Şimdi Ara

TYT Matematik Fullenir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler şimdi başlasam TYT'yi fuller miyim? Şu an 20-25 Net arası yapıyorum. Bir de geometri için öneriniz var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemyDeGourmont -- 28 Kasım 2019; 23:26:46 >

• Tyt yi turkiye birincileri bile fulleyemiyor 1 2 yanlis cikiyor bence sadece calis ve calismana göre hedef koy ne kadar calisirsan o kadar karsiligini alirsin ama fullemek gibi bir sey cok zor ilkokuldan gelen sıkı bir temel lazim 4 sene liseyi bos gecirmemis olman lazim hizli okuman lazim. 20 25 net bunlarin olmadigini gosteriyor

Belki troll yazdigin tam cozemedim ama insanca cevap verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 28 Kasım 2019; 21:15:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fullersin gardasım sen yukardaki yazanlara bakma ben bile sınavdan onceki aksam yarım saat baktım 115 yaptım.sense suan baslıyorsun fullersin hatta aytyi bile fullersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt de 150 net yapamayan da ne bileyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT Matematik diyecektim pardon.
  • fullenir tabiki konu eksiğin falan var mı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

fullenir tabiki konu eksiğin falan var mı şimdi
    Hocam PKBO eksiğim var. Daha çok soru eksiğim var çözme eksiğim var. Pazartesiden itibaren günde 1.5-2 saat düzenli kasmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fullemek bence şans ile olacak bir şey o an dikkatinin tamamen orada olması gerekiyor yani dışarıdan bir ses dikkatini dağıtmamalı veya ne bileyim o an o ortamla bütünleşmen gerek o stres ile çözeceğin 40 soruda hata yapmadan çıkmak çok iyi bir süre yönetimi ve şişmeyen bir kafa ister tabi öncesinde de çok iyi bir hazırlık 36 üstü yapılabilir ama 40/40 çok güne bağlı bir durum

• kral fulleyip napıcan 1.mi olmak istiyosun yap 35-36-37 yeter bence aynı şey
  • Fullemeyi değil de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Zaten yeni nesil sorularla artık fulleme işi biraz da şansa kalıyor

• 11 den beri deneme çözüyorum 12 den beri netlerim 32-33 düzeyinde ve üzerinde, biraz da benim mallığım var ama daha fulleyemedim. (kaliteli denemelerden bahsediyorum)
    en iyi 39 net geldi

adam 20 netle fuller miyim diye sormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 30 Kasım 2019; 0:23:37 >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Bu senin tarafından olan bir şey ama. Aynısının olacağını ya da olmayacağını savunamazsın

• Meto343 kullanıcısına yanıt
    sınavı takip etmemin 4. senesi, 12.sınıfta 20 yapıp da sınavı fulleyen ben ne gördüm ne duydum

• Neyse deneyip görelim. Teşekkürler herkese.
  • Hocam TYT nankör bir sınav ne yazık ki. Çalışmanın karşılığını adam akıllı vermez sana. Verdiği kişi sayısı gerçekten çok az. Ama AYT için bu mümkün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.