< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 23 Aralık 2020; 12:46:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkede adam gibi iş olmaması

-
-
-
Aynen öyle. İnanın imkanım olsa bile part time çalışmıyorum. Zaten para birimi çok değersizleşti, bir de part time ayağına full time çalıltırıyorlar ve Türk lirasıyla ödedikleri saatlik ücret kesinlikle zamanımın değerini de karşılamıyor.
NE YAPTIN BANA TÜRKİYE -
1 saat çalışıyorsun bi tavuk döner parası anca. Ya da 2.5 lt bir kola alırsın alsan alsan.quote:
Orijinalden alıntı: Skadi
Aynen öyle. İnanın imkanım olsa bile part time çalışmıyorum. Zaten para birimi çok değersizleşti, bir de part time ayağına full time çalıltırıyorlar ve Türk lirasıyla ödedikleri saatlik ücret kesinlikle zamanımın değerini de karşılamıyor.
NE YAPTIN BANA TÜRKİYE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef böyle bu bir gerçek keşke yapacak bişi olsa bu ülkede sesi çıkanı hemen içeri tıkıyorlar asgari ücretle ev geçindirmek İmkansız birşey sahibi olmak ise hayal sonra birileri çıkar ülke zengin arabalar evler der millet onları alabilmek için karı koca çalışıp yemeden içmeden fazla mesai yapıp bankaya ödüyor -
para kazanmak çok zor ondan dolayı
şimdi tekel bayi açacağım.
gel başında dur
yanlız kefilli senet vereceksin
kefilli senet vermezsen sana güvenemem.
ilk başlangıc 2300 iş oturursa oturduktan sonra aylık 5000tl vericem ve bu konuda da ciddiyim
ben ilan vermişim adam sartları okumadan arıyor veya yapamadığı halde arıyor
onun için işsizlik yok iş beğenmemezlik var.
-
-
Bu siyasetçilerin Allah belasını versin. Kendini siyasetçilere domaltanların da Allah belasını versin.
Onlara hakkımı helal etmiyorum. Vatan hainleri. Para sevdalıları. Tamam zengin olmak istersin de be adam, adam gibi çal bari. Halkı bu kadar fakirleştirecek derecede çalınır mı?
Para sevdalısı pislik herifler. En büyük namussuzluk halkın hayatını çalmaktır! Geleceğini çalmaktır! Onda kendi yurdundan gitme isteği oluşturmaktır! İnşallah hakettiklerini bulurlar.
Bu kadar mı zenginliğe düşkünsünüz be? Gece uyurken rahat mı ediyorsunuz? Hiç mi kalbiniz sızlamıyor?
Ben birisinin hakkını çalsam gece uyuyamam rahatsız olurum adamlar bunu bildiğin hobi olarak yapıyor.
Abi insanlar bu kadar pislik olabilir mi ya...
SİYASETİNİZ DE BATSIN, ATATÜRK EDEBİYATINIZ DA BATSIN, CHP NİZ DE, TUTUCULUĞUNUZ DA HER ŞEYİNİZ BATSIN...
BU X VE Y KUŞAĞINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ONLAR YENİ NESİLE LAF EDECEKLERİNE ÖNCE GERİZEKALI GİBİ OY VERMEMEYİ ÖĞRENSİNLER! BİR GENÇLİK BORCUNUZ VAR BİZE! İNSANLARA BİR ÖMÜR BORCUNUZ VAR!
SİZİN DİN EDEBİYATINIZA TÜKÜREYİM APTAL İLKEL YAŞAM FORMLARI SİZİ...
KENDİN NE HALT EDERSEN ET. AMA HALKI PİSLİĞİNE ORTAK ETME. DEVLETİ SOYMA. İNSANA İNSAN GİBİ DAVRAN. ÇOK MU ZOR BE? CİDDEN 2 GRAM ŞEREFLİ, NAMUSLU OLMAK ÇOK MU ZOR?
TABİ, BENİMKİ DE LAF.. HAYATI PARA KAZANMAKTAN İBARET GÖREN İNSANSILARDAN NE BEKLENEBİLİRKİ?
Hayat anlamsız falan değildir.
Hayatın anlamı; "Bir gün öleceğim zaman cidden şerefli bir insan olarak ölmüş olacağım. Bu dünyaya, insanlara bir şeyler katmış olarak ölmüş olacağım, insana insan gibi davranarak ölmüş olacağım" diyebilmektir! "Oh ne güzel yattım içtim s*çtım bu şekilde geberirim" demek değildir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Aralık 2020; 0:42:24 >
-
Ama köyünde oturan 45 yaşında emekli olmuş , evi tavuğu ineği olan , ilçeden 2 ekmek 2 kilo sebze ile karnını doyuran ak çomarlar için Türkiye günlük güneşlik çünkü köyünde 1800 TL emekli maaşı ile geçiniyor akşamda 1 kuruluş Osman arkasına uyanış Selçuklu tamam benden iyisi yok dünyada hayat bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlarımız yaşamayı bilmiyor malesef. Varsa yoksa iş olmak zorunda. Köleleştirilmişiz. Sen isyan etsen de fayda olmuyor. Bu kadar ekonomik sıkıntı varken mecburen bir başkası kabul ediyor ve senin çalışmam dediğin işe girip çalışıyor. Bu kadar işsiz varken patronlar tabi rahat oluyor. İstediği gibi dayatıyor şartları. Rahat koşullar sağlayan adam gibi işte çalışanlar belki 1% anca vardır. Keşke herkes daha az çalışıp daha yüksek alım gücüne sahip olabilse. Zenginler bunu istemiyorlar. Ne kadar fakir varsa o kadar havalılar ve köle bulmaları da o kadar kolay. Ama burada sorgulanması gereken başka şeyler de var. Mesela asgari ücretle çalışan için işverenin ödediği para 3458 lira, ama çalışana ulaşan miktar 2324 lira. Bu fark niye bu kadar fazla diye de sormak gerekir. Bu çalışma şartlarına göz yuman ve iş kanunu ile zerre alakası olmayan koşullarda iş yaptıranlara hiçbir yaptırım uygulamayan devlete ben neden her aldığım şeyde, her ödememde bu kadar vergi veriyorum demek gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2300 liraya 10-12 saat ayakta kan ter içinde it gibi çalışacaksınız. yeni türkiye. hedef 2023 o tarihe gelince asgari ücrete 16 saat çalışacaksınız. hedef 16 saat haydi türkiyem. malum kişiye ve partisine oy veren karabaşlar yatacak yeriniz yok toprak bile kabul etmeyecek sizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'nin sorunu ucuz iş gücü ve zenginleşmeden yaşlanmak.Toplum olarak değil de bireysel olarak dahi düşünsek sistem sürdürülebilir değil.25 yaşında iş bulamayan genç 45-50 yaşında nasıl iş bulacak.Gençken ailesi bakıyorda yaşlanınca kimden yardım alıcak.O yaşlara kadar nasıl hayatını kurucak.Bu sorunu toplumsal olarak çözmemiz lazım.İş bulup kendinizi kurtarmış olabilirsiniz ama iş bulamayıp sosyal yardımlara muhtaç insanlarla maaşınızı paylaşmak zorunda kalacaksınız.
-
Ülkede iş bulmak bile lüks olmuş bos ver ses etme yardirmaya devam...
![]() |
Bu siyasetçilerin Allah belasını versin. Kendini siyasetçilere domaltanların da Allah belasını versin. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Vatan hainleri. Para sevdalıları. Tamam zengin olmak istersin de be adam, adam gibi çal bari. Halkı bu kadar fakirleştirecek derecede çalınır mı? Para sevdalısı pislik herifler. En büyük namussuzluk halkın hayatını çalmaktır! Geleceğini çalmaktır! Onda kendi yurdundan gitme isteği oluşturmaktır! İnşallah hakettiklerini bulurlar. Bu kadar mı zenginliğe düşkünsünüz be? Gece uyurken rahat mı ediyorsunuz? Hiç mi kalbiniz sızlamıyor? Ben birisinin hakkını çalsam gece uyuyamam rahatsız olurum adamlar bunu bildiğin hobi olarak yapıyor. Abi insanlar bu kadar pislik olabilir mi ya... SİYASETİNİZ DE BATSIN, ATATÜRK EDEBİYATINIZ DA BATSIN, CHP NİZ DE, TUTUCULUĞUNUZ DA HER ŞEYİNİZ BATSIN... BU X VE Y KUŞAĞINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ONLAR YENİ NESİLE LAF EDECEKLERİNE ÖNCE GERİZEKALI GİBİ OY VERMEMEYİ ÖĞRENSİNLER! BİR GENÇLİK BORCUNUZ VAR BİZE! İNSANLARA BİR ÖMÜR BORCUNUZ VAR! SİZİN DİN EDEBİYATINIZA TÜKÜREYİM APTAL İLKEL YAŞAM FORMLARI SİZİ... KENDİN NE HALT EDERSEN ET. AMA HALKI PİSLİĞİNE ORTAK ETME. DEVLETİ SOYMA. İNSANA İNSAN GİBİ DAVRAN. ÇOK MU ZOR BE? CİDDEN 2 GRAM ŞEREFLİ, NAMUSLU OLMAK ÇOK MU ZOR? TABİ, BENİMKİ DE LAF.. HAYATI PARA KAZANMAKTAN İBARET GÖREN İNSANSILARDAN NE BEKLENEBİLİRKİ? Hayat anlamsız falan değildir. Hayatın anlamı; "Bir gün öleceğim zaman cidden şerefli bir insan olarak ölmüş olacağım. Bu dünyaya, insanlara bir şeyler katmış olarak ölmüş olacağım, insana insan gibi davranarak ölmüş olacağım" diyebilmektir! "Oh ne güzel yattım içtim s*çtım bu şekilde geberirim" demek değildir! |
Ama köyünde oturan 45 yaşında emekli olmuş , evi tavuğu ineği olan , ilçeden 2 ekmek 2 kilo sebze ile karnını doyuran ak çomarlar için Türkiye günlük güneşlik çünkü köyünde 1800 TL emekli maaşı ile geçiniyor akşamda 1 kuruluş Osman arkasına uyanış Selçuklu tamam benden iyisi yok dünyada hayat bu |
NE YAPTIN BANA TÜRKİYE |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X