Şimdi Ara

ULEAD VİDEO STUDİO 7 SE DE DVD YAZMAK 5 SAAT SÜRDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU PROGRAMI KULLANANLAR YADA BU PROGRAM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR, YA DVD YAZMAK SAATLERCE SÜRER Mİ? HANGİ FORMATTA CAPTURE YAPACAĞACIZ DV Mİ? MPEG Mİ? DVD Mİ? AVİ Mİ? DV FORMATINDA CAPTURE YAPIYORUM DVD YAP DİYORUM SAATLERCE SÜRÜYOR. DİĞER FORMATLARDA DA AYNI ŞEKİLDE OLUYOR. BİR DE CAPTURE YAPTIĞIM DOSYAYI NERO NEDEN DVD YAPMIYOR? UYGUN OLMAYAN DOSYA BİÇİMİ DİYOR? BİR KAMERA ALDIK BAŞIMIZA BELA OLDU.. KAMERAM CANON 850İ

• ulead ile önce dv formatında capture yapılır bu dv formatını nero tanımaz bunun için uleadın share bölümünde create dvd 'yi seçerek dvd prosesini başlatmalısınız. bu işlem sırasında dv kayıt önce mpeg2 formatına sonra da vob lara dönüşerek dvd olarak yazılır. esas süre dv nin mpeg2 ye dönüşümünde harcanır. dvd kaydı çok daha kısa sürede olur. dediğiniz 5 saatlik süre bunların toplamıdır bilgisayarın gücüne göre değişir ama yine de o kadar sürmemesi gerekir.

syg.

Düzeltme: ulead ile direk mpeg de yapabilirsiniz ancak kalite yönünden ben önce dv sonra mpe2'yi tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 26 Ağustos 2005, 9:32:28 >
  • PC donanımınızla ilgili bilgi verebilir misiniz?
    İşlemci-anakart-ram-hdd kaçlıktır? ya da laptop mu kullandınız?
  • celeron 2000
    msi 865 pe
    512 400mhz
    80 gb samsung
    safir 256 mb 9600 xt
    donanım ne kadar fark eder? mesala benim hangi donanımım ne olsa süre ne olur?
  • Ben de ulead 9.0 kullanıyorum.Önce dv formatında capture yapıp daha sonra share kısmından create yi seçip (yine burada dvd,vcd, svcd vs seçeneklerini sunuyor)ister dosya oluşturabilirsin ister direk olarak cd ye aktarabilirsin.Ama hiç bir zaman o kadar uzun sürmedi.3-4 cb lık bir görüntüyü ortalama 0.5-1 saat arasında hallediyor.
  • Donanım aslında çok farkeder. Özellikle işlemci video u encode ederken full çalışır. Ama sizinki de idare eder. Benim de benzer bir pc im var amd 2500, 512 dual ddr, 80gb hdd msi anakart ve iee1394 kartı kasetten aktarım hariç 1 saatlik video u yaklaşık 2-2.5 saatte DVD ye yazdım. 5 saat gerçekten biraz fazla, nerde daha fazla zaman harcıyor ona bakmak lazım. belki DVD yazıcı da problem var belki de yazılım sorunu. Ayrıca şunu da ekleyeyim; yazma işlemi başlattıktan sonra DVD yi çıkarana kadar PC de başka hiçbir işlem yapmamanız gerek. Şu donanımla kesin şu kadar saat diyemeyiz.
  • Ulead 9.0 ile dv formatında capture yapıyorum,daha sonra ulead DVD moviefactory 3.5 ile dvd formatına çeviriyorum. Sonuç mükemmel... Tüm bunları yapmak 3 saat alıyor. E tabi ben birde efektler ekliyorum, herhalde ondan dolayı uzun sürüyor.... Bendeki sistemde seninki ile aynı aşağı yukarı... Bi yerlerde yanlışlık yapmayasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulead 9.0'un 30 günlük sürümünü,full haline getirbiliyormuyuz ?
  • e bende var... Üstelik 30 günlük falan değil,full kullanımlık... Gerçekten muhteşem bi program,aldığım performans çok çok iyi...
  • Peki ben nasıl Full yapabilirim ??
  • Biraz crack sitelerini dolaş bulursun. Burda bu konuda link vermek yasak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.