Şimdi Ara

ulaşılamayacak bir kıza aşık olmak +20 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
7.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sende onun gibi sanatla uğraşabilir,onu bu şekilde tavlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum baştan uyarayım dediğin gibi bir kızla 3 sene çıktım. ben 20 yaşındaydım ilişkiye başladığımızda. şimdi 23 yaşımdayım ve üç senede harcadığım parayı söylesem burada linç ederler beni yol yakınken boşver o kaprisleri nasıl çektim ben 3 sene hala kendime şaşırıyorum..

Orijinalden alıntı: resolument

dostum baştan uyarayım dediğin gibi bir kızla 3 sene çıktım. ben 20 yaşındaydım ilişkiye başladığımızda. şimdi 23 yaşımdayım ve üç senede harcadığım parayı söylesem burada linç ederler beni yol yakınken boşver o kaprisleri nasıl çektim ben 3 sene hala kendime şaşırıyorum..

güldürdün bilader:) nasıl tavladın kızı . güzelmiydi demeyeceğim sana göre güzeldir de:) sanatla uğraşanlar genelde değişik bir kafada oluyor. tavlaman zor oldu mu?

Orijinalden alıntı: VINTAGE

quote:

dostum baştan uyarayım dediğin gibi bir kızla 3 sene çıktım. ben 20 yaşındaydım ilişkiye başladığımızda. şimdi 23 yaşımdayım ve üç senede harcadığım parayı söylesem burada linç ederler beni yol yakınken boşver o kaprisleri nasıl çektim ben 3 sene hala kendime şaşırıyorum..

güldürdün bilader:) nasıl tavladın kızı . güzelmiydi demeyeceğim sana göre güzeldir de:) sanatla uğraşanlar genelde değişik bir kafada oluyor. tavlaman zor oldu mu?

1 sene uğraştım diyebilirim ve bu süreçte 6-7 kere reddedilme durumu yaşamışımdır herhalde. saplantı yapmıştım biraz olayı ben ve çıkmaya başlayınca hayal ettiğim gibi olmadığını gördüm. şimdi diyebilirsin niye ayrılmadın o zaman diye bu sefer de kız bırakmadı beni bende beni sevdiğinden bırakmıyor sanıyordum ama olay paraymış. şimdi düşününce daha iyi anlıyorum bazı şeyleri.

• ulaşıncada direk tam tersi oluyor. yada benim ruh halim dengesiz... okulun en güzel kızının peşinden 4 ay koştum sonunda kabul etti ve bana bağlandıgını görünce soğudum. ters orantı misali...insanoğlu acaip bi yaratık
  • Bunların tam tersini düşün. Kendin için ulaşılmaz olduğunu, sosyal açıdan iyi olduğunu, bir kaç konu üstünde çok iyi olduğunu( mesela çok iyi almanca konuşursun veya çok iyi piyano çalarsın gibi - yetenek meselesi) .. Tipin yerinde olsun, çok paranın olmasına gerek yok orta halli cafeye bir yere gittiğinde ödeyecek paran olsun. Azcık çevren olsun sevişen sayılan biri ol. O ulaşılmaz dediğin kızlar düşünsün senin hakkında " acaba sevgilisi var mı?" "zaten sevgilisi vardır " diye.
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • Git delikanli gibi konus. Ya kabul eder yada etmez. En azindan icinde kalmamis olur.

konuya dönersek,

paran vardır ulasırsın
    tıpın vardır ulasırsın
    karızman vardır cool sundur ulasırsın

ama kımse kımseyı yemesın bu 3 luden en az 1 tanesı olmalı yoksa havada kalsanız olmaz o iş

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• İstemeyi bilene vermeyen kız yoktur.

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • up

quote:

quote:

1 sene uğraştım diyebilirim ve bu süreçte 6-7 kere reddedilme durumu yaşamışımdır herhalde. saplantı yapmıştım biraz olayı ben ve çıkmaya başlayınca hayal ettiğim gibi olmadığını gördüm. şimdi diyebilirsin niye ayrılmadın o zaman diye bu sefer de kız bırakmadı beni bende beni sevdiğinden bırakmıyor sanıyordum ama olay paraymış. şimdi düşününce daha iyi anlıyorum bazı şeyleri.

kusura bakma ama tutamıcam kendimi .. hiç bi kızın peşinden 1 sene koşulmaz. kızları bu kadar anlaşılamaz varlıklar yapmayın
    bu kadar ret seni sevmediğini başkası olduğunu gösterir.
    belli yerden sonra sevdiği insandan umudu kalmadıysa yedekteki seni kullandı...egosunu tavan yapman hoşuna gitmiştir
    ayrıca seven erkek kendini dışardan göremez ama çok şapşal olur sanki dünyaları ona verecek kızlar sizi kullanmasın kullandırtmayın
    sonra foruma gelip bi tarafları kalkmış kız konuları görüyoruz.. erkeklerden de pişmanım itifrafları.. bu işi bilmeyenler de tavsiye istiyo nasıl kendimi kullandırabilirim aslında istediği bu
    kendi düşüncelerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

paran vardır ulasırsın
    tıpın vardır ulasırsın
    karızman vardır cool sundur ulasırsın

ama kımse kımseyı yemesın bu 3 luden en az 1 tanesı olmalı yoksa havada kalsanız olmaz o iş

Aynen katılıyorum.
    Egoistlik olarak görmeyin ama kendimden örnek vereyim;
    Tipim var, çenem var az çok, güzel giyinirim, her zaman yeteri kadar para bulundururum ve bunlar beni ulaşılmaz yapar. Dışarıdan bakan kişiler öyle düşünür, birçok kez tecrübe ettim birçok kız uzaktan bakmakla yetinir ya da arkadaşını gönderir ki baştan hata yapmış olur, hoşlandığını söyleyecek kadar cesaretin yoksa hiç hayaller kurma zaten.
    Ulaşmanın bir yolu illa ki vardır diyorsunuz ama yok öyle bir dünya herkes dengi dengine demişler.
    Bir de kanka muhabbeti var ki o başlı başına ayrı bir konu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: crashday

bf3 origin hesabı al,bulaştın mı gözün kız falan görmez.

+1

Ama ben ps3 de oynuyorum

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

üniversitede çok güzel bir kıza aşık olursanız . kime göre güzel? çoğu erkeğin dönüp bakacağı güzellikte diyelim. sizde tipsiz sayılmazsınız. ama çok iyi biliyorsunuz ki o kıza ulaşmak onunla bir şeyler yaşamak için çok yakışıklı olmalısınız. nasıl unuturdunuz? veya reddedileceğinizi bilseniz de , sadece denemek için gidip konuşur musunuz?

valla buradan bir çözüm bulur muyum bilemiyorum ama canım sıkkın yazmak istedim düşüncelerinizi merak ettim.

edit: kızın sevgilisi olmadığını, çok geniş bir çevresi olmadığını , sanatla acayip ilgili piano keman tarzı konserler falan biliyorum.

dostum üniversiteyken ulaşamayacağımı düşündüğüm çok güzel bir kızla çıkmıştım. ulaşamayacağımı düşündüğüm halde çıkma teklif etmiştim çünkü çok seviyordum. peki nasıl olmuştuda kabul etmişdi diye sorarsan teklif etmeden önce tanışmış arkadaşlık kurmuş kendimi sevdirtmiştim. herşey tipte bitmiyor teklif etmeden önce kendini sevdirtmeyi başarabilirsen bu iş olur.

• up

üniversitede çok güzel bir kıza aşık olursanız . kime göre güzel? çoğu erkeğin dönüp bakacağı güzellikte diyelim. sizde tipsiz sayılmazsınız. ama çok iyi biliyorsunuz ki o kıza ulaşmak onunla bir şeyler yaşamak için çok yakışıklı olmalısınız. nasıl unuturdunuz? veya reddedileceğinizi bilseniz de , sadece denemek için gidip konuşur musunuz?

valla buradan bir çözüm bulur muyum bilemiyorum ama canım sıkkın yazmak istedim düşüncelerinizi merak ettim.

edit: kızın sevgilisi olmadığını, çok geniş bir çevresi olmadığını , sanatla acayip ilgili piano keman tarzı konserler falan biliyorum.

Tabikide Gidip Konuşacaksın. Ömrünün Sonuna Kadar Aklında Soru İşareti Olarak Kalmasınımı İstersin. Yoksa 1-2 Dakika İçersinde Bütün Ömrün Boyunca Aklını Kurcalayacak Soruyu Yok Ederekmi ? DENENDİ , ONAYLANDI.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.