Şimdi Ara

çirkin ve şişman bir kıza aşık olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iç güzelliği çok fazlada olsa sağlam karakterli , namuslu , dürüst biriside olsa sırf güzel ve çekici olmadığı için ona aşık olmassınız değil mi ? biz erkekler olarak neredeyse %99 umuz dış görünüşe çok fazla önem veriyoruz haksız mıyım ? hangi birimiz güzel ve çekici bir kız gördüğümüzde bakmıyoruz ki ?

eğer biz güzel ve seksi bir kız istiyorsak kızlarında yakışıklı ve zengin bir erkek istemeleri gayet normal olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 26 Ekim 2015; 23:12:02 >

• Hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olamam malesef kendim de yakışıklı değilim ama evde kalmayı tercih ederim. Boşuna masraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIZA THE HUNTER -- 26 Ekim 2015; 23:08:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız dediğin bakımlı güzel olucak çirkin ve şişman olmak bizim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Hayır

o zaman kızlarında yakışıklı ve zengin bir erkek istemelerini garipsemememiz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 26 Ekim 2015; 23:09:43 >
  • Olmam.
    Onlar da bana olmaz zaten sorun yok.
  • malesef hayır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar kendilerini temiz kalpli ve duygusal, erkekler kendilerini temiz kalpli ve duygusal görüyor ama ortada bir gerçek var, kimse ama kimse dış görünüşten kendini tamamen soyutlayamaz, vücudumuz öyle çalışmıyor en baştan. Hani çok güzel olmayan bir kız vardır ve hoşunuza giden bir kişiliği vardır, kendiniz de öyle çok yakışıklı değilsinizdir, seversiniz, ama var mı yakışıklı, kaslı olup da çok çirkin, şişman bir kızla çıkan? Belki 1000 de 1. Yakışıklı erkekleri ortalama kızlarla, güzel kızları da ortalama erkeklerle görüyorum ama öyle uçurum çok nadir oluyor.

Erkeklerin bazıları kişiliğe çok fazla önem verir, ama onlar bile fiziksel görünüşü asla arka plana tamamen atamaz. Ben kendim biriyle çıkmadan önce onu tanıyabildiğim kadar tanımaya çalışırım, beni etkileyen genelde yaptığı saf, temiz, sempatik bir davranış olur, ama bu aşamaya gelmek için bile belli bir seviyede güzel olması gerekir. Bunu inkâr edenlerin kendilerine karşı dürüst olmadıklarına ya da kendilerinin bile gerçek hislerinin farkında olmadıklarına inanırım.

Yakında 22 yaşım bitecek, bu fikirlerim çok kere değişikliğe uğradı ama deneyimlerim arttıkça emin oldum artık, gelip şişman, kesinlikle ortalama altı olan bir kız size yürüyünce hiç bu kız nasıl bir kızdır, acaba olabilir mi diye düşünmüyorsunuz bile. Önce bir ten uyumuna bakılır, sonra kişiliğe bakılır, sonra ne kadar güzel bakılır. Direk en baştan itici geliyorsa bu konuda bir şey yapılamaz.

• Olurum diyen kendini kandirir

• Onu alacagina manda al sutuyle yogurt yaparsin

• Dogrudur dogal olarak adi ustunde guzel demek goze hos gelendir. Guzel oldugu icin bakiyoruz insan cirkin olan biseye niye baksin? Bizler gibi kizlar da guzele bakmak ister. Ama asil onemli olan ve yapamadigimiz guzele bakmak degil de guzel bakmak olmali cunku dunyada cirkinlerle guzeller yanyana es olabiliyor cogu para yuzunden ama diger kismi guzel gordugunden. Anlatabildim mi? Leylanin guzelligini mecnun un gozunden bakmayan anlayamaz boyle bisey :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ic guzellik kadar dis guzelligede önem veren bir insamim, birer insaniz..

• Sisma degil ama balik etli kizlardan hoslaniyorum zaten

• En iyi yorum bencede bende tipsizim guzel bise bulamazsam evlenmem bu kadar basit

• Verse nefessiz kalacak adamlar burda begenmem falan demis.
  • Para konuşur.

Zenginse neden olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 27 Ekim 2015; 1:05:40 >
  • Çirkinliği bırakta şişman olan bir bayan (hastalığı yoksa) zaten kendine pek bakmıyordur o yüzden nope
  • osurursa ölürsün

• Ooo alırım bi dal çirkin, şişman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üufarkı -- 27 Ekim 2015; 3:22:18 >
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.