Şimdi Ara

Ulead Video Studio Kullanımı (Videolu Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
88.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok tesekkuler bende setu var ma nasıl oldugunu bılmıyordum kulnılmasını ogrencem.ç...:DDDD::D:D:D:D
  • çok teşekkürler.Allah razı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep6

çok teşekkürler.Allah razı olsun.

Rabbül alemün senü bir ömür mutlu eğlesin.. Cennete gidesin inşallah..
    Haaaak pühhhh..
  • video varsa çok işime yarayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: caligula

video varsa çok işime yarayacak

Varsa derken ?
  • Teşekkürler, bu programla iki küçük dvd yi tek büyük dvd yapabilir miyim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianca

Teşekkürler, bu programla iki küçük dvd yi tek büyük dvd yapabilir miyim acaba?

BU dvdlerin boyutuna,videonun uzantısına,süresine bağlı bir durum..
  • hocam paylaşım için tşk emeğinize sağlık...

Arkadaşlar benim bir sorunum var ve herkezden yardım bekliyorum

Ulead VideoStudio 11 kullanıyorum gerçi 12 sinide kullandım fakat videomu hazırladığım zaman ön izlemede flu oluyor?

netlik bir anda kayboluyor ve ben videomu tamamlayamıyorum bu netlik olayını halletmenin yollarını arıyorum bu konuda acil yardımlarınızı

bekliyorum.

yardımlarınız için şimdiden tşk ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzkaldik

hocam paylaşım için tşk emeğinize sağlık...

Arkadaşlar benim bir sorunum var ve herkezden yardım bekliyorum

Ulead VideoStudio 11 kullanıyorum gerçi 12 sinide kullandım fakat videomu hazırladığım zaman ön izlemede flu oluyor?

netlik bir anda kayboluyor ve ben videomu tamamlayamıyorum bu netlik olayını halletmenin yollarını arıyorum bu konuda acil yardımlarınızı

bekliyorum.

yardımlarınız için şimdiden tşk ederim...

Öncelikle videoyu bilgisayara hangi yolla aktarıyorsunuz?
    İşlemek istediğiniz videonun dosya türü nedir ? (avi, mpeg,mpeg2..vs)
    Ve işlediğiniz videoyu hangi formata çeviriyorsunuz? (dvd, vcd,mpeg..vs)
    Biraz daha ayıntı verin lütfen
  • slm...

ulead video studyosunu masa üstünden açıyorum

image kısmından resimleri alıyorum yerleştiriyorum

kendi ekranında hiç bir işlem yapmadan clip yada proje kısmından oynat diyorum o anda ekranda olan net resim oynat dediğim an flu oluyor...

ilk başta demo kullandığım ulead corel video 12 idi ilk kurulum çok netti fakat süre doldu ve format çektim

ondan sonra ne olduysa oldu ve bir türlü netlik elde edemedim. gittim korsan yazılımını aldım fayda etmedi yani daha kayıt aşamasına geçmeden işlem

sırasında oynat dediğim an flu oluyor .... benim pc vısta temalı benim pc de olmayınca xp üzerinde denedim yine olmadı oynat dediğim an flu oluyor...

yani daha kayıt aşamasına geçmeyi bırakın efekt bile vermiyorum sadece resimi koyuyor clip veya projeden oynat diyorum...

umarım açıklamalı olmuştur olmamışsa tekrardan anlatırım hatta resimli anlatım bile hazırlarım yeter ki yardım edin

herkezin emeğine tşk ederim

• @yavuzkaldik programı açtığınızda fotodaki işaretli kısım sizde nasıl?
     Ulead Video Studio Kullanımı (Videolu Anlatım)

Bir de bu flu görüntü fotoları işledikten sonra da devam ediyor mu? Bütün fotolarda mı aynı sorun var.?
  • ben programı kaldırmıştım kurup size resimli bi anlatım hazırlamam gerekiyor

sizde haklısınız bu tarz anlatımla bi yere gelemem ama yardımın için çok tşk ederim resimleri hazırlayıp sana düncem

emeği geçen herkeze tşk ederim saygılar....
  • hocam valla ben bu forma resim ekleyemedim RapidShareden download edersen sevinirim

http://rapid share.com/files/191196257/anlat__305_m..jpg.html
    arada boşluk var
    ( rapid Share) ayrı

emeği geçen herkeze tşk ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzkaldik -- 29 Ocak 2009; 19:23:32 >
  • quote:

hocam valla ben bu forma resim ekleyemedim****den download edersen sevinirim

arada boşluk var
    ( rapid Share) ayrı

bilgisayarınız görüntü çözünürlüğü nedir? . 1024*768 yapıp deneyiniz. Ayrıca yenileme sıklığını da 85hertz yapmayı deneyiniz.

Olmazsa ekran kartı sürücünüzü yendien yükleyiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

hocam valla ben bu forma resim ekleyemedim****den download edersen sevinirim

arada boşluk var
    ( rapid Share) ayrı

bilgisayarınız görüntü çözünürlüğü nedir? . 1024*768 yapıp deneyiniz. Ayrıca yenileme sıklığını da 85hertz yapmayı deneyiniz.

Olmazsa ekran kartı sürücünüzü yendien yükleyiniz.

85hertz yap demişsinde hocam o nereden yapılıyor.????????

• quote:

85hertz yap demişsinde hocam o nereden yapılıyor.????????

masaüstü sağ tık/özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 24 Şubat 2009; 18:04:16 >
  • tşkler hocamguzel paylasım
  • Sagolasin dostum güzel calisma tessekürler.Fakat su anlatan eleman uykudan yeni kalkmis yada zorla anlatiyor gibi geliyor sesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

Sagolasin dostum güzel calisma tessekürler.Fakat su anlatan eleman uykudan yeni kalkmis yada zorla anlatiyor gibi geliyor sesi

Eeee uleadla uğraşmak o kadar da kolay değil.. Uykusunun gelmesi normal..
  • move maker uleadın yaptığı işi yapmaz mıdır acaba hani okadar profesyonel olmayanlar için, bir de sony kameralara ait kendi programı var cd. ile birlikte geliyor.

dün akşam kadar ulead için ilaç aradım ama bulamadım, yani şartmıdır değilmidir bu işin acemisiyiz bizim için türkçe olmasıda bir avantaj move makerin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.