Şimdi Ara

Ultimate Survival (Bear Grylls) Türkiyede!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün discovery de reklamda gördüm 11 mayıs Pazartesi saat 22:00 da

http://www.tusul.com/story.php?title=Ultimate-Survival-Bear-Grylls-Turkiyede-1

• evet bende discoveryde reklamlarını görüyordum
    inş bu bölüm Türkçe seslendirmeli olur
    geçen bölüm ing di
  • quote:

Orjinalden alıntı: MOPAR

Bugün discovery de reklamda gördüm 11 mayıs Pazartesi saat 22:00 da

http://www.tusul.com/story.php?title=Ultimate-Survival-Bear-Grylls-Turkiyede-1

Siteye giremiyorum Türkiye'nin neresinde çekilecek acaba
  • Kapadokyaya gitmiş kendileri. Orası da kurtulunacak biyer olsa gam yemicem. Islık çalsa biri gelir alır onu Utanmasa Bodruma falan gidicek adam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Kapadokyaya gitmiş kendileri. Orası da kurtulunacak biyer olsa gam yemicem. Islık çalsa biri gelir alır onu Utanmasa Bodruma falan gidicek adam.

• evet beyler son bi hatırlatma kusura bakmayın 2 konu açmışım yanlışlıkla
  • evet yaa ben bu adama hayranım.hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. ama bazı arkadaşların dediği gibi Türkiye de çok tehlikeli bir yer yok ki :) yani en azından onun için :) yine de ülkemize gelmesi güzel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaner.

evet yaa ben bu adama hayranım.hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. ama bazı arkadaşların dediği gibi Türkiye de çok tehlikeli bir yer yok ki :) yani en azından onun için :) yine de ülkemize gelmesi güzel :)

kardeşim niye hortlatıyon konuyu bende sandım ki gene türkiye gelmiş..
  • Aynen ben de yeniden Türkiye'ye geldi sandım.Zaten bu Kapadokya bölümü sayesinde kendisinin ne kadar kolpacı bir adam olduğunu da anladık
  • öh ulan size, ciddi ciddi gidip not aldım unutmamak için 11 mayısta. Meğer geçen senenin konusuymuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.