Şimdi Ara

K-lite Codec Pack Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film izlemek için bilgisayarınızı yormayan bir yazılım arıyorsanız K-Lite codec Pack'i öneriyoruz. Güncellenen sürümünde önemli değişiklikler var. İndirin, kullanın.

Windows ile beraber gelen Media Player, bilgisayarda film izlemek için hem eksik kalır hem de o anki performansınızı ciddi anlamda zorlar. Hem codec sorununu hem de performans problemini aşmak için size önereceğimiz yazılım; K-Lite Codec Pack. Bu yazılım paketi ile beraber gelen Media Player Classic, kullanması en kolay medya oynatıcılardan biri olarak gösterilebilir. Bugün yenilenen yazılım, yeni nesil teknolojileri de destekleyerek kullanıcılara çok daha fazla seçenek sunabiliyor.

Yenilikler
    Çoklu çekirdek desteğini güncelleyen yazılım, H264 ile sıkıştırılmış olan yüksek çözünürlüklü video dosyalarını çok daha performanslı oynatabiliyor. Diğer codec'lerin (çözücü) de güncellenmesiyle K-Lite Codec Pack 4.53 sürümüne yükseltilmiş durumda.

http://r a pidshare.com/files/185152679/klcodec-453f.exe

• Sanırım bu beta sürümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Sanırım bu beta sürümü.

http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/tech/
    beta değil
  • paylaşım için teşekürrler deneyelim bakalım
  • dosyaların biri 19,6 diğeri 15,5 mb???
  • quote:

Orjinalden alıntı: heronur

dosyaların biri 19,6 diğeri 15,5 mb???

Real Alternative fazlalığı var ek olarak sanırım klite mega da
  • 2sini de indirdim ama hangisini yüklesem die bakınıyorum :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: heronur

2sini de indirdim ama hangisini yüklesem die bakınıyorum :S

kite mega yüklersen

(.rm .ram .rmvb .rpx .smi .smil)uzantılı gibi RealMedia dosyalarını da açar
  • bende bu yazılımı bilmeyip benden isteyip kur diyenlerin sayısı arttıgı için resimli anlatım hazırladım, sizdende isteyen olursa bunu gönderin yeter.

• hocam k-lite kurdum lakin daha önceden yüklü olan divx player 7.0 da daha gerçekçi aldığım renkler, k-lite ile daha sarımsı bir hal aldı...
    öyle ki aynı mkv formatlı videoyu hem divx playerdan, hem de windows media player clasicten açtığım zaman farkı daha iyi anlıyorum... gelin görün ki divx player da türkçe alt yazı desteği vermediği için işimi görmüyor :S
    ne yapmalıyım sizce bi el atın lütfen...?
  • aradaki farkı size çöyle anlatayım, pal ve ntsc formatı muhtemelen ntsc yani daha canlı renkler,pal daha soluk'tur ama tr standardı paldır,size power dvd'nin son sürümünü öneririm,aynı canlı renkleri bulabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

aradaki farkı size çöyle anlatayım, pal ve ntsc formatı muhtemelen ntsc yani daha canlı renkler,pal daha soluk'tur ama tr standardı paldır,size power dvd'nin son sürümünü öneririm,aynı canlı renkleri bulabilirsiniz.

dostum emeğin için teşekkürler yalnız ben bunu kurunca kullandığım Ulead Photo Express 6.0 çalışmıyor nedendir anlamadım ....sırf bu sorunumu çözmek için üye olmuştum foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

dostum emeğin için teşekkürler yalnız ben bunu kurunca kullandığım Ulead Photo Express 6.0 çalışmıyor nedendir anlamadım ....sırf bu sorunumu çözmek için üye olmuştum foruma

hocam rica ederim, dostum esasen bu soru için, yeni üye olduğunuzu pek inanandırıcı bulmuyorum. ve k-lite ile benzer sorun yaşayan arkadaşlar için yazıyorum. kodec paketleri daha çok tv kartı yazılımları, ve benzeri görüntü yazılımlar'ını çalışma prensiplerini bozabilir. ne yapmak lazım, tam tersini yapıp, ilk kodec paketini,üzerine yazılımı kurmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 5 Şubat 2009; 12:54:25 >

• K-Lite Mega Codec Pack Full Sürümlerinin en güncel versiyonunu alttaki linkten takip edebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

hocam rica ederim, dostum esasen bu soru için, yeni üye olduğunuzu pek inanandırıcı bulmuyorum. ve k-lite ile benzer sorun yaşayan arkadaşlar için yazıyorum. kodec paketleri daha çok tv kartı yazılımları, ve benzeri görüntü yazılımlar'ını çalışma prensiplerini bozabilir. ne yapmak lazım, tam tersini yapıp, ilk kodec paketini,üzerine yazılımı kurmak.

yeni üye olmadım ilk üyeliğimi bu sorunumu çözmek için aldım

• tamam dostum. aynen bende böyle bir sorun için üye olmuş bulundum bidahada kopamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

aradaki farkı size çöyle anlatayım, pal ve ntsc formatı muhtemelen ntsc yani daha canlı renkler,pal daha soluk'tur ama tr standardı paldır,size power dvd'nin son sürümünü öneririm,aynı canlı renkleri bulabilirsiniz.

14 Haziran 2005; 14:14:25

http://forum.donanimhaber.com/m_3139662/mpage_1/f_/key_//tm.htm

sene geçti ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Mayıs 2010; 10:59:56 >

• liontech16 bu verdiğin linkte 3 adet download var kardeş hangisini indireceğiz hangisini kuracağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_Halil -- 16 Mayıs 2010; 0:47:48 >
  • Hatta diyeceğim'ki k-lite işletim sistemimi bile kilitledi, buyrun link.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39212507/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39212507
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

liontech16 bu verdiğin linkte 3 adet download var kardeş hangisini indireceğiz hangisini kuracağız ?

link
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.