Şimdi Ara

Ülkede çok yanlış var ÇOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı 15 eylül'de açıklama yapıyor, 19 eylül'de teog kaldırılıyor. Birçok kişi sınav sisteminin yanlış olduğunu zaten biliyor ve söylüyordu. Fakat nedendir ki takan veya harekete geçen yoktu. Olay şu, ya biz adam yerine konmuyoruz ya da ülke tek kişiye bağlı. Şuan düşündüğüm 2.si, zira bir dediği iki edilmiyor. Zaten olay sadece teogdan ibarette değil.

    Birde Milletvekili diye seçilenler var. Bu insanları da anlamıyorum, hayır sen ülkene yararlı ol diye seçildin. Neden hep kişi ve kişiler üzerinden siyaset yapıyor bunlar ? Yok Erdoğan bunu yaptı, yok Kılıçdaroğlu atletli, bilmem Bahçeli şöyle diyor. Kişi üzerinden siyasetin tek açıklaması durduğun makamı korumaktır. Sen bilirsin ki yaptığın projeler beş para etmeyecek, saldırdığın insana antipati besleyen gruptan destek alıyım 3 gün daha oturayım koltukta dersin. Yalnız her şeye rağmen konuşabildikleri tek şey milletvekili maaşları sanırım bu zatların, zira gayette iyi anlaşıyorlar(!) bu konuda.

    Dostlarım insanlar ailesi dışındakilere tek bir bağla bağlılar açık söyliyeyim. Buna da menfaat bağı deniyor, çıkar ilişkisi kısaca. Hemen yukarda bahsettiğim insanlar birbirlerini zerre sevmiyorlar ama bir durumda çıkarları varsa beraberler. Belki milyon tane durum var ters giden say say bitmez, benim özellikle bunlara değinmemim nedeni gündem. Sizler ÜLKEYİ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ DEĞİLDE İSTEDİĞİNİZ GİBİ YÖNETTİKÇE bu durum devam edicek. Umarım aklı başında bir nesil yetişirde azıcık insancıl(!) yaşayabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaReis_24 -- 19 Eylül 2017; 20:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 15 yıllık süreç boyunca böyle değildiler. Fakat son 2 yılda eşşeğin cinsel organına su kaçırdılar. Bu kadar hızlı, hesapsız kitapsız, hiçbir çalıştay yapışmadan sistem değişmez. Bunun olacağını biliyorduk. Yani mevzunun bu hale geleceğini biliyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasılki ülke politikaları MGK da belirleniyor eğitim ile ilgili konulara da konunun uzmanı kişiler karar vermeli Milli Eğitim Kurulu MEK diye bi şey oluştursunlar bu tür şeylere onlar karar versin.
  • Bir ülkenin geleceğini belirleyen eğitime, hayatı boyunca eğitimle uğraşmamış insanları getirmek daha iyi değil miydi ya ? Yoksa bunca zaman bu bakanlıklara neden böyle insanlar getirilsin ki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla yanlışlar da giderilecektir,Türkiye yükselen bir güç.İçerideki ve dışarıdaki düşmanlarımıza rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1921 yılında daha ülke savaştayken hatta Yunan taaruzu sonucu düşman Ankara yakınlarına kadar gelmişken miilli eğitim şurası toplabnış eğitimle ilgili kararlar alınmış o toplantıya katılanların hepsi de eğitimci.
    yani o durumda ile eğitim şurası yapılmışken şimdilerde neden yapılmıyor,eğitimle ilgili konuları eğitimcilere bırakmak gerek.
    ama bugün ülkemizde eğitimden,spora her şeye siyasiler karışıyor.
    işte bu yüzden başarısız oluyoruz.
  • Zamanla yanlışlar giderilmeyecek, böyle daha çok bekleriz. Eğitim git gide kötüye gidiyor ne yazık ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagmaMaker

    Zamanla yanlışlar da giderilecektir,Türkiye yükselen bir güç.İçerideki ve dışarıdaki düşmanlarımıza rağmen.

    Ne zaman babo 2023 demi? Kaç sene oldu ömrümüz bitti. Bir ayağımız çukurda hele söyle bana babo ne zaman düzelecek mezerdamı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagmaMaker

    Zamanla yanlışlar da giderilecektir,Türkiye yükselen bir güç.İçerideki ve dışarıdaki düşmanlarımıza rağmen.

    Hayal gorup gorup yazmayin su foruma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.