Şimdi Ara

Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
19.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    🙂🙂🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam fotoğraf makine olarak Leica al. Yaşat hayallerimizi.fotoğraf forumunda leica cı bi abi var.kendisi Birleşik Arao Emirliklerinde yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ_DISCO

Körfez ülkeleri Türkiye den ekonomik ve sosyal açıdan çok daha iyi.. burda 3000 4000 TL teklif ediliyor işimize. 😂 Alım gücü de cabası
    Körfez ve Arap ülkeleri yol almış, Türkiye ile karşılaştırırsanız üzülürsünüz...

Çok efsanevi bir çöküş süreci yaşıyorlar Türkler, tripsel derecede korkunç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt
    quote:

Bizi dogurup saldılar sokaga

Ne güzel yazmışsınız, kimimiz AK Parti ile kötü yola düştü kimimiz direniyor kimimiz de güzel işler amacıyla yurtdışına çıkıyor. Bir yazınızda çalışacağınız firmada çok farklı işler yapacağınız için mutlu olduğunuzu hissettim, bravo size

Adiler gibi seks, uyuşturucu, para için gidip onları sömürmeyeceksiniz işgalciler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandollph -- 5 Nisan 2021; 23:24:53 >
  • Super sports araçların peynir ekmek gibi dolaştığı bir ülkede keyif alacağını sanmam.

• defol git , şey pardon güle güle git

• Hayirli yolculuklar ve basarilar. Orda kazandığın parayla Türkiye'de daire almanı tavsiye ederim. Hep birikim yapin derim. Geldiğinizde atiyorum isler rast gitmedi en azindan kalacak yerin olur sana ait bir ev
  • Katar'a gidecem diye sevinmek... Ülke ne hale geldi cidden ya. Almanya Hollanda gibi bir ülke olsa neyse ama sıcaklığın 40 derece olduğu, çöl olan, mutlak monarşi ve şeriatla yönetilen bir ülkeye gideceği için seviniyor insanlar.  

• Hocam amele falan lazım olursa geleyim, laf olsun diye demiyorum, işi ayarlarsan işlemler başlatılsın :D

• Gittiginde tr kimliğini yakmakla ise başla, gemileri yakmazsan Fatih han gibi başarılı olamazsın...
    Bakma sen forumdaki 3-5 zibidiye, suan kapı acilsa avrupa ya yalın ayak kaçarak giderler, katar da olsa kendini kurtar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 6 Nisan 2021; 8:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolonyalı

Katar'a gidecem diye sevinmek... Ülke ne hale geldi cidden ya. Almanya Hollanda gibi bir ülke olsa neyse ama sıcaklığın 40 derece olduğu, çöl olan, mutlak monarşi ve şeriatla yönetilen bir ülkeye gideceği için seviniyor insanlar.  

Katara gittin mi? Ben gittim gordum. Adamlarda para bol.

• Amerikan hamalı damlamış yine konuya zuhahaha.

Bu arada yolun açık olsun dostum, Katar’da edindiğin tecrübe ile başka ülkelerde de bir kapı açılabilir. Burdakilere bakma. Bir eliyle tırnak yerken yazıyorlar içlerinden “keşke giden ben olsaydım” diyerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönüşün olmasın inşallah.

• kimileri de ne kiskanmis wallahi, donusun olmasinlar , defolup git demeler. Benim olmuyor kimsenin olmasinciliklar.

• Milletin açlıktan beyni durmuş artık. Zor zamanda kaçmak yakışır mı diyor ahahahah, olm ayağında çarıkla ülke kurtardık da ne oldu. Sattılar senin dededin emeğini SATTILAR! Kalmadı, sen ne yaptın, anca klavye başında homurdandın durdun....

Git kardeşim git, yolun açık olsun. Kazancın bol olsun. Elin arap ülkesi bile bizim için Amerikan rüyası artık. Şansın bahtın açık olsun. Umarım iyi bir hayata ulaşırsın orada ve dönmek zorunda kalmazsın bu emeğin göz ardı edilip, cahilin yüceltildiği liyakatsiz ülkeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Nisan 2021; 10:17:39 >
  • Ufku dar ,geniş düşünemeyen, imkanları göremeyen ve daha kötüsü ülkedeki imkansızlıkları göremeyenler konuda boş boş atıp durmuş.
    Adam burada kalsa alacağı para 5.000 olacak en fazla ! Yaşayacağı sıkıntılar dahil.
    Orada aynı işe ne kadar alacak ? Gir bak bakalım ! Sonra oradan daha iyi ülkelere geçiş yapmak daha kolay , peki buradan ?

• Kolonyalı kullanıcısına yanıt

senin ülkelerde sürekli yağmur kar dazlar pkk fetöcüler dhkpciler cirit atıyor demokarsi sadece kendilerine 2. 3 sınıf vatandaşsın bakınız mesut özil. 

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

kimileri de ne kiskanmis wallahi, donusun olmasinlar , defolup git demeler. Benim olmuyor kimsenin olmasinciliklar.

Bunlar Corona kapsalar bulaştırmak için giden şahısla tutkulu, ihtiraslı ikişkiye girerler cinsiyet fark etmeksizin

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

senin ülkelerde sürekli yağmur kar dazlar pkk fetöcüler dhkpciler cirit atıyor demokarsi sadece kendilerine 2. 3 sınıf vatandaşsın bakınız mesut özil. 

senin ulke ypg Lionel Messi monakarsi 3. 4 dazlar lazlar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.