalden alıntı: psychomantis
Kapadokyaya gitmiş kendileri. Orası da kurtulunacak biyer olsa gam yemicem. Islık çalsa biri gelir alır onu Utanmasa Bodruma falan gidicek adam.
evet beyler son bi hatırlatma kusura bakmayın 2 konu açmışım yanlışlıkla
evet yaa ben bu adama hayranım.hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. ama bazı arkadaşların dediği gibi Türkiye de çok tehlikeli bir yer yok ki :) yani en azından onun için :) yine de ülkemize gelmesi güzel :)
evet yaa ben bu adama hayranım.hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. ama bazı arkadaşların dediği gibi Türkiye de çok tehlikeli bir yer yok ki :) yani en azından onun için :) yine de ülkemize gelmesi güzel :)
kardeşim niye hortlatıyon konuyu bende sandım ki gene türkiye gelmiş..
Aynen ben de yeniden Türkiye'ye geldi sandım.Zaten bu Kapadokya bölümü sayesinde kendisinin ne kadar kolpacı bir adam olduğunu da anladık
öh ulan size, ciddi ciddi gidip not aldım unutmamak için 11 mayısta. Meğer geçen senenin konusuymuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme