Şimdi Ara

ulaşılamayacak bir kıza aşık olmak +20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
7.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversitede çok güzel bir kıza aşık olursanız . kime göre güzel? çoğu erkeğin dönüp bakacağı güzellikte diyelim. sizde tipsiz sayılmazsınız. ama çok iyi biliyorsunuz ki o kıza ulaşmak onunla bir şeyler yaşamak için çok yakışıklı olmalısınız. nasıl unuturdunuz? veya reddedileceğinizi bilseniz de , sadece denemek için gidip konuşur musunuz?

valla buradan bir çözüm bulur muyum bilemiyorum ama canım sıkkın yazmak istedim düşüncelerinizi merak ettim.

edit: kızın sevgilisi olmadığını, çok geniş bir çevresi olmadığını , sanatla acayip ilgili piano keman tarzı konserler falan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VINTAGE -- 23 Kasım 2012; 22:29:52 >

Yani aklınızdaki o ulaşılmazlık duygusu gidecektir. Bu muymuş benim öncelerde hayal ettiğim kız diyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 23 Kasım 2012; 22:23:42 >

Orijinalden alıntı: fastforyou

ulaşılmayacak kız yoktur,nasıl ulaşacıgını bılmeyen adam vardır

+sonsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.
  • bf3 origin hesabı al,bulaştın mı gözün kız falan görmez.

Daha Fazla Göster
  • ortak arkadaşın varsa sizi tanıştırsın sonra face ekle. yolda okulda falan görünce selam ver konuşmaya çalış sıkmadan ama öyle anlayabilirsin seninle ilgili bişey hissettiğini. böylece reddetilmemiş olursun hemde şansını denemiş olursun.kız popiyse işin zor onlar her erkeği etkilemek ister amcacı ulaşılamaz görünmek. çağatay gibiysen sen dur o sana gelir

Orijinalden alıntı: fastforyou

ulaşılmayacak kız yoktur,nasıl ulaşacıgını bılmeyen adam vardır

gerçekten böyle olmadığını düşünüyorum. çok uç ve saçma bir örnek vermeyeceğim ama çok tipsiz bir erkek ve yanına dünya güzeli bir kız düşün nasıl ulaşsın adamcağız ona:)

Orijinalden alıntı: VINTAGE

üniversitede çok güzel bir kıza aşık olursanız . kime göre güzel? çoğu erkeğin dönüp bakacağı güzellikte diyelim. sizde tipsiz sayılmazsınız. ama çok iyi biliyorsunuz ki o kıza ulaşmak onunla bir şeyler yaşamak için çok yakışıklı olmalısınız. nasıl unuturdunuz? veya reddedileceğinizi bilseniz de , sadece denemek için gidip konuşur musunuz?

valla buradan bir çözüm bulur muyum bilemiyorum ama canım sıkkın yazmak istedim düşüncelerinizi merak ettim.

Şansını Dene Kesinlikle Herşey Dış Görünüş Değil Sonuçta Çoğu Kız Diğer Yönlerinide Göz Önünde Bulundurur Neden Olmasın

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!
    La Vittoria Sara Nostra ♔

• bence mesele kıza nasıl yaklaştıgın.
    yani güzellik olarak bakıyorsan senin de onunla orantılı olarak yakışıklı olman lazım.
    fakat başka alanlar bulursan, -ki bunun için kızla tanışıyor olup, sohbet içinde olman lazım- yakışıklılığa gerek kalmadan kızı bağlarsın.
    yarışılabilecek bir sürü konu var.
    önce iletişime geç.

unutma hiçkimse mükemmel değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 23 Kasım 2012; 22:28:01 >

• Amaç ulaşmakmı ulaşılmasına ulaşılır ama erkek hep ezik kalır gereksiz tartışmalar örneğin volkan demirel manken sevgiliye ulaştı ama hep mevzu çıkarıyo çünkü bilinçaltında herseyi biliyo normal şartlar altında o kızın kendisine bakmıyacağını ve bunun ezikliğini yaşıyo vs. Hep kaybetme korkusu olur çünkü güzel kız kadın asla yalnız bırakılmaz bunlar arasında da kızın dengi bi tipte çocuk olursa işte o zaman kız seni iplemez istediği gibi bahanelerle ilişkiyi bitirir

• Kafanızda büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz sonra bu hal ve hareketlerinize de sohbetlerinize de yansıyor sonra vay efendim Türk kızlarının burnu niye havada... Ne tipsiz erkekler var kızlar pervane oluyor peşinde... Bu tür şeylere takılmayın.

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

Amaç ulaşmakmı ulaşılmasına ulaşılır ama erkek hep ezik kalır gereksiz tartışmalar örneğin volkan demirel manken sevgiliye ulaştı ama hep mevzu çıkarıyo çünkü bilinçaltında herseyi biliyo normal şartlar altında o kızın kendisine bakmıyacağını ve bunun ezikliğini yaşıyo vs. Hep kaybetme korkusu olur çünkü güzel kız kadın asla yalnız bırakılmaz bunlar arasında da kızın dengi bi tipte çocuk olursa işte o zaman kız seni iplemez istediği gibi bahanelerle ilişkiyi bitirir

gerçekten doğru şeyler söylemişsin. denklik kısmının dış görünüşle alakalı olması çok acı değil mi?

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Kafanızda büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz sonra bu hal ve hareketlerinize de sohbetlerinize de yansıyor sonra vay efendim Türk kızlarının burnu niye havada... Ne tipsiz erkekler var kızlar pervane oluyor peşinde... Bu tür şeylere takılmayın.

gerçekten senin dediğin şeyi çok fazla kişi söylüyor ama öyle düşünemiyorum nedense yaratılış meselesi olsa gerek.

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Kafanızda büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz sonra bu hal ve hareketlerinize de sohbetlerinize de yansıyor sonra vay efendim Türk kızlarının burnu niye havada... Ne tipsiz erkekler var kızlar pervane oluyor peşinde... Bu tür şeylere takılmayın.

+2248
    Birçok şey için sorun kafada büyütmek.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.