Şimdi Ara

Ulaşımın Ücretsiz Olduğu Ovacık'ta, Komünist Başkan Yeni Otobüs Aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaşımın ücretsiz olduğu Tunceli Ovacık ilçesinde TKP'li belediye başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, ilçede uzun yıllardan beri hizmet veren halk otobüsünün eski olması ve ihtiyacı karşılamaması nedeniyle 339 bin TL değerinde yeni bir halk otobüsü aldı.

339 bin TL değerindeki 2015 model halk otobüsünün 170 bin TL’si kredi 169 bini ise belediye bütçesinden ödenerek satın alındı.

Yolcu kapasitesi 106 olan yeni halk otobüsünün alınması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ovacık halkının yıllarca ezildiğini ve iyi şeylerden mahrum kaldığını ifade eden Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, “Mevcut hizmet veren otobüsümüz eski ve kapasitesi yeterli olmadığı için vatandaşlarımız sorunlu bir şekilde yolculuk yapıyordu.Bu durum bizi rahatsız ettiği için vatandaşların daha konforlu bir şekilde seyahat etmeleri için büyük otobüs almaya karar verdik. Otobüs, eskisi gibi vatandaşları ücretsiz taşımaya devam edecek. Umarım bu otobüs vatandaşlarımızın sorununu çözer. Halkımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

Ovacık ilçe merkezinde bulunan Konuklar ve Ovamkent mahallelerine sefer yapacak olan otobüsün ilk seferini Belediye Başkanı Maçoğlu yaptı.

Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, ilçedeki Hazine’ye ait yaklaşık 650 dönüm araziye nohut, kuru fasulye ve patates ekmiş, nohut ve fasulyeden elde ettikleri gelirle ilçede yoksul ve durumu iyi olmayan 100 aileye çeşitli yardımlarda bulunmuş, 78 üniversite öğrencisine de burs vermişti.

http://www.cnnturk.com/turkiye/ovacikin-komunist-baskani-ilceye-yeni-otobus-aldi

Keşke bizim belediyeyide bu adam yönetse

• Denize düşen yılana sarılır diyorsun ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Denize düşen yılana sarılır diyorsun ha

Komik olan ne anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Komik olan ne anlamadım ?

ilkokul mezunu ile lisans mezunu ayni seylere gulmezler.

• quote:

Ne alaka? Adam ne guzel icraat yapmis iste?

• Ne gerek var böyle şeylere? Yapacaksın 1.5 lira ilk binişi, aktarlamalar da 50 kuruş. Sonra bakın İstanbul'da bu kadar bizde bu kadar, ucuza biniyorsunuz şükür edin diyeceksin. Sonra bütün gelirleri bir şekilde döndürüp dolaştırıp cebine sokacaksın. Bu millet öyle seviyor. Ücretsiz toplu taşıma ile yeni otobüs almışsın, ekip biçip gelirini de öğrencilere dağıtmışsın ne fayda? Verecen zammı, yüklenecek tepelerine, bağırıp çağıracaksın, halk bunu seviyor. Hizmet bunların neyine?
  • Mr. Hyde kullanıcısına yanıt
    bunda guluncek birsey yokki belediye baskanligi cikar icin yoktur vatandasa hizmet icin vardir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke bütün bb ları bu adam gibi olsa.
  • adam dersim felan demiş belediye sitesinde.

böyle küçük bir şehirin belediyesi bile bunu yapabiliyor demek halka gerçekten hizmet edebiliyor onların yararlanacagı işler yapabiliyor

benim kendi memleketimdede

belediye ana caddedeki kaldırımları parayla doktorun bırıne kiralamış 1 mılyon karsılıgında sanırım yol boyu ucretlı park yaptı adam belediyeye ödemesi gereken parayıda ödememiş 1 sene sonra işlettiği parayla kayboldu gitti. kimseyede bişiy demedi.

efendime söyleyeyim sonra park yerı dogru duzgun olmayan caddelerı daracık ve gelısı guzel olan bu sehrımde baktıkı belediye halk para verıyor bu sefer kendisi aldı işletiyor yıne bır fırmaya vermıs ama fırma beledıyeye calısıyormus sanırım beledıye ısletıyo dedıler . kucuk sehırde fatura odeme yerlerının oldugu ana magazaların oldugu kısaca mecbur gıtmek zorunda kaldıgın caddelerde dahıl tum yer ucretlı olmus oncekı kiralayan belediye başkanıda ak partiliydi bu gelip kendine kiralayanda ak partili yaptığı icraatı söyleyeyim. peki para almayı biliyor ? KOCA BİR HİÇ

yerleşim yerleri yıllardır aynı ve alışılmış olmasına rağmen uyumsuz uyumsuz trafik kuralları koymus kenar mahallelere saçma sapan yerlere eds koymuş yıllardır insanlar o yolu kullanıyor yanı bu alısılmıs ordan gıtmese cok sacma bır yerden gıdıcek baska yol yok adam ters yon demıs yollardakı logar kapakları boyum kadar derınlıkte cukurlar vs hak getire arabanın ıkıde bı rotbalansa gıtmesı gerekıyor . saçma sapan trafık kuralları koydu yıllardır aynı gidişat hiç bir çalışma vs yok sadece sokaklara suslu lamba taktı . almanyada avrupada adamlar logar kapagı 2cm aşağıda dıye orayı kompe sokup cm cm olecerek yola 0 yapıyorlar .

• Dersim insanı diğer insanlara benzemezHelal olsun başgana, bizim gurur kaynağımız.
    Komün sistemi görün bu haberden arkadaşlar, önyargılarınızı kırabilmek Maçoğlu başkanın en büyük hedefidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Che. -- 18 Mayıs 2016; 0:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Che.

Dersim insanı diğer insanlara benzemezHelal olsun başgana, bizim gurur kaynağımız.
    Komün sistemi görün bu haberden arkadaşlar, önyargılarınızı kırabilmek Maçoğlu başkanın en büyük hedefidir.

Komünist veya değil. Güzel icraatler bunlar.

• Bu başkanın icraatları orada yaşamasam bile orada yaşayan halk için beni memnun etmiştir. Ayrıca hazineye ait arazilere ektiği bakliyatın kazancı ile genç arkadaşlara eğitim için burs sağlaması ayrıca bir şekilde memnun etmiş ve gururlandırmıştır. Umarım eğitimi alan arkadaşlarda hangi zorluklarla karşılaşırlarsa karşılaşsınlar bu başkan gibi vatandaşını düşünür ve takdiri hak ederler. Gerçekten saygı duyuyor, her başkanın yapması gereken halka hizmet unsuruna öncelik ettiği için teşekkür ediyorum.
  • oyunu bozuyor. yakinda bir sekilde postalanir.
  • quote:

Dersim insanı diğer insanlara benzemezHelal olsun başgana, bizim gurur kaynağımız.

Komünizm çok uç bir sistem ama en azından sosyalizm olsa çokta güzel olur. Ama Türkiyede niyeyse olmuyor işte
  • Gurur duydum bir kez daha Memleketimle. İnsanlar bilincli olsa ulaşım çok cuzi fiyatlara çekilebilir. Ama gel görki bunlarda bilinç ne gezer 15 tl yapsalar bir bahane bulur gene savunur malum zihniyeti

• ne yani tunceliyemi gidelim (Ismi Tuncelidir dersim mersim kersimi bilmem neyse turk dilince onu soyleyin ) Oldum olasi sevmem koministleri ve o duzeni inanc sistemini red eden markist duzeni pek sevmiyorum ufacik bir beldeyide istanbulla bir

tutmak gulme sebeblerinden biri tunceli zaten 1 avuc bir sehir onun beldesi O kadar ulke gezdim Ne kadar Tunceliliye denk geldiysem Belki simdi forumda ulkesini seven vardir ama yanlista anlasilmak istemem Bana soyledikleri biz musluman

degiliz bizim kudret kitabimiz var vs hele bir gun marsilyada bir tanesine denk geldim 1 insan bu kadar vatanina dusman olamaz neyse fazla uzatmama gerek yok belediyelerde cok firildak doner mesela 1 zabita 3 milyar maas alirsa ayriyetten

aylik prim alir o primide belediye oder doner semayeden cogu beeldiye yuksek miktarda veriri bu parayi devlette kalmamasi icin yani cok oyun var dusmustur ufak bir miktar
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Komünizm çok uç bir sistem ama en azından sosyalizm olsa çokta güzel olur. Ama Türkiyede niyeyse olmuyor işte

Komün derken önder Lenin'in Komün Derslerinde bahsettiği komün topluluk biçiminden bahsettim hocam.Zaten sosyalizm komünizme geçiş evresidir.Ya devrim gelecek ya da Yunanistan gibi millet krizi gorünce sola kaçacak diğer türlü pek ihtimaller dahilinde değil zaten.

• Helal olsun Başkan'a.

• Ekmiş yetiştirmiş
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ulaşımın Ücretsiz Olduğu Ovacık'ta, Komünist Başkan Yeni Otobüs Aldı

• Adamsın! Paraya tapmayanların, insanların huzuru için yaşayanların neler yapabileceğine şahit oluyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.