Şimdi Ara

Ulti ayt fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan var mı ya sorulardan bazıları (özellikle newton yasalarında)uzaydan gelmiş gibi geldi bana,cidden zor mu?

• 3d nin pdf si var bende hocam,sorular çok güzel yorum soruları hepsini bitirmedim konu konu çözdüm zor da değil tam ayarında kaliteli

Ama ulti kanser edecek beni ya aslında merdiven altı da değil kaliteli diye biliyorum ben

• kanka sen az önce eyüp b hocaya ''3d'nin pdfsi var'' mı dedin??!?!?!?!!?!?

• BU EYÜP HOCANIN GERÇEK HESABI MI DKSFLKŞAFKAŞFKŞAFKA

• FAKEMİŞ XXVFBHGFMJGFHFG, bu arada knk bugün daha bes ulti ayt fizik aldım, nasıl zor mu? ben 2022de 11-3 fizik yapmıştım ama 1 senedir çalışmadım, tekrar için iyi bir kaynak mı

• Korktum ya kfdkflsjljs

Zor ama aldıysan çözülür 11-3 yapmışsın baya iyi,benim fiziğim kötü olduğu için de zor gelmiş olabilir

• Bende ultinin ayt fen denemesi var gayet kolay sorular fizikte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    bes ulti tyt branş denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam ultinin denemeleri farklı zaten,bir tık kolay oluyor ben de biyolojiyi incelemiştim kaynaklar ve denemeler arasında fark var

• ez, maximum 1 ayda ezeriz bes ulti ve fiziği üstüne de şükür namazı kılarız

• haa anladım evet ultinin biyoloji sorulari olumculdu haklisiniz o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zordan ziyade aşırı saçmaydı bende biyolojisi de var hatta bazı sorularda sırf uzatmak için sorunun aynısını altına tekrar yazıp bir öğrencinin yazılıda çözdüğü soru şeklinde koyup hangi şıkkı işaretlerse doğru olur diye soruyordu

Denemesini de sadece inceledim daha çözmedim ama ayt nin içinde tyt soruları vardı

• O kitap beni o kadar bilgiyle düşünmeye itti ki kafayı yiyordum en son.

Bir tane soru vardı hiç unutmuyorum "karaciğer atardamarı ile toplardamarı arasında protein ozmotik basınç farkı var mıdır ?" mantığına dayanıyordu. O kadar focuslandım ki o an aklıma alyuvarların 120 gün sonunda karaciğerde parçalandığı geldi ve değişir diye işaretledim kessin burada istisna vardır diye düşündüm bütün sorularına da şüpheyle yaklaşıyordum. Cevap o değilmiş değişmiyor kabul etmiş ama öyle böyle detay sorular sormuyor. Doğru yapsam şaşırmazdım.

evet yazılı sorusunu hatırlıyorum çok komikti ğĞPAĞZEKATSDPFIVĞNAMAZASPLDOIORUÇFĞVDSOV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE13D639 -- 2 Şubat 2023; 21:37:40 >
  • kendine gel mümin ademoğlu, bu kadar büyük randomlarla sohbet etmek mekruhtur.

• tövbe sümme haşa biz sadece allah yolunda random atarız sen anlamaz mısın ? randomumu iyi incele yeğen.

• MaşAllah, ''Allah'ın verdiği akıl ve sağduyuyu bu yolda kullanabilen kimseler için nice dersler ve ibretler vardır.'' Sen ne güzel bir müslümansın, dilerim ki bacımla evlenirsin

• Cidden saçma baya dkdmjdkfmj ben de yarıda bırakıp palme aldım en son bin kat daha iyi

• Gece gece fazla ders çalışmışsınız galiba hocam

• XQSŞÜPESİZKİALLAHBÜTÜNHERŞEYİGÖRENDİROBASARDIROİŞİTENDİRİŞİTENDEMEKSEMİDEMEKVEBİRDEMUHALEFETÜLLİLKAVADİS

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.