Ülker'in son ürünü İstanbul fındıklı çikolata tüm ŞOK marketlerinde 79 TL'ye satışa sunuldu
-
-
çöp
_____________________________ -
Ülker boykot
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dubaaği çukulatası yerine İslambol çukulatası
çöp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yediniz mi ? Ben dün gece yedim pek beğenmedim, içinde fındık ezmesi var, fındık bile yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Bu arada İslambol İstanbul'un eski ismi olduğunu biliyor muydun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Kimlere göre boykot ?
BSN -
senin koyduğun hiç birşeyi yemem
peki çiğ köfte?
şu dandik şey 80 tl mi cidden. tatlı krizinden öleceğimi bilsem şuna 80 tl vermem.
_____________________________ . -
bide Türkiye'de artık glukoz şurubu falan norm oldu. markete gelmiş 2 farklı marka duabi çikolatası. biri diğerinden 3 kat pahalı. durum böyle olunca pahalı olanın içeriğinin düzgün olmasını beklersin hani 8$ para verecem sonuçta. ama içindekilere bi baktım direk glukoz şurubu palm yağı yazmışlar açık açık.
Ortaköy'de 11 Euro'ya kumpir satılmasını eleştirdim, forumda eleman bana cevap verdi: "kumpir pahalı değil sen fakirsin turist gelip yiyo sen düşünüyon fiyatını" ulan gerizekalının dediğine bak, yahu Avrupa'nın göbeğinde bile kumpir 11 Euro değildir hatta yarısı bile değildir yani 6 Euro bile değildir. bizim millet kafayı yemiş.
ulan burger kingdeki en pahalı menülerden olan hayvan gibi steakhouse menü bile 5 dolar falan. 11 euro gibi bir fiyat aşırı pahalı yabancılar için bile. geçen sene karadağ'da cevabi köfte yedim (bilen bilir tadı sultanahmet köftenin aynısı) aga bir porsiyon geldi köftelerden dağ oluşmuş nerdeyse bi 15-20 tane köfte vardı. ekmek getirdiler fakat ekmeksiz yememe rağmen bile tıka basa doydum ilk kez sadece et yiyerek hem de. ve bu yemek 6 euro idi. kıçı kırık kumpiri 11 dolar yapmak soygundur. alım gücüyle alakası yoktur.
_____________________________ . -
Niye öyle ? Ne kötülüğü mü gördün ?
BSN -
Ne olmuş çiğköfte'ye anlamadım ?
BSN -
Piyasada artık her şey pahalı yapacak bir şey yok
BSN -
Avrupa'ya gidip araştırdım mı ? Bizim para değersiz, turist dövizci'den 1000 euro'sunu bozdurup 50.000 TL Türk Lirası alıyorsa o parayla bizim ürünler ucuz geliyor normal olarak ama bize pahalı geliyor
BSN -
zahtıkarsın ondan paraları çukkalıyon şokta
Anlamadım kardeşim, doğru düzgün Türkçe yaz
BSN -
bişey olmamış. yiyo mu diye sordum.
Kim yiyor mu ?
BSN
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ülker boykot |
|
çöp |
Benzer içerikler
- lindt çikolata helal mi
- yanlar 1 numara saç
- korku hikayeleri gerçek yaşanmış
- en ucuz oda bölme
- ankh takmak günah mı
- bim para sayma makinesi
- rekorlar kitabı
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt