Şimdi Ara

Ülkücüler Çin'i Protesto Etmek İçin Çin Restoranı Bastı - Bir Vaka Daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkücü grup tarafından bir restoran daha yağmalandı.

"Artık dükkanı kapatıp gideceğim. Genelde müşterilerimiz Endonezyalı Müslüman gruplar. Uzak Doğulu gruplarla çalışıyoruz. Bize Çinli müşteri çok az gelir. İçki satışı yapmıyoruz. Müslüman gruplara çalıştığımız halde, başımıza böyle bir olay geldi. Kırılmaz camlarımızı kırdılar. Biz de kepengi kapatıp bekledik. Polis geldi. Şikayetçi olmadım. Olsam ne olacak ki? Ben şikayetçi olmayacağımı, söyledim. Yapılacak bir şey yok. Daha önce uyarı almadık. Zaten lokantayı açalı 6 ay oldu. Zar zor geçinmeye çalışıyorduk. Şimdi o da bitti. Artık kapatıp gideceğiz. Yeni bir gelecek bakacağız. Başka şansım yok. Ufak bir birikimim vardı. Onu da buraya harcadım. Ayrıca dükkanın borçları da var. Artık her şey bitti. Ne diyeyim. Bizim ki sadece ekmek kapısıydı. Sadece yemek verip, yemek satıyorduk. Amacımız burayı kendimize ekmek kapısı yapmaktı. Bu tip politik olaylara kurban gitmek çok gücüme gitti. Onlara teşekkür ediyorum."

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/311301/istanbul_da_Cin_lokantasina_saldirdilar__Uygur_Turku_asciyi_dovduler.html

https://eksisozluk.com/cini-protesto-etmek-icin-cin-restorani-basmak--4837837?a=popular

Yorumsuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Temmuz 2015; 19:08:22 >

• Ulkuculwr iste. Niye sasirdiniz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Füze sistemi ihalesi Çin'den Amerika'ya geçerse olaylar bir anda kapanacak izleyin görün

• Bunlardan da bu beklenirdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Füze sistemi ihalesi Çin'den Amerika'ya geçerse olaylar bir anda kapanacak izleyin görün

habunu doğru dersin. Uygurlar da bizlerde piyon olarak kullanılıyoruz. bizdeki kürtler nasıl ki Amerika tarafından kullunılıyorsa aynı şekilde Çin deki uygurlar da öyle kullanılıyor.
  • Bilirim iyi protesto ederler.

İçi boş milliyetçilik anlayışının sonuçları bunlar.
  • Sıkıntı şurdaki restoranı işletenler Türk

Bir Türkçü olarak şunu demeliyim ki ne zaman Türkçülükle Ülkücülük ayrıldı bu ülkede ki bu da tam olarak 1969 yılında gerçekleşmiştir.İşte o zaman bu adamlar sapıtmaya başladı ocaklar tamamen serserilerden oluşuyor son zamanlarda özellikle.Benim bir zamanlar takıldığım Genç Atsızlar grubunda adamın bize ilk söylediği şey şuydu "bize okuyan adam lazım".
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerika ile işbirliği yapıp füze sistemi kurarken de gösteri yaptılar mı? Ben hatırlamıyorum da

O zaman sanırım kahvehanedeki reisleri elinde çift okey olduğundan kalkıp zahmet etmemişti. Koskaca ülkücülüğü mafya, kahvehane kültürüne çevirdiniz ülkücü geçinenler.
  • Salak bunlar salak, neyi savunuyorsanız savunun ama zeki insanlarla savunun.
  • Bu memlekette ülkücü var, ülkücü var. Bu yapılan protesto, İsrail'i protesto etmek için marketten Coca Cola alıp çöpe atmakla aynı şey. Ancak şu pc başında cips ve kolayla hayatını geçirip siyaset yapmaya çalışan tipler genelleme yapmasın.

• gulmekten yarildim yilin en komikleri arasina girebilecek bir sey
  • Beni çağırsalar yemin ediyorum koşa koşa giderdim. İşletenler ister Türk olsun ister Alman ne farkederler? Orası Çin lokantası değil mi sonuçta? Buradaki bazı arkadaşlar pek sevinmemişler bu duruma galiba sürekli sitem ettiklerine göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Beni çağırsalar yemin ediyorum koşa koşa giderdim. İşletenler ister Türk olsun ister Alman ne farkederler? Orası Çin lokantası değil mi sonuçta? Buradaki bazı arkadaşlar pek sevinmemişler bu duruma galiba sürekli sitem ettiklerine göre.

Esnafın parasına göz diken haydutlarsınız hepiniz demek. Heh aferim gösterin şöyle gerçek yüzünüzü. Mafya felsefesi güden ucube bir düşünce akımından da sizin gibi şeyler çıkardı anca zaten hiç şaşırmadım

Neresine sevinelim yahu kendi vatandaşının emeğine parasına göz diken bir avuç serseriye destek mi çıkalım. Çin lokantası ise ne olmuş adam çin imparatorunun yeğeni mi? Bir de kendinize milliyetçi dersiniz. Türk milliyetçiliğinin yüzkarasısınız resmen kendinizden utanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 30 Haziran 2015; 6:18:31 >

• Osman Paşa'nın bahsettiği kuru sıkı milliyetçilik bu olsa gerek.
  • quote:

Beni çağırsalar yemin ediyorum koşa koşa giderdim. İşletenler ister Türk olsun ister Alman ne farkederler? Orası Çin lokantası değil mi sonuçta? Buradaki bazı arkadaşlar pek sevinmemişler bu duruma galiba sürekli sitem ettiklerine göre.

O zaman çin üretimi şeyler de kulllanma. Elindeki tableti çöpe atarak başlayabilirsin.
  • Sende TÜRK kimliğini çöpe atabilirsin hocam. Nasıl olsa sizin işinize yaramaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sende TÜRK kimliğini çöpe atabilirsin hocam. Nasıl olsa sizin işinize yaramaz.

Ne alaka Madem tepki gösteriyorsun dibine kadar yap tabi işine gelmiyor. O esnafa zarar vermekten başka hiç bir cacık olmadı oraya saldırılınca. Helal size, Doğu Türkistan'ı kurtardınız
  • Oranın sahibi de Türktür muhtemelen

• beyni olmayıp fikri olan bir takım ülkücü arkadaşlar klasik :D
  • Is yeri sahibi turk calisan garsonda dogu turkistanli gulermisin aglarmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.