Şimdi Ara

ulead photo shop acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim sorunum creative cd sinin içindeki ulead photo shop my custom edition hakkında

bu resim programı önceden çalışıyordu birdenbire çalışmamaya başladı ikona tıkladığım zaman hiçbirşey olmuyor ..windows görev yöneticine baktım programı çalışıo gösterior ama akranda bişey yok sırf bunun için format attım xp proff yükledim ama değişen bişey yok acrobat ..ları falanda kurdum bişey yok sorun aynı bilgisi olan yardım edrse sevinirim.....teşekkürler

bu arada pc intelp4. 120gb 128 ekran kartı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 19 Kasım 2005, 15:50:43 >

Sanırım program da bir sorun var bence makinan da bir sorun yok.Sen internetten indir istersen birde o prgramı ama hangi amaçla kullanıyorsun onu bir yazarsan eğer ona alternatif çok fazla program var, yardımcı olamaya çalışayım.
  • resim programı o... ve sorunda yok cd de arkadaşımda çalışıyor foprmat attığım zaman çalışıyor ama bişey yüklüyorum ondan sonra çalışmıyor daha ne oldunu bulamadımmm hangi program açılmasını engelleyebilir ki anlamadım gitti

Orjinalden alıntı: nihat1551

bu sorun çıkalı 6 ay oluyor hala çözümü bulamadım ilk sorduğum zaman onbaşıydım bu sitede albay olacam gene çözemeyecem ya ona yanıom valla

kurcalarken mesajımı buldum

çözümüde bulmultum k lite mega codec den çalışmıyormuş age mega codec kurdum düzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macro Recorder Hakkında...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.