Şimdi Ara

Ülkede işini en iyi şekilde yapıyor diyebileceğiniz bir kurum varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bu soruya aklım takıldı,ilk ösym geldi güldüm sonra ulaştırma bakanlığı geldi derken körfez köprüsünü hatırladımsgk/ssk maaş ve bes derken eeee kim işini doğru yapıyor?

• Cenaze işleri oda parasını verirsen
  • düşündüm yok
  • Vergi dairesi olabilir belki
  • Bugünün fetocu dünün hocaefendi hazretleri bilmem nelerine peşkeş çekilmeyen kurum kalmadığını,hergun onca tutuklamadan görüyoruz.

Bu yuzden liyakat ile yükselme yerine dayı selamı ile yükselme var kamuda.Bu yuzdendir ki 1 tane bile kamu kurumu işini doğru düzgün yapmamaktadır.

Bu gözler neler gördü.İs için akp den selam isteyen mi dersin,vergi dairesinde tanıdıkların işini öne almamı dersin,kac binlik tapu masrafını az gösterip cebe atan mi dersin tonla anlatırım sana.

Yalnız bunların hepsi fetocu değil.Omurgasızlar karışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlak en değerli erdemdir.bir insanda ilk önce ahlak olacak. neyci olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Cenaze işleri oda parasını verirsen

Cesede tecavüz var,suriyelinin altın diş araması var,gece gece gelip mezarına meyhane yazıp içip küfredeni var.

Bu ülkede kimseye güven yok.😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyanet İşleri Başkanlığı

• Hülooooggggggg

• Kusur ararsan heryerde her zaman bulursun o yüzden boş şeyleri bırakıp ülkeme nasıl en iyi şekilde faydalı olabilirim diye onu düşün bence
    beynini böyle şeylerle harcama
  • belediyenin kaldırımcıları.
    düzenli olarak her sene yeni kaldırım yapıyorlar,milletin eski kaldırımda yürümesine gönülleri el vermiyor.
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    hocam sakin biri iken ankaraya gidip osym de calısan memurları görünce onlara bir şey anlatmaya calısınca benim devreler bozuldu suan sinirli biriyim artık her şeye küfür ediyorum ne güzel ağzımdan küfür çıkmazdı artık paso sövüyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum yöktede var öyle adamlar sonra millet iş arıyor ya o kurumlara bu adamları nasıl almıslar ya sonra gel de burada siz iyi olun deyin ulan orada öyle kurumlarda çalısmayı haketmeyen insanlar oralarda işe girsin bizde ugrasalım öyle mi yok hocam yapacaksın eleştirini kötülüceksin adam olsalar bende överdim övülecek bir kurum bilmiyorum şahsen varsada söyleyin

Ekleme: Size kişisel ithamda bulunmadım hocam ulan filan yazmısım size değil sinirleniyorum aklıma geldikçe aman üzerinize alınmayın benim gördüklerimi görseniz sizde söversiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 1 Eylül 2016; 0:17:45 >
  • Türkiyede doğru düzgün olan 1 şey yok

Varsa işte suyun kaldırma kuvveti felab doğru çalışıyor bu ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane yok :)

• Ösym nin daha hatasız sınav yaptığını görmedim.Her sınav da bazı soruları iptal oluyor...

• Sanki normal halk işini çok düzgün yapıyorda hükümete laf atıyorsunuz.Bu ülkede kimse işini düzgün yapmaz illa bir kaytarma durumu mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

Vergi dairesi olabilir belki

Onun amacı zenginin vergi borçlarını silmek, bu konuda işini gerçekten iyi yapıyor

• Aslına bakarsanız İmkanlar dahilinde kurumlar gayet güzel işliyor.Fakat imkan yaratma kabiliyetleri sıfır."Adım hıdır elimden gelen bıdır" misali.

• İflas Etmenin Yolları kitabını okuyup ülkemize uyarlayın en güzeli. Bu sorduğunuz sorunun cevabı bir kitap.

• kayyum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.