Şimdi Ara

Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
19.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DJ_DISCO

Körfez ülkeleri Türkiye den ekonomik ve sosyal açıdan çok daha iyi.. burda 3000 4000 TL teklif ediliyor işimize. 😂 Alım gücü de cabası

3000 - 4000 TL azmı hocam?  

İLAVE NOT = Birde forumda bazı üyeler bahsederler, "okumayın, okumak boş iş" diye     

alın size okumanın faydaları 

okumazsan asgari ücret ile hatta ben bir ara kebapçıda günlük yevmiye ile çalışıyordum.   

İLAVE NOT(2) = Okumanın faydası sadece maaş değil, okuduğun süre içerisinde, ailenin seni evden kovabilme gibi bir şansı yok. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Ağustos 2021; 16:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• djpontul kullanıcısına yanıt
    Amin sizinkinide...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayalleri ve hedefleri olanlar için çok az 1 aylık kazanç olarak.. ama hayatı karnını doyurup kira ödemekten ibaret ise eh işte çok şükür parası.... Bu arada ben lise terkim. Mesleği çekirdekten öğrendim.

• İnşallah bir gün bu yiyicilerden kurtuluz düze çıkarız da ele gidip çalışmaya gerek kalmaz. Ailen annen canların hep burada sonuçta. Burada büyüdük başka bir yer home olmaz house olur olsa olsa.
    Ben de memurum düz memurdan daha fazla kazanıyorum ama hiçbir şey elde etmeye yaramıyor. İnşallah güzel günleri görürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt
    Amin amin. Valla hocam şimdi Amerika'da olsam orayı yurt edinmem. Ben Türkiye'nin ekmeğiyle büyümüş insanım... Elinde sonunda ya ayakta ya yatarak gelicem gene toprağıma. Köye bile giderken ilk günkü heyecanımı hiç yitirmiyorum. İnsanın kendi memleketi bir başka.

• DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt
    cool story bro demek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.