Şimdi Ara

Ülkemizin Bu Kadar Kutuplaşması Hakkında Ne Düşünüyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu siyasi değildir, A görüşü veya B görüşünü savunmuyorum ama çok kutuplaşmadımı ülke, aynı ülkenin vatandaşları birbirini düşman olarak görmeye başladı.

• Kutuplardada hava çok soğuk diyolar
  • zıt kutuplar birbirini çeker
  • Baskı ve hakaret iki tarafta da nefret doğurdu, nefret tepkiye ve eyleme dönüştü, tepki ve eylem baskıyla bastırılmaya çalışıldığı için ortaya daha büyük bir nefret çıktı. Böyle olunca da kutuplaşma üst seviyelere çıkmaya başladı. Baskı arttıkça kutuplaşmada artacaktır.
  • Bu duruma düşürenler utansın 2-3 yakın arkadaşımla sırf şu olaylar yüzünden aram bozuldu ama pişman mıyım değilim benim zoruma giden hala bu yobazların hala bazı şeylerin farkında olmaması la şu ufacık beyninizle bi düşünseniz ne olur 2 ağaç için eylem yapıyolar derse bi başbakan bu ülkeden ne hayır gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 16 Haziran 2013; 13:48:08 >
  • Amaç o zaten.
  • Ülkede tek tip kutuplaşma var.

-Kendi iradesi ve mantığı ile düşünenler

-Başkasının peşinden gidip,onun fikirleriyle düşünenler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buzul devri her 10 bin senede bir gelir ama şu anda ülkemizde kutuplaşma gibi bir durum söz konusu değildir bilakis yaz mevsimi yaşanmaktadır.
  • Kutuplarda penguenler zor durumdaymış .
     Ülkemizin Bu Kadar Kutuplaşması Hakkında Ne Düşünüyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bu duruma düşürenler utansın 2-3 yakın arkadaşımla sırf şu olaylar yüzünden aram bozuldu ama pişman mıyım değilim benim zoruma giden hala bu yobazların hala bazı şeylerin farkında olmaması la şu ufacık beyninizle bi düşünseniz ne olur 2 ağaç için eylem yapıyolar derse bi başbakan bu ülkeden ne hayır gelir

mesaj-imza uyumsuzluğu
  • amaclarına ulaşıyorlar birileri.kirip dokmek yerine sandikta karsi çiksalar daha iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezilen gucun ezici gucu kabullenememesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.