Şimdi Ara

Ülkeden Nasıl Gidebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Okuma fırsatını geç yakaladım ailemin kötü maddi durumu yüzünden. Şuan toparladık ancak hayat kalitesinin düşmesi, yüksek vergiler ve ülkenin bana sigorta hizmeti bile vermemesine rağmen üstüne para istemesi beni yurtdışı seçeneklerine zorladı. Uluslararası Ticaret bölüm birincisiyim. 3.sınıfım erasmus kazandım ancak üniversite bütçe yetersizliği yüzünden göndermiyor. En minimum harcama ile yurtdışında nasıl yaşayabilirim ya da vatandaşlığını alabilirim. Kafamda bir kaç proje de var. Proje sunup vatandaşlık alabilir miyim? Bildiğiniz organizasyonlar var mı teknofest tarzı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• green kart a başvuracaksın,olursa gideceksin.
    avrupalı,amerikalı bir şirkette çalışacaksın,onlar seni isteyecek gideceksin
    evleneceksin gideceksin
    dini inançlarından dolayı,fikirlerinden dolayı baskı,tehdit,ölüm tehdidi aldığını kanıtlayıp mülteci olarak gideceksin.
    turist olarak gidip gerisini kaçak yaşayacaksın ki artık çok zor otel rezerv.i dönüş bileti kıl tüy istiyorlar.

parasız pulsuz çulsuzsan ingilizceni geliştir 45 50 yaşında bir kadınla evlen git senin için en ucuz yollusu o.
    başka türlü proje mroje hikaye. sende ne varsa adamlarda 2 katı var. kansere çaren falan yoksa kimse takmaz seni.
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan İmkan olsa, sırf kafa dinlemek için Norveç'e gitmek isterdim. Ne kadar süre kalınır bilmiyorum ama, sonuna kadar kalırdım. Çok bunaldım çok.. Bildiğiniz gibi değil.
    Şuan bu dediğimi Emre Durmuş yapıyor.

• Updullah. Gidebilen arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

• En basit çözüm. Hatun bulacaksın. Onunla evlenip üstünden vatandaşlık alcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

En basit çözüm. Hatun bulacaksın. Onunla evlenip üstünden vatandaşlık alcaksın.
    Hocam erken ya. Bir tomorrowlanda katılmadan parti bar caz gezip hayatı yaşamadan evlenmek istemiyorum ya. Ülke bize gençlik borçlu.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Lene sen ceza yemeden 1 hafta gecirdin hayret ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0SonTR0o

Updullah. Gidebilen arkadaşlar yardımcı olun lütfen.
    green kart a başvuracaksın,olursa gideceksin.
    evleneceksin gideceksin
    dini inançlarından dolayı,fikirlerinden dolayı baskı,tehdit,ölüm tehdidi aldığını kanıtlayıp mülteci olarak gideceksin.
    turist olarak gidip gerisini kaçak yaşayacaksın ki artık çok zor otel rezerv.i dönüş bileti kıl tüy istiyorlar.

parasız pulsuz çulsuzsan ingilizceni geliştir 45 50 yaşında bir kadınla evlen git senin için en ucuz yollusu o.
    başka türlü proje mroje hikaye. sende ne varsa adamlarda 2 katı var. kansere çaren falan yoksa kimse takmaz seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

green kart a başvuracaksın,olursa gideceksin.
    evleneceksin gideceksin

Alıntıları Göster
    hiroşima-nagazaki blackpill bombası yapmışsınız hocam

• calısarak. bye.
  • Yabancı şirket prosedürünü anlatabilecek kimse var mı? Kaçak göçek işler bana göre değil.

• İlkokulda 2.sınıftan sonra ortasona kadar kapı kapı kasap sucuğu ayran boza süt sattım orta sona kadar devam ettim.. ilkokul 2 den ortaokul son sınıfa kadar çalıştım..

6bin tl kira gelirim var kendi evimde oturuyorum erken kalkan yol alırmış..

herşeyim var çok şükür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

İlkokulda 2.sınıftan sonra ortasona kadar kapı kapı kasap sucuğu ayran boza süt sattım orta sona kadar devam ettim.. ilkokul 2 den ortaokul son sınıfa kadar çalıştım..

6bin tl kira gelirim var kendi evimde oturuyorum erken kalkan yol alırmış..

herşeyim var çok şükür..
    Hiç yurtdışında tatil yapmak veya gezmek için bulundunuz mu? Bir de bunu ne sıklıkla yapıyorsunuz?

• Hocam şuan ne işle mesgulsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

En basit çözüm. Hatun bulacaksın. Onunla evlenip üstünden vatandaşlık alcaksın.
    O işlerde o kadar kolay değilmiş hocam artık. Yani devlet çok sıkıyormuş o tip şeyler için.

Bana kalırsa gideceğin ülkede yaşayan birini bul. 3-5 sohbetten sona para teklif et beni yanına çağır diye sonra da git.
  • Ancak turist olarak gidebilirsiniz. Tabi sizi diğer insanlardan ayıran zekanız, bilginiz, eğitiminiz yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanKd

Hocam şuan ne işle mesgulsunuz ?
    6bin tl aylık kira gelirim var ev kirası yiyom..
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0SonTR0o

Hiç yurtdışında tatil yapmak veya gezmek için bulundunuz mu? Bir de bunu ne sıklıkla yapıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    hiç yurtdışına çıkmadım.. arada giderim tatile..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.