Şimdi Ara

Ulead Video Studio Kullanımı (Videolu Anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
88.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düzenlediğim videoyu youtube ye upload edeceğim.

hangi formata dönüştürme yapmamı önerirsiniz.

bir iki tane formatta youtubeye ekledim sonuç felaket.

siz ne önerirsiniz. ?
  • sevgili dejaay, bana ulead video studio 11 plus la ilgili yardimci olabilir misiniz lütfen!?!
    uvs 11 plus ile resimlerimizden olusan bir slayt gösterisi hazirladik. bu gösteriyi dügünümüzde oynaticaz. gösteriyi dvd formatinda yazdirmam gerekiyor. fakat program dvd brennerla kontakt kurmuyor, dvd brenneri bi şekilde tanımıyor. ben share altında create disc diyorum, önizleme yapabilecegim pencere aciliyor, sonra ayarlari kendime göre degistiriyorum. next e tikliyorum ama hic birsey degismiyor, hala önizleme yapacagim pencere karsimda...birkac defa next e de tiklasam, beklesem de hicbir hareket olmuyor. programi kaldirip tekrar yükledim ama durum ayni. isletim sistemim windows vista ama bununla bi ilgisi olabilecegini sanmiyorum. gösteriyi mutlaka bu sekilde dvdye yazmak istiyorum cünkü önce mpeg formatinda kaydedersem görüntü kalitesi cok düsüyor.
    ne yapabilecegim hakkinda yardimci olabilirseniz cok sevinirim!

tesekkürler
    Sez

• Ben linkleri yenilemenizi rica ediyorum... İndirmeyi beceremedim de...
  • dejaay
    Kıdemli Yarbay

kardeş ben senin verdiğin linklerden indiremedim Ulead VideoStudio 11 kullanımı. msn adresim raziysan@hotmail.com eklersen yardımcı olursan çok sevinirim
  • linkler ölmüş
  • Arkadaşlar bende bir tane dv camera var samsung marka ve kasete kayıt yapıyor. Ben bu kasetteki kayıtları capture yaptığımda 60 dk lık bir video aşağı yukarı 15 gb falan yer kaplıyor. Bu dosyaların boyutlarını 3 gb a kadar düşürüyorum ama bu defada görüntü kalitesi çok kötü oluyor. Kullandığım program nero. Bana bu videoların kalitesi bozulmadan daha düşük boyutlarda bilgisayara kayıt edeceğim hangi programı veya yöntemi önerirsiniz?

Kolay gelsin.
  • O videoları 60 dk yerine 10ar dk yaparsanız uleadda kolaylıkla halledebilirsiniz daha sonra o küçülttüklerinizi aynı video içinde birleştirirsiniz
  • şimdi yükledim inşallah kullanması kolaydır
  • kullanımı çok hantal sildim
  • Hantal derken hangi programa göre söylüyorsunuz???
  • movie maker a göre ama

şimdi sony vegas yüklü gerçekten profesyonel ama zor tabi
  • movie makerla yapabileceklerinizi düşününce :) bu sonuç normaldir....çeyreği bile etmez uleadın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

movie makerla yapabileceklerinizi düşününce :) bu sonuç normaldir....çeyreği bile etmez uleadın....

Movi maker mı

Link yenilenmiştir. Eski bir program ancak yeni programı kullanacak arkadaşlar videoyu izleyerek bir fikir sahibi olabilirler.
  • Teşekkürler işime yaradı
  • Benim için çok yararlı oldu, emeğinize çok teşekkür ederim.
  • @dejaay

benim elimde yaklaşık 500'e yakın video var ve bunların hepsine aynı resimi aynı ölçüde yerleştirmem gerekiyor ama tek tek yapması çok zor. hepsini aynı anda yapmanın bir yolu var mı?
    veya bu dediğimi yapabileceğim bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

@dejaay

benim elimde yaklaşık 500'e yakın video var ve bunların hepsine aynı resimi aynı ölçüde yerleştirmem gerekiyor ama tek tek yapması çok zor. hepsini aynı anda yapmanın bir yolu var mı?
    veya bu dediğimi yapabileceğim bir program var mı?

Evet tek tek yapmak zor olacaktır. Hepsini aynı anda yapan program var mı bilmiyorum. Uleadda da yok diye biliyorum.
  • uleadin kendindeki video efectleri cok dandik, acaba daha profesyonel tarzda cinema efecktleri eklememiz mumkun degil mi sonradan.
    internette baktim ama bulamadim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

uleadin kendindeki video efectleri cok dandik, acaba daha profesyonel tarzda cinema efecktleri eklememiz mumkun degil mi sonradan.

Evet ben de aramıştım zamanında (paket falan var mı diye) ama bulamamıştım.

Diğer programlara falan göz atmalısınız. (mesela sony vegas)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

uleadin kendindeki video efectleri cok dandik, acaba daha profesyonel tarzda cinema efecktleri eklememiz mumkun degil mi sonradan.

Evet ben de aramıştım zamanında (paket falan var mı diye) ama bulamamıştım.

Diğer programlara falan göz atmalısınız. (mesela sony vegas)

çok şey beklememek lazım uleaddan...yoksa kullanımı da böyle kolay olmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.