Şimdi Ara

ÜLKEMİZDE TUTULMAYAN ARAÇLAR... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
31.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keppir

bugüne kadar yollarda bir tane görebildiğim fiat.ın tasarım harikası aracı

ÜLKEMİZDE TUTULMAYAN ARAÇLAR...

kalamış caddebostan arası bir yerlerde görmüş olmam lazım bu araçtan, içinde bir amca vaardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: keppir

bugüne kadar yollarda bir tane görebildiğim fiat.ın tasarım harikası aracı

Bu aracı hiç getirmediler Türkiye'ye.

ben de istanbul'da gördüm, borsa kavşağında

• Fiat kendisi getirmedi aracı ama galeriler sayesinde getirilmiş olabilir belki.
  • Skoda da tutulmuyor
  • Model olarak bir sürü sayılabilir fakat marka olarak hemen hemen herkesin aklına gelen ilk isim SAAB'tır herhalde. O kadar güzel otomobilleri var ki, insan bakmaya doyamıyor. 9-3'ü bugünkü haliyle beğenmeyen kaç kişi çıkar ki

Sebeplerini de biri yazmıştı fakat en önemlisi düşük hacimli ve turbosuz motor seçeneği olmaması kanımca. Tek tusbosuz seçenek 1.8 enjeksiyonlu olandı ki bu da baz modeldi Fiyatı da 35.000 Avro'dan başlıyordu. İlave donanım seçenekleri de sayısızdı fakat onlar da dünyanın parasıydı. Türkiye gibi bir ülkede yapılmaması gereken hatalar bunlar.

Audi A4 B7'nin 1.6'lık baz modelinin peynir ekmek gibi satılabildiğini gördü bu ülke

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toledox

VW Bettle, Mazda 5, Opel Antara, Fiat Panda ve Sedici, Renault Vel Satis, Opel Signum, Toyota Urban Cruiser, Ford Galaxy - Smax (da başarılı sayılmaz), Vw Lupo, ve en üzüldüğüm araba yeni kasa Seat Toledo, Volvo XC70, Daihatsu Materia ve Sirion, Samand markası genel olarak tutmadı e yeni gelen bir kaç çin markası daha tutmadı şu an aklıma gelenler bunlar eğer daha gelirse eklerim

Antara aslında tuttu ama Opel olarak değil. Captiva ile sadece amblemler farklı.

Yok sadece abmlem değil gövde farklı, iç mekanda falan baya farklılıklar var. Alt yapı motor vs aynı. Opel yanlış fiyatlandırmadan başta milletin gözünü korkuttu araç bir daha tutmadı.

• Audi deyince aklıma geldi A2 de efsane oldu 1 veya 2 tane gördüm en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys
    Türkiyede nerde tutulmamış araba varsa o arabalar gerçekten araba diyeceğimiz araçlar.

kesinlikle katiliyorum...en zevkliside o tutulmayan arabalari alip tepe tepe binmek:)
  • sangyong'un da bence kiymeti fazla bilinmiyor.
  • bugun gezerken kavacik acarlar VW yeni yerinin onunden gecerken aklima ne zamandir merak ettigim trendline passata bakmak geldi.sonrasinda comfortline da ne var diye sorduk.saticinin comfortta anlattigi herseyin nerdeyse yari fiyatina aldigim exeo' da oldugunu gorunce tutulmayan arabaya bindigime sukrettim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Saablar tutulmadı,halbuki muhteşem arabalar yapıyorlar.

Söyleyin bana bu kokpit başka hangi araçta var

yahu bu nasıl bir araç ki fiyatı tuzludur...

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: buZz_uTqu

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

örnek bu yavru

şuan muhabbeti dönüyor aramızda arkadaşlarla. Kimine göre TR de bu araca (vergi ve kazık kar marjı yüzünden) 380 milyar verilmez(miş) Efendim bu paraya PORSCHE alınır(mış) Sonuçta o bir NISSAN(mış)...Açık konuşmak gerekirse bende biliyorum araç sürüş odaklı, Bu parayı bence hak eden bir araç ama TR de bu ´´MARKA İMAJI´´ takıntısı için bir çok kişi bu aracı satın almaz. Sizce NISSAN imajı olmayan bir markamı ???

Türkiye de spor araba denildiğinde arabanın a sından anlamayn biri bile direk ferrari der. Bu niye böyledir bilmem. Çoğu kişide gtr yerine onları tercih ediyor. Fakat ben olsam bende bu arabaya bu parayı vermem hatta 380bin tl olduğunu yani okadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Sizin yazınızı okuduğumda öğrendim. Benim okadar param olsa ve spor araba alacak olsam gtr a o kadar para yatırmam. Markadan dolayı değil hatta gtr r34 en sevdiğim arabalardan biridir sadece performansı onun fiyatındaki 2.el arabalara karşı düşük. 2005-2006 Ferrari F430 Scuderia Porsche 911 GT3 / turbo Mercedes sl63 amg alınabilir. Performansı yakın ama Gallardo alınabilir.

dostum GT-R SL63 felan tanımaz. zaten saydığın çoğu aracın top speed değeri aynı sayılır. Buna gtr da dahil. GTR 315 yapabiliyor. ferrari F430 scuderia çok çok 320 yapsın. porsche 318 yapsın. Ki, bu hızlar harbiden altındaki araç ne olursa olsun, 10 dk dan fazla bu hızda araç süremezsin. Çünkü illaki otobanlarda (dünyada) karşına bir şey çıkar. GTR R35 in 0-100 olarakta bir eksiği yok, kimi test pilotları 3.2 kimiside 3.5 saniyede 100 km hıza ulaşıyor...Yani araç(gtr) harbiden ne ezik, nede vasat bir makina...Safkan süper spor... Gallardonun 2006 versiyonlarını, M6 bile tokatlıyor :) ki M6, GTR-R 35 karşısında dayanabilecek bir makina değil. GTR R35 resmen ´´MEKANİĞİN İLAHİ VERSİYONU´´ gibi bir şey olmuş. Mod yapmaya da bir o kadar uygun bir araç ayrıca (P800 vb). Birde Nissanın ´´PİST´´ başarıları varki Ferrari ağlatıyor Son olarak Nürburgring pistinde ´´BUGATTI´´ tokatladılar bu araç ile(gtr). Dediğim gibi ´´MEKANİĞİN İLAHİ VERSİYONU´´ GTR-R35... Arabaya o kadar ayırabilecek bütçem olsa, ilk işim bu aracı alıp, P800 kiti ile donatıp. 20 sn den kısa sürede 300 e çıkarak eğlenmek olurdu

eğer bu araçta ferrariler gibi ses çıkartıyorsa neden olmasın

• quote:

quote:

quote:

VW Bettle, Mazda 5, Opel Antara, Fiat Panda ve Sedici, Renault Vel Satis, Opel Signum, Toyota Urban Cruiser, Ford Galaxy - Smax (da başarılı sayılmaz), Vw Lupo, ve en üzüldüğüm araba yeni kasa Seat Toledo, Volvo XC70, Daihatsu Materia ve Sirion, Samand markası genel olarak tutmadı e yeni gelen bir kaç çin markası daha tutmadı şu an aklıma gelenler bunlar eğer daha gelirse eklerim

Antara aslında tuttu ama Opel olarak değil. Captiva ile sadece amblemler farklı.

Yok sadece abmlem değil gövde farklı, iç mekanda falan baya farklılıklar var. Alt yapı motor vs aynı. Opel yanlış fiyatlandırmadan başta milletin gözünü korkuttu araç bir daha tutmadı.

Gövde de ufak tefek farklılıklar var.

İlk çıktığı zaman Opel 104.000 istiyordu Antara'ya. Captive 80.000 civarına satılıyordu. Bir de Chevrolet olunca eski Chevrolet gibi sandı herkes.

• Cıtroen lisansı ile üretim yapan

Olcıt-Axel-club12trs ce club 11 rl zaten iki tane modeli vardı.

Şimdide dayımın olcıt aracının resmini vereyim Club12-trs eski arabası olan Club11 rl modeli nin resmi silinmiş malesef veremeyeceğim

Not:Club12TRS 5 viteslidir Club-11rl olan modelin ise 4 vitesli bunlar boxer motorludur genellikle fan soğutmalı olur radyatör yoktur ve parçası bulunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcfacia07 -- 18 Temmuz 2010; 12:52:19 >

• İşte bana hitabeden bir konu
  • Aslında Türkiye şartlarında gereksiz(!)bir konu.
    Canım memleketimde araba budur deyipte binebilceğin ne kadar araba varsa hepsi tutulmuyor.
    Şöyle oturup tutulanları saysak daha kolay gibi:)
    Clio,megane,fokus...
    Memleketimde kargadan başka kuş tanımayan çoook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

Aslında Türkiye şartlarında gereksiz(!)bir konu.
    Canım memleketimde araba budur deyipte binebilceğin ne kadar araba varsa hepsi tutulmuyor.
    Şöyle oturup tutulanları saysak daha kolay gibi:)
    Clio,megane,fokus...
    Memleketimde kargadan başka kuş tanımayan çoook.

Doğru söze ne denir
  • Proton
    Saab
    Renault safrane
    ford scorpio
    renault 25
    renault 5
    renault fuego
    renault vel satis
  • Saab
  • Peugeot 206 sedan (sedan olarak ilginç)
    Volvo XC60 (aracı çok beğeniyorum ama fazla göremiyorum) (Audi Q5il kıyaslanırsa tutmadı)
    Mercedes GLK
    Mercedes R serisi
    Belki biraz erken ama en azından eskisine göre tutmadı Yeni Kia Sorento,
    Ford Ka ve Galaxy
    Lancia Ypsilon
    Audi A5 sportback
    Eskilerden Ford Scorpion
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.