Şimdi Ara

Ulan Yeter Artık Sevmek Ve Sevilmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 17 yaşına girmek üzereyim ama hiç sevgilim olmadı. Kız gördüm mü keşke benimde bir sevgilim olsa diyorum. Aralarında şakalaşıyorlar cilveleşiyorlar. Nasıl kız bulurum beyler? Tek istediğim başımı omuzuna koyabileceğim bir kız.

• kendini belli et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgi aşk vb irreal duygular. Sadece kendimizi zorluyoruz olsun diye. Halbuki bu doğada bulunmayanlar birşey. Dışarıdan ilaç almak gıbı. Çevrenizi kıskanıyorum belkide. Boşver kardeşim kızlar bizim sevgimizi hak etmiyor.sen çalış, çabala zaten belirliyor yasa gelince onlar gelecek sana. Şimdi sevgilin olsa gidecek şeyin para ve zaman baska kazandıracağı birşey yok.

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Orta denecek tip var, efendiyim sözlerime dikkat ederim. Genel kültürüm de iyi ama ağzım laf yapmıyo
  • La olm sevgiliyi bırak artık arkadaşım olsun istiyorum ya. 2 arkadaşım var koskoca gezegende lanet olsun
  • Hey gidi aynı 3 yıl önceki halim.

Sana kötü haber, uzun bi süre daha bu acıyı çekiceksin. Olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok.
  • Sev hevesini al sonra sevme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

Orta denecek tip var, efendiyim sözlerime dikkat ederim. Genel kültürüm de iyi ama ağzım laf yapmıyo

''efendiyim''dedin bitirdin hiçbir kız aslında efendi ve dürüst erkeği sevgili edinmez.Çünkü çekici gelmez.Tahmin edeyim sana birde''Çok iyi birisin,efendisin''diyorlarsa üstüne tüy dikmişlerdir.Ben 22 yaşındayım bilirim bu durumu.Ya kız edinecem diye değiştireceksin kendini.Yada senelerce böyle kalacaksın seçim senin.Kızlar her ne kadar özgürlükçü gibi davranmaya çalışsada yönetilmek ister.Aklına geleni söyle erkek arkadaşınmış gibi konuş emin ol onlar neler yapmıştır hayatlarında senden üstün değiller.

• Napacanız olum 16-17 yaşında sevgiliyi ? Ne işinize yarayacak yani bu yaşınızda,olsa nolur olmasa ne olur ? Bana o yaşlarda okuldan kaçıp bilardoya,playstation cafeye falan gitmek ya da ne biliyim parkta gizli gizli sigara içmek falan daha çekici gelirdi manita yapmaktan . Ufaksın daha elbette olur.Ben de senin gibiydim,hoşlandığım veya benden hoşlanan kızlar vardı ama pek sallamadım veya sallanmadım.Liseden sonra açıldım.Lisede sevgili olsa da olur olmasa da,asla bir eksiklik değil kafaya takmayın bunu.Ben kendi lise hayatım gözümün önünden geçince diyorum ki Allah'tan lisede sevgilim olmamış,yoksa bu kadar eğlenemezmişim ve arkadaşlarımla bu kadar yakın dost olamazmışım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.