Şimdi Ara

Ulead Photo Express - Win 7 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal Ulead Photo Express programlarının hiçbirini,yükleme esnasında hatasız kurulmalarına rağmen, Win7 işletim sistemli bilgisayarımda çalıştırmayı başaramadım.İşin kötü tarafı herhangi bir hata komutu vermemesi.Aynı Setup CD'leri diğer işletim sistemlerinde hatasız şekilde çalışmakta.Hiçbir yerde bu konuyla alakalı doğru dürüst bir bilgiye rastlamadım.Sorunun kaynağı nedir,Win7 ile alakalı ise çözümler nelerdir?Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun kalırım;

• Göz önünde olması amacıyla,son kez yukarı taşıyorum.Yardım gereken bir konu,yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
  • çalışmıyor dediğiniz tıklıyorusnuz ve hiç hareket olmuyormu ?

benim donanımhabere üye olmamın sebebi budur...

k lite codec kurduysanız program çalışmıyor bilginiz olsun ..

quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: baranel

aradaki farkı size çöyle anlatayım, pal ve ntsc formatı muhtemelen ntsc yani daha canlı renkler,pal daha soluk'tur ama tr standardı paldır,size power dvd'nin son sürümünü öneririm,aynı canlı renkleri bulabilirsiniz.

dostum emeğin için teşekkürler yalnız ben bunu kurunca kullandığım Ulead Photo Express 6.0 çalışmıyor nedendir anlamadım ....sırf bu sorunumu çözmek için üye olmuştum foruma

http://forum.donanimhaber.com/m_29142381/tm.htm

ilk mesajım
    http://forum.donanimhaber.com/m_3139662/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 15 Mayıs 2010; 18:25:45 >

• Aynen öyle hocam,tıklıyorum ve değişen hiçbir şey yok.K-Lite Codec Pack kurulu,hemen deneyeceğim.İlginiz için ayrıca teşekkürler
  • Maalesef sonuç alamadım.Ayrıca şimdi anımsıyorum ki,Xp işletim sistemi kullandığım zamanlarda da K-Lite Codec ve Ulead aynı anda bilgisayarımda sorunsuz çalışmaktaydı.Hala Win7 ile alakalı bir sorunmuş kanısındayım.Tekrar teşekkür ederim.
  • En son sürümü kurun.Ya da yönetici olarak çalıştırın veya uyumluluğu xp ye getirip çalıştırmayı deneyin.
  • k lite yi sildikden sonra uleadın ikona sağ tıkla uyumluluk modundan xp seçip çalıştırmayı dene

...k lite yi sildikten sonra pc yi yeniden başlatmayı unutma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game Maker 8.0 Pro
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xp modunda çalıştırarak çözdüm.Xp modunu yüklemek ve çalıştırmak epey vaktimi alsada en azından çözümün ne olduğunu öğrendim.Teşekkür ederim;
  • Program açılıyo ama kasma var.Çözemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom Rush

Program açılıyo ama kasma var.Çözemedim?

Tam randıman almak imkansız,sonrasında bende de aynı sorunlar başladı.Alternatif programlardan başka çözüm yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.