Şimdi Ara

Ülkemiz Toparlanabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen siyaset yapmayalım bu konuda parti ismi bile söylemeyin sadece şu ülkemiz bundan sonra toparlanabilirmi

gezi parkı gibi bi olayı atlattık derken üzerine büyük bir facia ile karşı karşıya geldik acıların paylaşılması yerine siyaseti karıştırdık bir yandan terörle uğraşıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Meclisteki partilerle hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

Meclisteki partilerle hayır

yıllarca bu döngü devam edecek ozaman

• Şuan ki tüm partilerle -> Sanmıyorum. Yeni bir başlangıç gerek bence.
  • Birincisi siyaset yapmayalım demişsin ancak konudaki başlık dahi siyasi.
    İkincisi gezi parkı bir felaket değil şu ana kadar ki en büyük sivil eylemdi.
    Üçüncüsü terörler uğraşmıyoruz, pazarlık ediyoruz.

Kin ve nefretine hakim olamayan insanlarla yönetilip yine kin ve nefretine hakim olamayan bir halk varken bu ülkeden bir halt olmaz. Açık ve net.
  • toparlanır tabii.türk milleti güçlü bi millettir üstesinden gelir
  • Toparlanır inşallah ve temennilerinde o yönde olması gerekir o kadar kaybedilen canların siyasete alet edilmemesi gerekir bence.A partisininde canı cehenneme b ninde c ninde önemli olan orada vefat eden madenciler ve geride bıraktıkları aileleri.Bu olayı kullanıp sukse yapmaya çalışanları Allah kahretsin diyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abdullah gülün artık ağırlığını koyması lazım tayyip bitik son dönemlerini oynuyor bunu bildiği içinde iyice hırçınlaştı.
  • Gelecek partinin işi çok zor. Kamuya ait bir kurum kalmadı.Borç desen uçmuş.Sanayi yok tarım yok,Eğitim yerlerde.Nıufus 100'e yaklaşıyor. .Ataturk gibi namuslu bir lider gelecek 15 yıl el koyacak hükümete herşeyi sıfırdan yeniden kuracak.Belki diyorum.
  • Benim pek umudum kalmadı desem üzülerek

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Birincisi siyaset yapmayalım demişsin ancak konudaki başlık dahi siyasi.

Kin ve nefretine hakim olamayan insanlarla yönetilip yine kin ve nefretine hakim olamayan bir halk varken bu ülkeden bir halt olmaz. Açık ve net.

başlıkta siyasi bir unsur yok ve ben gezi parkına facia demedim büyük bir olay dedim

önyargılarını bir kenara bırak

• quote:

Gercekten objektif ol gezi parkinin bir sivil eylem oldugunu dusunuyor musun? Evet ilk basta olabilir ama is cigrindan cikti bir kere orada da

Mesele gezi parki degil sen hala anlamadin mi ???

• bu ülkede böle bir başbakan varken değil toparlanmak geriye bile gider gidiyoruzda başbakanın solediği artık gelişiyoruz palavralarını kim yer anca başbakanın güttüğü koyunlar yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secman -- 15 Mayıs 2014; 21:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Abdullah gülün artık ağırlığını koyması lazım tayyip bitik son dönemlerini oynuyor bunu bildiği içinde iyice hırçınlaştı.

Abdullah Gülü oraya getiren zaten Tayyip Erdoğan. Son dönemlerini oynuyor dediğin adam hem genel hem yerel seçimler de yüzde elli oy almış adam.

• Akp+chp+mhp. 3 yanlıştan bir doğru çıkar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen_dary

quote:

Gercekten objektif ol gezi parkinin bir sivil eylem oldugunu dusunuyor musun? Evet ilk basta olabilir ama is cigrindan cikti bir kere orada da

Ben de şunu anlamıyorum. Gezi parkının en kabalık ve masum ilk 2-3 gününü millet tamamen görmezden gelip yok sayıyor, ancak sonradan ortaya çıkan bdpli ve komunistlerin yaptıklarını asıl gezi parkı eylemleriymiş gibi gösteriyor. Kabul edin artık gelmiş geçmiş en büyük sivil eylem gerçekleştirildi. Sonrasını bırakın asıl alınması gereken mesaja bakın. Böylesine sinmiş ve korkutulan bir halk ilk defa bu kadar kalabalık ve geniş kitleler halinde sokağa dökülmüşse bundan bir ders çıkarılması gerekiyor.

• RTE gitmedikçe bu ülke düzelmez,hatta daha beter duruma gelecegiz

• Kaçabilen kaçsın valla bu ülkeden adam olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legen_dary

quote:

Mesele hicbir zaman gezi parki olmadi zaten. Kimsede mesele gezi parki demedi. Mesele sisteme, duzene, padisah tayyoya baskaldiristi. Gezi parki sadece bir simgeydi.

• bi 10 yıl geriye gittik zaten bakalım kaç senede toparlanacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.